28 Eylül 2017, Perşembe 08:57:43

Qatar Airways Erbil uçuşları için ne kadar aldı?

Türkiye’nin körfez krizi sürecinde uçaklarla gıda yardımı yaptığı Katar’da, Katar Hava Yolları, Irak'ın Erbil kentine seferlerinin devam edeceğini açıkladı...
  • Önce THY yapmalıydı. Hem de Referandumdan önce
  • Satar uçuşlarını durduracak bilmeden yorum yapmayın.
  • Hahahahhahahhaha
  • Sanki Katarın Türkiye ye ihtiyacı var, adam bastı parayı Avusturalyadan 20000 canlı hatvan getirtip üretim tesisi kurdu, bizimkiler iki yoğurt sattı diye Kararı beslemiş mi olduk
  • Sonra konuş
  • Durdurdu haberini güncelle
  • ilk gün thy de uçacağını açıkladı ama sonra düzeltme geldi. heyecana gerek yok. özel şirket sonuçta
  • Thy Erbil uçuşlarını durdurdu mu ki Qatar dan bunu bekliyoruz. Cb önce THY ye müdahalede bulunsun
  • Arkadaslar, siyaset bunun adi. Kuzey Irak`a en cok yatirim yapan, en cok orayi kalkindiran turk sirketler, devleti ve isadamlari oldu. Yasam seviyesi turkler sayesinde merkezi hukumete bagli vatandaslarin yasamindan daha yuksek oldu, Barzani ile opusmeler, dostluklar ve.... Sirttan bicakladilar. Kusura bakmayin, ama "kurdistan" kurulmasinda direkt ve ya dolayi yollarla en buyuk destek malesef bizim T.C.`den geldi. Simdi de Katar. Turkun turkten baska dostu yoktur. Bu kadar. Azerbaycan, Kazakistan, Kirgizistan, Turkmenistan ve diger turk soylu ve akraba topluluklarla iliskileri daha da ust seviyeye cikarmak lazim.
  • Bizde bir söz vardır.. "Kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapmayacaksın" Katar zaten abluka altında niye başka birilerinin abluka altına alınmasına katkıda bulunsun. Keşke Türkiye de zamanında bu sözün gereğini yapacak kadar delikanlı olsaydı da kuzey ırak ta bir kaç çapulcu ağa babası ile muhatap olacağına en azından iyi kötü bir seçimle iş başına gelmiş Irak hükumeti, Irak devleti ile muhatap olsaydı böyle "yanılmazdı" Biz omurgasız dış siyaseti bırakıp biraz delikanlı olursak kimse bizim gözümüzü oymaz merak etmeyin.

Türkiye’nin körfez krizi sürecinde uçaklarla gıda yardımı yaptığı Katar’da, Katar Hava Yolları, Irak'ın Erbil kentine seferlerinin devam edeceğini açıkladı. Kararın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yakın dostu Katar Emiri Tamim Bin Hamad Al Thani’den bağımsız alınıp alınmadığı açıklanmadı.

Reuters’ın haberine göre, şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Ekber el-Bakir, "Katar Hava Yolları, hava sahasının kapatılması veya uçuşlarda güvenlik sorunlarının oluşması gibi engeller olmadığı sürece Erbil'e yönelik seferlerine devam edecek" ifadelerini kullandı.

Irak Başbakanı Haydar el-İbadi, dün düzenlediği basın toplantısında, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) elinde bulundurduğu sınır ve havalimanlarının kontrollerini 3 gün içinde Bağdat'a teslim etmesini istemişti. Türk Hava Yolları da Cuma gününden itibaren Kuzey Irak’a uçuşlarını durduracağını açıklamıştı.

Erbil yönetiminin söz konusu talebi reddetmesi üzerine Irak Sivil Havacılık Kurumu'ndan bu sabah yapılan yazılı açıklamada, yabancı şirketlerin Erbil ve Süleymaniye Havalimanları'na yönelik tüm uçuşlarını cuma gününden itibaren askıya alması talep edilmişti. 

Qatar Airways Erbil uçuşları için ne kadar aldı?

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Ahmet ~ 7 yıl önce
Önce THY yapmalıydı. Hem de Referandumdan önce

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Panikatak ~ 7 yıl önce
Satar uçuşlarını durduracak bilmeden yorum yapmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hahahahahah ~ 7 yıl önce
Hahahahhahahhaha

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ulan ~ 7 yıl önce
Sanki Katarın Türkiye ye ihtiyacı var, adam bastı parayı Avusturalyadan 20000 canlı hatvan getirtip üretim tesisi kurdu, bizimkiler iki yoğurt sattı diye Kararı beslemiş mi olduk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy durdursun önce ~ 7 yıl önce
Sonra konuş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mer ~ 7 yıl önce
Durdurdu haberini güncelle

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 7 yıl önce
ilk gün thy de uçacağını açıkladı ama sonra düzeltme geldi. heyecana gerek yok. özel şirket sonuçta

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ya THY ~ 7 yıl önce
Thy Erbil uçuşlarını durdurdu mu ki Qatar dan bunu bekliyoruz. Cb önce THY ye müdahalede bulunsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Poltika ~ 7 yıl önce
Arkadaslar, siyaset bunun adi. Kuzey Irak`a en cok yatirim yapan, en cok orayi kalkindiran turk sirketler, devleti ve isadamlari oldu. Yasam seviyesi turkler sayesinde merkezi hukumete bagli vatandaslarin yasamindan daha yuksek oldu, Barzani ile opusmeler, dostluklar ve.... Sirttan bicakladilar. Kusura bakmayin, ama "kurdistan" kurulmasinda direkt ve ya dolayi yollarla en buyuk destek malesef bizim T.C.`den geldi. Simdi de Katar. Turkun turkten baska dostu yoktur. Bu kadar. Azerbaycan, Kazakistan, Kirgizistan, Turkmenistan ve diger turk soylu ve akraba topluluklarla iliskileri daha da ust seviyeye cikarmak lazim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Delikanlı ~ 7 yıl önce
Bizde bir söz vardır.. "Kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapmayacaksın" Katar zaten abluka altında niye başka birilerinin abluka altına alınmasına katkıda bulunsun. Keşke Türkiye de zamanında bu sözün gereğini yapacak kadar delikanlı olsaydı da kuzey ırak ta bir kaç çapulcu ağa babası ile muhatap olacağına en azından iyi kötü bir seçimle iş başına gelmiş Irak hükumeti, Irak devleti ile muhatap olsaydı böyle "yanılmazdı" Biz omurgasız dış siyaseti bırakıp biraz delikanlı olursak kimse bizim gözümüzü oymaz merak etmeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000