04 Aralık 2021, Cumartesi 11:16:49

Qatar Airways "5 yıldızlı küresel havayolu" seçildi

Qatar Airways, APEX/IFSA Ödülleri'nde "World Class" derecelendirmesiyle ödüllendirildi ve "2022 Yılının Beş Yıldızlı Küresel Havayolu" seçildi.
  • Özgün olamıyorsun daha sen, neyin yarışındasın. Her şeyin taklit kurumsal duruşunda ..şapkanda..üniformanda. . Kimse bu taklitçilet şirketi bozan bunlar. Boşa maaş alıyorlar! Resim ortada
  • Ödül törenlerine hep farklı kabin ekiplerini gönderiyorlar, insan gerçekten hayret ediyor
  • Bizimkilerle aynı reklam ajansından almışlar ödülü. Kafalar aynı demek ki
  • Yine qatar airways :)) Bize heryer Tranbzonspor
  • Biz bu maaşlarla izleriz anca bunu
  • Bize de versinler 5 yıldız çalışanın hakkını yemekte tartışmasız rakibimiz yok çıkarsa onlara da haksızlık yapar alırız ellerinden birinciliği
  • 3 yıldır Qatar pass’ler yok. Aramızın bu kadar iyi olduğu bir ülkenin şirketinden pass almak bu kadar zor olmasa gerek. Bir el atın şu işe..
  • Yıl gelmeden ödülü gelmiş. Kaç para verdiniz kimbilir bu ödüle. Komiksiniz yaw
  • 5 yıldız aldı ama personel maaşı yürütme de.....!
  • Aç artık ilan

Qatar Airways, APEX/IFSA Ödülleri'nde "World Class" derecelendirmesiyle ödüllendirildi ve "2022 Yılının Beş Yıldızlı Küresel Havayolu" seçildi.

Qatar Airways, APEX/IFSA Ödülleri'nde “World Class” havayolu ve '2022 Beş Yıldızlı Küresel Havayolu' unvanını kazanmanın yanı sıra, APEX Yolcu Seçimi Ödülleri’nde En İyi Yiyecek ve İçecek ve En İyi Koltuk Konforu dahil olmak üzere iki ek ödül daha aldı. Pandemi boyunca uçmaya devam eden havayolu, inovasyona verdiği önem ve sektördeki en kaliteli yolcu deneyimini yaratma konusundaki benzersiz bağlılığıyla öne çıktı.

Bir dizi farklı kriterde sunulan mükemmelliği denetlemek için havacılık yolcu deneyimi danışmanlığı Yates and Partners ile işbirliği içinde oluşturulan "World Class" derecelendirmesi, 2021 APEX/IFSA EXPO'da havayolu şirketleri için yeni bir "Kuzey Yıldızı" olarak ilan edildi. Bu kriterler, Güvenlik, Refah ve Sürdürülebilirlikten Üstün Hizmet, Marka Bütünlüğü, Kabin, Konfor, Müşteri Tanınması ve Mutfağın Uygunluğuna kadar yirmi birinci yüzyıl gezginlerinin en çok önem verdiği konulara odaklandı.

"World Class" derecesi almak için havayolu şirketleri, her sınıfta, birçok uçuşta yolcu deneyiminin her yönünü değerlendiren sektör profesyonelleri tarafından kapsamlı denetimlerden geçiyor. Qatar Airways, "nihai kalite ve detay yönetimi, cömert alan ve koltuk konseptleri ve yolcu deneyimi yenilikçiliği", "olağanüstü hizmet, kusursuz yemek sunumları ve özgün tasarımı" ile öne çıktı.

Yalnızca sertifikalı yolcu geri bildirimlerine dayanan ilk havayolu derecelendirme programı olan APEX Resmi Havayolu Derecelendirmeleri’nin bir parçası olarak, APEX, beş yıldızlı bir ölçek kullanarak dünyanın dört bir yanından yaklaşık 600 havayolunda yolcular tarafından derecelendirilen yaklaşık bir milyon uçuşa sertifika verdi. Bu yolculara ayrıca APEX Yolcu Seçimi Ödülleri’nin kazananlarını belirlemek için Koltuk Konforu, Yiyecek ve İçecek de dahil olmak üzere birden fazla alt kategoride isimsiz puanlar verme fırsatı verildi.

Birden fazla ödül kazanmış bir havayolu olan Qatar Airways, uluslararası hava taşımacılığı derecelendirme kuruluşu Skytrax tarafından düzenlenen en son Dünya Havayolu Ödülleri'nde 'Dünyanın En İyi Havayolu' seçildi. Havayolunun merkezi olan Hamad Uluslararası Havalimanı, yakın zamanda "Dünyanın En İyi Havalimanı " olarak kabul edildi ve Skytrax 2021 Dünya Havalimanı Ödülleri’nde bir numaraya yerleşti.

Qatar Airways "5 yıldızlı küresel havayolu" seçildi

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Özgün ~ 2 yıl önce
Özgün olamıyorsun daha sen, neyin yarışındasın. Her şeyin taklit kurumsal duruşunda ..şapkanda..üniformanda. . Kimse bu taklitçilet şirketi bozan bunlar. Boşa maaş alıyorlar! Resim ortada

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ödül töreni ~ 2 yıl önce
Ödül törenlerine hep farklı kabin ekiplerini gönderiyorlar, insan gerçekten hayret ediyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aynı ~ 2 yıl önce
Bizimkilerle aynı reklam ajansından almışlar ödülü. Kafalar aynı demek ki

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Meslek Yorumcu ~ 2 yıl önce
Yine qatar airways :)) Bize heryer Tranbzonspor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 2 yıl önce
Biz bu maaşlarla izleriz anca bunu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
787 Business KM ~ 2 yıl önce
Bize de versinler 5 yıldız çalışanın hakkını yemekte tartışmasız rakibimiz yok çıkarsa onlara da haksızlık yapar alırız ellerinden birinciliği

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TATCA UYUMA ~ 2 yıl önce
3 yıldır Qatar pass’ler yok. Aramızın bu kadar iyi olduğu bir ülkenin şirketinden pass almak bu kadar zor olmasa gerek. Bir el atın şu işe..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hasan ~ 2 yıl önce
Pass olayi sadece bi sirkette kaldi o rotada en cok pilot abilerin isine geliyor bayii toplantisi diyelim
2022 ~ 2 yıl önce
Yıl gelmeden ödülü gelmiş. Kaç para verdiniz kimbilir bu ödüle. Komiksiniz yaw

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy ~ 2 yıl önce
5 yıldız aldı ama personel maaşı yürütme de.....!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fo ~ 2 yıl önce
Aç artık ilan

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000