27 Ağustos 2017, Pazar 08:40:09

Qantas dünyanın en uzun uçuşlarına imza atacak

Avustralyalı Qantas Havayolları, Airbus ve Boeing'le yaapacağı anlaşmalardan sonra Sydney - Londra ve Sydney - New York'a arasında karşılıklı aktarmasız uçuşlar gerçekleştirebileceğini duyurdu.
  • Sevgili mümin kadeşlerim biz istanbul bursa uçuşunu destekleyelim,gavur seferinden bize ne.tüm islam dünyasına non stop seferleri konuşalım
  • 20 saat uçakta durulur mu yaa ? Kavanoz gibi yerde hem de sigarasız abooooww
  • Tk da ucar hemde 8+1 le
  • Rusyanın bir ucundan diğer ucu uçakla 10 saat ılyushın96 rahat gidip geliyor thy alsın bi kaç tane
  • Perth ve Zaten kelimelerini birarada kullaniyorsunuz, sanki birseyleri basitlestirir gibi. Sydney Avustraltanin dogu-guneydogu ucunda. Bizdeki Hakkari'ye tekabul eden yerde. Perth de en batida, bizdeki Izmir'in konumuna tekabul ediyor. Avustralya 7.8 milyon km2. Turkiye 0.78 milyon km2. Yani Avustralyanin 10'da biri. Istanbul Igdir 2 sa 20 dk. Simdi hesap edin Perth'ten bati karalarina ucus, isleri ne kadar kolaylastiriyor olabilir? Yani Syd-Mel'dan ucus icin ilave birseylere ihtiyac var.
  • Thy de 737 lere 2 motor ekletip menzilini arttiracakmis güncel bilgi yayalim
  • İstanbul - sydney 2030 yılında gelir anca
  • 20 saat ucakta mi uculur ayilan bayilana :)
  • We want Istanbul - Melbourne !
  • Qantas 2018 yılının ilk çeyreğinde zaten Perth-Londra Heathrow seferlerine yeni alacağı B787-9 tipi uçaklar ile başlıyor.

Avustralyalı Qantas Havayolları, Airbus ve Boeing'le yaapacağı anlaşmalardan sonra Sydney - Londra ve Sydney - New York'a arasında karşılıklı aktarmasız uçuşlar gerçekleştirebileceğini duyurdu.

Qantas, yıllardır Sydney ve Melbourne'den Londra'ya aktarmasız havayolu taşımacılığı hayalini kuruyordu. Avustralyalı havayolu şirketi Qantas Airways, bu hayalini bir adım daha öteye taşıyarak, söz konusu rotayı New York'a da çevirdi. Qantas CEO'su Alan Joyce, cuma günü yayınladığı bir haberde, Airbus ve Boeing'in geliştireceği iki model sayesinde Sydney'den Londra'ya 20 saat 20 dakikada uçulabileceğini, New York uçuşlarında da, bu yolculuğun yaklaşık 18 saat kadar süreceğini resmen açıkladı.

Gelecek yıl havalanması beklenen Airbus A350 ve Boeing 777X modeli yeni uçakların 2020 yılında pistlere çıkmasıyla birlikte, söz konusu seyahatlerde havayolu şirketi rakipsiz olacak. Bu arada, hep hayal edilen aktarmasız Sydney-Londra seferleri de 2022'de başlayacak.

Daha hafif uçak gövdeleri ve verimli jet türbini teknolojileri sayesinde uzun menzilli uçuşlar, bundan böyle söz konusu modeller için son derece kolay olacaklar.

Qantas dünyanın en uzun uçuşlarına imza atacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

İslam ~ 7 yıl önce
Sevgili mümin kadeşlerim biz istanbul bursa uçuşunu destekleyelim,gavur seferinden bize ne.tüm islam dünyasına non stop seferleri konuşalım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bursa ~ 7 yıl önce
İstanbul - Bursa süper çalışır, air shuttle servise, ama bunu görebilecek kalibrede havacı yok Türkiye'de, malesef
Xxx ~ 7 yıl önce
20 saat uçakta durulur mu yaa ? Kavanoz gibi yerde hem de sigarasız abooooww

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sigarasız ~ 7 yıl önce
Valla aynen sigarasız kesinlikle durulmaz nikotin bantı kulanırız bizde
3g ~ 7 yıl önce
Tk da ucar hemde 8+1 le

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rus asıllı LAZ ~ 7 yıl önce
Rusyanın bir ucundan diğer ucu uçakla 10 saat ılyushın96 rahat gidip geliyor thy alsın bi kaç tane

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Perth ve Zaten ~ 7 yıl önce
Perth ve Zaten kelimelerini birarada kullaniyorsunuz, sanki birseyleri basitlestirir gibi. Sydney Avustraltanin dogu-guneydogu ucunda. Bizdeki Hakkari'ye tekabul eden yerde. Perth de en batida, bizdeki Izmir'in konumuna tekabul ediyor. Avustralya 7.8 milyon km2. Turkiye 0.78 milyon km2. Yani Avustralyanin 10'da biri. Istanbul Igdir 2 sa 20 dk. Simdi hesap edin Perth'ten bati karalarina ucus, isleri ne kadar kolaylastiriyor olabilir? Yani Syd-Mel'dan ucus icin ilave birseylere ihtiyac var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Globali yors ~ 7 yıl önce
Thy de 737 lere 2 motor ekletip menzilini arttiracakmis güncel bilgi yayalim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
2 motor ~ 7 yıl önce
2 motor menzil arttırmaz yakıt sarfiyatını arttırır. 2-3 tane ek yakıt tankı gerektirir..
Yorum ~ 7 yıl önce
Uçağa ek motor ekleyerek menzilini arttıramazsın, menzili arttırabilmen için ek yakıt deposu takılıyor ancak bu da kargo kapasitesinin kısıtlanmasına sebep oluyor.
Ek motor ~ 7 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
xx ~ 7 yıl önce
İstanbul - sydney 2030 yılında gelir anca

Yanıtla

Kalan karakter 1000
......... ~ 7 yıl önce
Londra Sydney uçuşları şu anda Dubai aktarmalı A380 ile Qantas tarafından yapılıyor . Bırıtısh ise Singapur aktarmalı 777 200 ile uçuyor. Dünyanın en uzun mesafesini şu anda Qatar uçuyor Doha Yeni Zellanda arası bir diğeri Singapur Newyork arası Singapur Airlens A 350 900 le uçmayı planlıyordu ama başlattımı bilmiyorum
Viskon ~ 7 yıl önce
Peki bu bilgi gerçek hayatta ne işime yariycak
Trader Joe's ~ 7 yıl önce
20 saat ucakta mi uculur ayilan bayilana :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ~ 7 yıl önce
We want Istanbul - Melbourne !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 7 yıl önce
Mantıklı bir sefer fakat 3. havalimanı açılıp thy oraya yerini tam olarak alıncaya kadar gelebilceğini düşünmüyorum. 2-3 yıl alabilir.
Perth ~ 7 yıl önce
Qantas 2018 yılının ilk çeyreğinde zaten Perth-Londra Heathrow seferlerine yeni alacağı B787-9 tipi uçaklar ile başlıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000