09 Mayıs 2017, Salı 14:03:04

Qantas CEO'suna büyük şok!

Avustralya merkezli Qantas Havayolu şirketinin CEO'su Alan Joyce konuşma yaptığı sırada kürsüde pastalı protestoyla karşılaştı.
  • Biz daha kurabiye fırlatamazken adamlar pasta fırlatıyor gelişmiş ülke vatandaşı olmak bi başka olsa da yisağ:)
  • Ekmek yok pasta ye misali neyse bizim komşu türklerde tutsun domates atsin daha ben domatesi hleb yapacaktim neyse asıl konu türkiye de olsa bu olay nasıl olurdu haa doğru kursuyu zaten 10 15 koruma tutuyor olurdu bide dinleyiciler saksak yapanlar
  • bizde olsa adamı biraz gayretle fetöcü ilan edip içeri atarlardı. protesto baska birsey medeniyette cok baska. Bize uzak efendim. su ceo tepkisini tr de hayal bile edemezsiniz.
  • Aynısını istiyoruz .
  • arkadaş dünyanın en kötü ingiliz aksanı avustralya aksanı. viye viye viyeee.. yalnız eylemi yapan amca direkman gerilim filminde başrol oynar.
  • Elalemin ulkesinde yas pasta firlatiliyor, bizde ise yumurta... gelismislik seviyesine bakar misiniz :) :)))
  • Keske aynından MEHMET NANE efendıye de yapılsa !! :)))
  • Yapılan protesto ne kadar terbiyesizce olsa da, o ceo nun göstericinin seviyesine inmeyerek sergilediği davranış ne kadar medeni. İşte gelişmişlik işte özgüven. Gösterici zaten gözaltına alınmış, ceo nun tavrı büyük bir yönetici olduğunu gösteriyor. Ülkemizde de böyle seviyeli yöneticiler görmek umuduyla
  • Yapılsa ne olur acaba? :)
  • Ayni hareketi Havais Sendika Baskani da hakediyor ..

Avustralya merkezli Qantas Havayolu şirketinin CEO'su Alan Joyce konuşma yaptığı sırada kürsüde pastalı protestoyla karşılaştı.

Qantas Havayolu şirketi CEO'su Alan Joyce Avustralya'da katıldığı bir toplantıda bir adam yanına geldi ve büyük bir pastayı çok yakından yüzüne fırlattı. Joyce önce gözlüğünü çıkararak yüzünü temizledi sonra da konuyla ilgili şakalar yaparak konuşmasını sürdürdü.

"Bir havayolu şirketi CEO'su olunca pek çok şeye tanık oluyorsunuz ama bu çok farklıydı, pastanın büyük bölümü gözlüğüme geldiği için tadına bakma fırsatı bulamadım" diyen CEO dinleyicilere bildikleri bir kurutemizlemeci olup olmadığını sormayı da ihmal etmedi.

Eylemin sebebi ve eylemcinin kimliği açıklanmazken protestocu gözaltına alındı.

Qantas CEO'suna büyük şok!

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

flight attendant ~ 7 yıl önce
Biz daha kurabiye fırlatamazken adamlar pasta fırlatıyor gelişmiş ülke vatandaşı olmak bi başka olsa da yisağ:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rusyali Firinci ~ 7 yıl önce
Ekmek yok pasta ye misali neyse bizim komşu türklerde tutsun domates atsin daha ben domatesi hleb yapacaktim neyse asıl konu türkiye de olsa bu olay nasıl olurdu haa doğru kursuyu zaten 10 15 koruma tutuyor olurdu bide dinleyiciler saksak yapanlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dogruyadogru ~ 7 yıl önce
bizde olsa adamı biraz gayretle fetöcü ilan edip içeri atarlardı. protesto baska birsey medeniyette cok baska. Bize uzak efendim. su ceo tepkisini tr de hayal bile edemezsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
al sana doğru ~ 7 yıl önce
Arkadaş bir olayda da fetöcü mağduriyeti uydurmayın. Kurnazlık yapmayın. Bu ülkede bakan yumruklanmadı mı? Muhalefet ise, olayı kınayacağı yerde saldırgana övgüler düzdüler, bakanla dalga geçtiler.
Süper ~ 7 yıl önce
Aynısını istiyoruz .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
roket ~ 7 yıl önce
arkadaş dünyanın en kötü ingiliz aksanı avustralya aksanı. viye viye viyeee.. yalnız eylemi yapan amca direkman gerilim filminde başrol oynar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kac para ulan bi pastq ~ 7 yıl önce
Elalemin ulkesinde yas pasta firlatiliyor, bizde ise yumurta... gelismislik seviyesine bakar misiniz :) :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ah keşke! ~ 7 yıl önce
Keske aynından MEHMET NANE efendıye de yapılsa !! :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pegasus ~ 7 yıl önce
Bu yorumu yazmak için gelmiştim. Nane çoktan haketti pastayı
Şerdeki hayrı görmek ~ 7 yıl önce
Yapılan protesto ne kadar terbiyesizce olsa da, o ceo nun göstericinin seviyesine inmeyerek sergilediği davranış ne kadar medeni. İşte gelişmişlik işte özgüven. Gösterici zaten gözaltına alınmış, ceo nun tavrı büyük bir yönetici olduğunu gösteriyor. Ülkemizde de böyle seviyeli yöneticiler görmek umuduyla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Biz ~ 7 yıl önce
Biz atarli bir milletiz cabuk galeyana gelip seri hiddetleniriz, yapimizda bu var.. bizde boyle bi harekete tepki de farkli olur. Onlarin boyle davranmasi normal. Her turlu problemde hemen el frenini cekip arabadan inen, parkta yururken ne var niye baktin diye soran vb atarlari olan bir ulkede bir ceo nun suratina pasta yiyip "tavsiye edebileceginiz bir kuru temizleme sirketi var mi?" Die sormasi tuhaf olur.. daha birkac gun once malum sirketimizin ceosu hamburga gidip kendisini karsilayan s600 mercedes'i begenmeyip neden beni (marka model hatirlamiyorum) tuhaf bi araba ile karsilamadiniz diye yerin dibine sokmus.. meydan muduru "efendim o arabadan almanyada yok" demis. Biz boyle bi milletiz.. boyle milletin boyle ceosu baska turlu protestocusu baska turlu tepkiler vs vs..
İkinizde de ~ 7 yıl önce
Adamlık,zeka ve düşünce tarzı çok iyi valla benim gibi düşünen insanlar olduklarını bilmek çok güzel
Bizimkilere ~ 7 yıl önce
Yapılsa ne olur acaba? :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eskiden ~ 7 yıl önce
Eskiden Buna acik sözle cevap verebilirdik... Artik susmaya öretildik.. Ama düsünceler daima özgür..:))
Sendika ~ 7 yıl önce
Ayni hareketi Havais Sendika Baskani da hakediyor ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000