19 Kasım 2013, Salı 08:27:01

PUTİN UÇAK KAZASININ ARAŞTIRILMASINI İSTEDİ

Vladimir Putin, Tataristan'da meydana gelen uçak kazasının nedenini araştırması için komisyon kurulması emrini verdi.
  • Biri bisiy sorduysa cok boşluktan degil, iyi havaci oldugun içindir ki kazalarda duyum degil rapor olur demiş. Söyleyen arkadaşı tebrik ederim. Bilgisi olmadan fikri olan, havacılığı bilmeden pilot, kabin görevlisi, yonetici, web sitesi yazarı olanlara ders vermiş. ölümlü bir kazadan sonra birileri atıp tutuyorsa, esas o zaman bunu yapana tobe tobe denir, yuh denir, sen havaci degil esnafsin denir_ki tam da bu gun bizim bunu TALPA'ya soyledigimiz gibi. Adamlar THY Hollanda kazasından sonra TV'lerde duyum paylaşmadı mı? O kazada ölenlerin yakınları söylenenleri dinlemedi mı? Bu gün ben dahil pek cok insanin TALPA'ya üye olmamasına sebep olmadı mı? Bu durum havacılık kuruluşu TALPA'yi zayıflatmadı mı? Aynen katılıyor ve tebrik ediyorum havaci arkadasımı, kazalarda duyum degil rapor olur. Kimileri de havaci iken kimileri esnaf olur.! Havacilikta iyi para var beyler, hayırlı isler.
  • Ya arkadaş birisi bişey sormuş sende laf söylicem diye tööbe tööbe ya :-D çok mu boşsunuz canınız mı sıkılıyor anlamadım.
  • Kaza nedeni hakkında duyumu olan varmı?

Rusya'ya bağlı özerk Tataristan Cumhuriyeti'nin başkenti Kazan'da meydana gelen uçak kazasında 50 kişi hayatını kaybetti. Kazada Tataristan Cumhurbaşkanı'nın oğlu ve Rus istihbaratının üst düzey yetkilisi de öldü. Putin, kazanın nedenini araştırmak için komisyon kurulması emri verdi.

Rus Acil Durum Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, içinde 50 kişi bulunan Boeing 737 tipi uçağın Kazan kentine inişi sırasında düştüğü belirtildi.

Ölenler arasında Tataristan Cumhurbaşkanı Rüstem Minnehanov'un oğlu İrek Minnehanov ile Rusya istihbarat servisi FSB'nin Tataristan sorumlusu Aleksander Antonov da vardı.

Moskova'dan havalanan uçağın üçüncü iniş denemesi sırasında yere çakıldığı ve 42 yolcu ile 6 kişilik mürettebattan kurtulan olmadığı açıklandı.

Tataristan Havayolları'na ait olduğu belirtilen uçağın düşüş nedeni henüz bilinmiyor. Ancak Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, kazanın nedenini ortaya çıkarmak için komisyon kurulması emrini verdi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Başbakan Dmitriy Medvedev, uçak kazasında ölenlerin yakınlarına başsağlığı diledi.

Kremlin Basın Sözcüsü Dmitriy Peskov, Putin'in uçak kazasında hayatını kaybedenlerin yakınlarına en derin başsağlığı dileklerini ilettiğini söyledi.

Putin'in, kazayla ilgili soruşturma komitesi kurularak, kendisine en kısa zamanda rapor verilmesini istediği belirtildi.
Kazada yaşamını yitirenlerin yakınlarına Sogaz sigorta şirketi tarafından 2 milyon ruble (yaklaşık 60 bin dolar ) ödeme yapılacak.

Kazan Devlet Fonu ise, ölenlerin yakınlarına birer milyon ruble (30 bin dolar) dağıtacak.

PUTİN UÇAK KAZASININ ARAŞTIRILMASINI İSTEDİ

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Biri bisiy sorduysa cok boşluktan degil, iyi havaci oldugun içindir ki kazalarda duyum degil rapor olur demiş. Söyleyen arkadaşı tebrik ederim. Bilgisi olmadan fikri olan, havacılığı bilmeden pilot, kabin görevlisi, yonetici, web sitesi yazarı olanlara ders vermiş. ölümlü bir kazadan sonra birileri atıp tutuyorsa, esas o zaman bunu yapana tobe tobe denir, yuh denir, sen havaci degil esnafsin denir_ki tam da bu gun bizim bunu TALPA'ya soyledigimiz gibi. Adamlar THY Hollanda kazasından sonra TV'lerde duyum paylaşmadı mı? O kazada ölenlerin yakınları söylenenleri dinlemedi mı? Bu gün ben dahil pek cok insanin TALPA'ya üye olmamasına sebep olmadı mı? Bu durum havacılık kuruluşu TALPA'yi zayıflatmadı mı? Aynen katılıyor ve tebrik ediyorum havaci arkadasımı, kazalarda duyum degil rapor olur. Kimileri de havaci iken kimileri esnaf olur.! Havacilikta iyi para var beyler, hayırlı isler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ya arkadaş birisi bişey sormuş sende laf söylicem diye tööbe tööbe ya :-D çok mu boşsunuz canınız mı sıkılıyor anlamadım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sözcü ~ 10 yıl önce
Kaza nedeni hakkında duyumu olan varmı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 10 yıl önce
Havacılıkta duyum olmaz, rapor olur.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000