07 Ağustos 2009, Cuma 07:55:15

Putin, lüks içinde uçuyor

Putin'in seyahat ettiği uçağın konforu, ABD Başkanları'nın kullandığı "Air Force One"'ı aratmıyor...
  • Kendini Çorum'lu diye tanıtan yorumcuya: Önerilerin için parayı nereden bulacaksın? El açarak mı? Atlarımız ne demişler: 'Ayranı yoktur içmeye, tahtıravalla gider s.......'
  • bu çorumlu denen varlıktan miğdem bulanmaya başladı,bu kadar cahil biri bu siteyi neden takip eder acaba? anlamak çok güç.
  • A380 alalim da ama alt katini deve kesimhanesi olarak kullanalim. TC-DVE.
  • biz de aşagı kalmamamız lazım alalım A 380 altı full mescit ustu super lux olur irana giderken vallaha çok karizmamız çiziliyor düşünsenize abdye 4 a380 ve 5 c 5 ile gittiğimizi washingtondan geçişimizi ve tayyip erdoğanın asaletli çıkısı ah.... bize bunlardan lazım inşallah alınır durmak yhok yola devam
  • bu ülkenin başındakiler bu ortamda çuvallar dolusu parayı minik uçağa verirken bir şey yok,koskoca rusyanın başkanı lüks içinde uçuyor diye haber olsun..Ya ne olacaktı,full ekonomi haline getirilen kıytırık bir uçakta eli kolu tutulmuş halde mi seyahat edecekti.
  • Hayırlı olsun..yakın zaman da başbakanlığı bir Ilyushin 96-300 alınır alınır. Putinde olup bize olmaması abes....3 ay önce alınan gulf de SHGM de birinin emrine verirler.
  • Yani abd uçağını aratmıyor derken bu adamda patagonya başkanı değil rusya. Dünyanın 2. büyük gücü.

Rusya Başbakanı Vladimir Putin, Ankara'ya altın kaplama lavaboları bulunan Ilyushin 96-300 tipi uçakla geldi.

Rusya Başbakanı Vladimir Putin'i taşıyan Ilyushin 96-300 tipi uçak yakıt ikmali yapmaksızın 12 bin kilometre uçabiliyor. Uçakta duştan bara, toplantı odasından yatak odasına, altın kaplama lavabolara kadar birçok konfor düşünülmüş.

Putin'in seyahat ettiği uçağın konforu ve güvenlik sistemleri Amerika Birleşik Devletleri Başkanları'nın kullandığı "Air Force One"'ı aratmıyor. İç dizaynı Kremlin Sarayı gibi olan Ilyushin 96-300 tipi uçak, nükleer saldırılara karşı da güvenlik sistemleriyle donatıldı.

Vladimir Putin'in kullandığı uçağın devlet sırrı sayılan iç tasarımı, internete sızınca kriz çıkmıştı. Fotoğrafların internete ABD'de yaşayan "Hektor" lakaplı "Yuriy" adlı Rus göçmen tarafından yerleştirildiği ortaya çıkmıştı. Rus basını ise uçağın Putin'in değil Yeltsin'in olduğunu iddia etmişti.

Habertürk

Putin, lüks içinde uçuyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 15 yıl önce
Kendini Çorum'lu diye tanıtan yorumcuya: Önerilerin için parayı nereden bulacaksın? El açarak mı? Atlarımız ne demişler: 'Ayranı yoktur içmeye, tahtıravalla gider s.......'

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bu çorumlu denen varlıktan miğdem bulanmaya başladı,bu kadar cahil biri bu siteyi neden takip eder acaba? anlamak çok güç.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
A380 alalim da ama alt katini deve kesimhanesi olarak kullanalim. TC-DVE.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
biz de aşagı kalmamamız lazım alalım A 380 altı full mescit ustu super lux olur irana giderken vallaha çok karizmamız çiziliyor düşünsenize abdye 4 a380 ve 5 c 5 ile gittiğimizi washingtondan geçişimizi ve tayyip erdoğanın asaletli çıkısı ah.... bize bunlardan lazım inşallah alınır durmak yhok yola devam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bu ülkenin başındakiler bu ortamda çuvallar dolusu parayı minik uçağa verirken bir şey yok,koskoca rusyanın başkanı lüks içinde uçuyor diye haber olsun..Ya ne olacaktı,full ekonomi haline getirilen kıytırık bir uçakta eli kolu tutulmuş halde mi seyahat edecekti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Hayırlı olsun..yakın zaman da başbakanlığı bir Ilyushin 96-300 alınır alınır. Putinde olup bize olmaması abes....3 ay önce alınan gulf de SHGM de birinin emrine verirler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yani abd uçağını aratmıyor derken bu adamda patagonya başkanı değil rusya. Dünyanın 2. büyük gücü.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000