10 Nisan 2010, Cumartesi 12:31:53

PUTİN KAZAYLA DİREKT İLGİLENECEK

Polonya Devlet Başkanı Lech Kaczynski'in uçağı düştü, onlarca kişi yaşamını yitirdi. Rus Yönetimi olaya el koydu...
  • Aeroflot'un bile Boeing ve Airbus almaya başladığı bir zamanda Rus havacılık sektörü için hakiki bir darbe oldu.
  • Kazayı soruşturmanın ne gereği var resmen uçak öyle ya da böyle düşürüldü, neyi soruşturacaklar uçak evet düşürüldü mü denilecek.. Ya pilot ya teknik hata ya da hava sisli puslu deyip olayı kapatacaklar bu iş böyle.. Resmen bir ülkenin en üst düzey kişilerini temizlediler kökten çok ciddi bir olay kimin veya kimlerin yaptığı ortaya çıkmaz da çıkarsa savaş demektir arkasında hangi ülke varsa artık..
  • bu uçak rus imalatı olduğu için dünya çapında ruslar için prestij meselesi sonuçta kötü reklam ve acı sonuç o yüzden putin olayı kendisi incelemeye alıyor yoksa ürettiği uçaklar ellerinde kalır kimseye satamaz zaten kaç ülke kullanıyorki boeing ve aırbus teknolojisi ve yaygın kullanımına bu uçaklar hiç bir zaman yetişemez

Rusya Acil Durumlar Bakanı Sergey Şaygu'nun, Devlet Başkanı Dimitriy Medvedev'in talimatı üzerine Polonya Devlet Başkanı Lech Kaczynski'yi taşıyan uçağın düştüğü bölgeye gittiği bildirildi.

Kremlin'den yapılan açıklamada, Medvedev'in Kaczynski'nin de içinde bulunduğu uçak kazası hakkında bilgilendirildiği belirtilerek, Şaygu'un Medvedev'in talimatıyla olay yerine gittiği kaydedildi.

Açıklamada, uçağın düşüş nedenini araştırmak için kurulan komisyona, Rusya Başbakanı Vladimir Putin'in başkanlık edeceği belirtildi.

PUTİN KAZAYLA DİREKT İLGİLENECEK

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Aeroflot'un bile Boeing ve Airbus almaya başladığı bir zamanda Rus havacılık sektörü için hakiki bir darbe oldu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kazayı soruşturmanın ne gereği var resmen uçak öyle ya da böyle düşürüldü, neyi soruşturacaklar uçak evet düşürüldü mü denilecek.. Ya pilot ya teknik hata ya da hava sisli puslu deyip olayı kapatacaklar bu iş böyle.. Resmen bir ülkenin en üst düzey kişilerini temizlediler kökten çok ciddi bir olay kimin veya kimlerin yaptığı ortaya çıkmaz da çıkarsa savaş demektir arkasında hangi ülke varsa artık..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu uçak rus imalatı olduğu için dünya çapında ruslar için prestij meselesi sonuçta kötü reklam ve acı sonuç o yüzden putin olayı kendisi incelemeye alıyor yoksa ürettiği uçaklar ellerinde kalır kimseye satamaz zaten kaç ülke kullanıyorki boeing ve aırbus teknolojisi ve yaygın kullanımına bu uçaklar hiç bir zaman yetişemez

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000