05 Mart 2018, Pazartesi 08:43:30

Porsche drone işine mi giriyor?

Dünyanın en çok rağbet gören firmalarından biri olan Porsche, kendisinden beklenmeyen bir işe girerek herkesi heyecanlandırıyor.
  • Tr ye gelmesin devlet vergiyi alir dron kullanıcısını soyar sogana cevirir
  • Biz hazırız
  • Mahallemizde kardeşler atc ve değnekçilik aş. Olarak hizmet vermeye hazırız
  • Nasil olacak bu iş Her mahalleye bir atc kulesi mi dikilecek?

Dünyanın en çok rağbet gören firmalarından biri olan Porsche, kendisinden beklenmeyen bir işe girerek herkesi heyecanlandırıyor. Otomobil firmaları içerisinde kendine edindiği yer ile kalitesi ve başarısının herkes tarafından kabul edildiği şirket, aynı şeyi hava yolu şirketleri arasında da yapmak için drone ile yolcu taşıma işine giriyor.

Porsche’dan drone ile yolcu taşıma!

Automobilwoche, Porsche‘nin yolcu uçakları (drone) geliştirdiğini ve ilk tasarımın taslağını sergilemeye çok yakın olduğunu iddia etti. Bu iddiaya göre yapılacak olan drone için pilot ihtiyacı yok çünkü uçuş kontrolünün büyük bir kısmı otomatik olacak.

Porsche konuyla ilgili henüz net bir açıklama yapmamışken, Detlev von Platen, Zuffenhausen’deki Porsche tesisinden, Stuttgart havalimanına gitmenin “en az yarım saat” sürdüğünü, ancak uçakla sadece “üç buçuk dakika” sürdüğünü kaydetti. Bu söylemde kısa mesafeli drone iddiası güçlendirdi.

Önümüzdeki 10-15 yıl içerisinde, bir çok kişiye göre, artık insanlar arabaya değil drone gibi hava araçlarına yatırım yapacak ve Porsche‘nin neredeyse bütün rakipleri ya da deyimi yerindeyse çoğu otomobil firması drone işine girmeye hazırlanırken, geleceğin sektöründen Porsche de uzak kalamazdı. Belkide yıllardır hayal edilen “uçan araba” kavramı drone gibi araçlar sayesinde gerçek olacak ve yer yüzünde trafik kalmayacak. (Shiftdelete)

Porsche drone işine mi giriyor?

Yorumlar

hayri ~ 6 yıl önce
Tr ye gelmesin devlet vergiyi alir dron kullanıcısını soyar sogana cevirir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çinçin ATC Online ~ 6 yıl önce
Biz hazırız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yunus Emre mahallesi Kardeşler Atc ~ 6 yıl önce
Mahallemizde kardeşler atc ve değnekçilik aş. Olarak hizmet vermeye hazırız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
atc ~ 6 yıl önce
Nasil olacak bu iş Her mahalleye bir atc kulesi mi dikilecek?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000