12 Haziran 2019, Çarşamba 09:42:49

Polonya'dan F-35 açıklaması

ABD’de temaslarda bulunan Polonya Milli Savunma Bakanı Mariusz Blaszczak, Polonya’nın 32 adet F-35 uçağı almaya hazır olduğunu söyledi.
  • Zamanında polonya siyasilerini tasiyan ucagin dususunu hatirlatirim Rusya buna izin vermez yanibasinda F istemez
  • .....hahahahaha.....
  • Bizimkileri, tepe tepe kullanin, bunlara ayrilan paralarida Cengize verin yeni hava alani yapsin, yaptigi cok guzel oldu
  • Polonya'nın abd'den bu kadar uçak alıp,kalıcı abd üssü istemesi hatta masrafını da kendilerinin karşılaması ve trump'un adını vermek istemelerinden ne anlamalıyız?
  • bizim f35'leri ucuza kapatacak çakalllar:)

ABD’de temaslarda bulunan Polonya Milli Savunma Bakanı Mariusz Blaszczak, Polonya’nın 32 adet F-35 uçağı almaya hazır olduğunu söyledi.

Beyaz Saray’da ABD Başkanı Donald Trump ile 12 Haziran Çarşamba günü bir araya gelecek olan Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda’nın ziyareti öncesinde ABD’de temaslarda bulunan Polonya Milli Savunma Bakanı Mariusz Blaszczak, ülkesinin 32 adet F-35 uçağı almaya hazır olduğunu söyledi. Florida’daki Eglin Hava Üssü’nde incelemelerde bulunan Mariusz Blaszczak kısa süre içinde Polonya’nın F-35 uçağına sahip elit devletler topluluğuna dahil olacağını belirtti. Bakanlık olarak geçtiğimiz mayıs ayında söz konusu uçakları satın alma hususunda ABD’li yetkililere taleplerini ilettiklerini ifade eden Blaszczak, sürecin etkili ve hızlı bir şekilde sonuçlanmasına ihtiyaç duyduklarını belirtti.

2 milyar dolarlık Trump Hisarı

Polonya uzun süreden beri topraklarında NATO kapsamında görev yapan Amerikan askerlerinin sayısının arttırılmasını istiyor. Son olarak Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda geçtiğimiz Eylül ayında gerçekleştirdiği Beyaz Saray ziyareti sırasında ülkelerinde kalıcı Amerikan üssü kurulmasını istemişti. Üssün 2 milyar doları bulacak maliyetini karşılamaya hazır olduklarını ifade eden Duda, Trump’ın projeyi onaylaması durumunda kurulacak üsse “Trump Hisarı” adını vereceklerini söylemişti. 

Polonya'dan F-35 açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

IDRIS ~ 5 yıl önce
Zamanında polonya siyasilerini tasiyan ucagin dususunu hatirlatirim Rusya buna izin vermez yanibasinda F istemez

Yanıtla

Kalan karakter 1000
"ELIT DEVLET" ~ 5 yıl önce
.....hahahahaha.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alin ~ 5 yıl önce
Bizimkileri, tepe tepe kullanin, bunlara ayrilan paralarida Cengize verin yeni hava alani yapsin, yaptigi cok guzel oldu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
polak ~ 5 yıl önce
Polonya'nın abd'den bu kadar uçak alıp,kalıcı abd üssü istemesi hatta masrafını da kendilerinin karşılaması ve trump'un adını vermek istemelerinden ne anlamalıyız?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hicbirsey.... ~ 5 yıl önce
Amerikan`nin kendi topraklari disinda kazandigi hicbir savas yok !!!!! Vietnam, Afganistan, Irak, Libya.....Daha Meksikadaki "drug lordlari" bile yenemediler !!! Avrupa kitasinda nukleer silah kullanmayada cesaretleri yetmez. Unutmayalim ki tabiatda hep daha bir güclüsü var !!! Polonyalilar o ucakla kime karsi savasacak ???? Almanya, cekya, ukrayna...???
Weyland ~ 5 yıl önce
Rusyanın nasıl bir ülke olduğunu anlamalısın.
Xxx ~ 5 yıl önce
Ülkeyi CHP yönetiyor bu anlaşılıyor
çakallar:) ~ 5 yıl önce
bizim f35'leri ucuza kapatacak çakalllar:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000