10 Nisan 2010, Cumartesi 10:50:47

POLONYA DEVLET BAŞKANI'NIN UÇAĞI DÜŞTÜ! (Güncellendi)

Polonya Devlet Başkanı Lech Kaczynski'nin de içinde bulunduğu uçak, Rusya'daki Smolensk Havalimanı'na yaklaşırken düştü!
  • @11.10.11. sen nasıl bir insansın, adamlar ölmüş sen darısı başkalarının başına diyorsun. herkesin sevmediği insanlar vardır ama ölümü dilemiyoruz. Tüm Polonya halkının başı sağolsun.
  • Tüm Polanya Halkına,Allahtan rahmet Kederli Ailesine Başsaglıgı Dilerim:(((((((((((antalya
  • haberlerde rusyanın bu ziyarete izin vermediği vs.konuşuluyor..başkan gizlice gidiyormuş..rusya sadece başbakanı davet etmiş.falan filan..ne kadar doğru bilmem ama bu ziyaretin bir gerginlik üzerine yapılıyor olması gerçek olmasa bile bir suikast iddiasını güçlendirecektir ve gergiliklerin çıkması kaçınılmaz olacaktır..
  • Yazık Allah rahmet eylesin ama darısı Başkalarının başına(!)
  • Ucak Polonya hava kuvvetlerine ait gorunuyor ama cumhurbaskanligi VIP ucagi olarak bastan sona modifiye edilip yenilenmis.Yani alelade bir ucak gibi durmuyor.Kokpit bile farkli.Sanki suikast kokuyor.Bir tasla hem c.baskani,hem g.kurmay baskani,hem m.bankasi baskani ve bazi burokratlar.Nasil oluyorda bu donanimli ucak boyle onemli kisileri tasirken sis yuzunden 1,5 km kala dusuyor.Soru isareti dolu.1950'li yillar degil ki teknoloji kit olsun,pilotlar inisiyatif alarak insin.Havacilik sayfalarinda hem ucagin resmi var hemde wikipedia'da dusen ucakla alakali bilgiler var.Adamlar hemen dusen ucak ile alakali bolum acmislar.Ne olursa olsun ben cok uzuldum gercekten yazik olmus.Topraklari bol olsun.
  • Son yaklaşmada sis nedeniyle ağaçlara çarpan uçak pist başında düşerek yanmaya başlamış.
  • Rus tv'leride şu an uçakta 132 kişi olduğunu söylüyor.Çok üzücü geçmiş olsun.
  • Kırıma uğramak: herhangi bir kaza vuku bulduğunda , hasarın büyüklüğüne bakılmaksızın genel olarak zararın adlandırılmasına denir. Havacılıkta da bu tarz bişey demektir.
  • Şu an için havalimanında sis mevcut.
  • rus haberlerine göre 132 yolcu ve mürettebattan 80'i yaşamını yitirmiş.

Polonya Devlet Başkanı Lech Kaczynski ve eşinin de içinde bulunduğu uçak, Rusya'nın batısında Dinyeper Nehri yakınlığındaki Smolensk Havaalanı'na inişe geçtiği sırada düştü.

Kırıma uğrayan uçakta ilk belirlemelere göre 87 kişi yaşamını yitirdi.

Öte yandan düşen uçağın Rus yapımı Tupolev Tu-154 tipi bir yolcu uçağı olduğu öğrenildi.

Kaczynski'nin Sovyet askerlerinin Katyn'da yaptığı katliamın 70. yıl yıldönümü etkinliklerine gittiği öğrenildi.

11:14

Uçağın, son yaklaşma sırasında düştüğü öğrenildi. Düşüş sebebi hakkında herhangi bir açıklama yapılmadı.

Polonya Devlet Ajansı, yaptığı açıklamada, uçaktan kurtulan olmadığını bildirdi.



Lech Kaczynski Kimdir?

Lech Aleksander Kaczyński, 18 Haziran 1949 tarihinde Polonya'nın başkenti Varşova'da dünyaya gelmişti.

Varşova Belediye Başkanlığı da yapan Kaczyński, 23 Ekim 2005 tarihinde yapılan genel seçimle Polonya Devlet Başkanlığı'na seçilmişti. Kurucularından olduğu, muhafazakâr-sağ bir parti olan Hak ve Adalet Partisi bünyesinde politik yaşamını sürdüren Kaczyński, iş hukuku alanında uzmanlığıyla tanınıyordu.

Aynı zamanda Polonya eski Başbakanı Jarosław Kaczyński'nin ikiz kardeşi olan Kaczyński, bugün Rusya'da meydana gelen uçak kazasında eşiyle birlikte hayatını kaybetti.

POLONYA DEVLET BAŞKANI'NIN UÇAĞI DÜŞTÜ! (Güncellendi)

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Misafir ~ 14 yıl önce
@11.10.11. sen nasıl bir insansın, adamlar ölmüş sen darısı başkalarının başına diyorsun. herkesin sevmediği insanlar vardır ama ölümü dilemiyoruz. Tüm Polonya halkının başı sağolsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Tüm Polanya Halkına,Allahtan rahmet Kederli Ailesine Başsaglıgı Dilerim:(((((((((((antalya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
haberlerde rusyanın bu ziyarete izin vermediği vs.konuşuluyor..başkan gizlice gidiyormuş..rusya sadece başbakanı davet etmiş.falan filan..ne kadar doğru bilmem ama bu ziyaretin bir gerginlik üzerine yapılıyor olması gerçek olmasa bile bir suikast iddiasını güçlendirecektir ve gergiliklerin çıkması kaçınılmaz olacaktır..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yazık Allah rahmet eylesin ama darısı Başkalarının başına(!)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ucak Polonya hava kuvvetlerine ait gorunuyor ama cumhurbaskanligi VIP ucagi olarak bastan sona modifiye edilip yenilenmis.Yani alelade bir ucak gibi durmuyor.Kokpit bile farkli.Sanki suikast kokuyor.Bir tasla hem c.baskani,hem g.kurmay baskani,hem m.bankasi baskani ve bazi burokratlar.Nasil oluyorda bu donanimli ucak boyle onemli kisileri tasirken sis yuzunden 1,5 km kala dusuyor.Soru isareti dolu.1950'li yillar degil ki teknoloji kit olsun,pilotlar inisiyatif alarak insin.Havacilik sayfalarinda hem ucagin resmi var hemde wikipedia'da dusen ucakla alakali bilgiler var.Adamlar hemen dusen ucak ile alakali bolum acmislar.Ne olursa olsun ben cok uzuldum gercekten yazik olmus.Topraklari bol olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Son yaklaşmada sis nedeniyle ağaçlara çarpan uçak pist başında düşerek yanmaya başlamış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Rus tv'leride şu an uçakta 132 kişi olduğunu söylüyor.Çok üzücü geçmiş olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kırıma uğramak: herhangi bir kaza vuku bulduğunda , hasarın büyüklüğüne bakılmaksızın genel olarak zararın adlandırılmasına denir. Havacılıkta da bu tarz bişey demektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Şu an için havalimanında sis mevcut.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
rus haberlerine göre 132 yolcu ve mürettebattan 80'i yaşamını yitirmiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000