09 Nisan 2010, Cuma 07:00:35

Polisler, 165'inci yılı uçarak kutladı...

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 165. yıldönümü dolayısıyla Antalya'nın Alanya İlçesinde emniyet tarafından yamaç paraşütü etkinliği düzenlendi. Emniyet amiri ve 3 polis memuru, 700 metre yükseklikten uçuş yaptı.

Ulu Sky Fly Wolf Yamaç Paraşütü Okulu'nun profesyonel pilotları eşliğinde Yassı Tepe'de başlayan uçuşa Emniyet Amiri İdris Kan, polis memurları Resul Kaynak, Gözde Yılmaz ve Hakan Erdoğan üniformaları ile katıldı. Yaklaşık 20 dakikalık uçuş Cleopatra Plajı'nda sorunsuz bir şekilde sona erdi. Emniyet Amiri İdris Kan, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 165'nci yıldönümü mutluluğunu havada yaşamak istediklerini ve bu nedenle yamaç paraşütü uçuşu düzenlediklerini söyledi. Kan, ilk kez düzenlenen bu organizasyonun bundan sonraki kutlamalarda gerçekleştireceklerini belirtti. Polis memuru Resul Kaynak da, "Daha önce yamaç paraşütü yapmıştım. Çok güzel bir duygu, herkesin yaşamasını isterim. Teşkilatımızın kuruluş yıldönümü kutlu olsun" dedi.

Yamaç Paraşütü Pilotu Murat Çiftçi de "kutlamalar çerçevesinde teşkilata sosyal faaliyet yaşatmak istedik. Onlar içinde çok güzel bir anı oldu" diye konuştu.

Polisler, 165'inci yılı uçarak kutladı...

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000