30 Kasım 2013, Cumartesi 08:05:33

POLİS HELİKOPTERİ DÜŞTÜ!

Glasgow'da içinde ikisi polis 3 kişinin bulunduğu helikopter barın üzerine düştü.
  • Bir Ingiliz arkadas bana dedi ki Iskoçyada kimse kiliseye gitmiyor ve bütün kiliseler satilarak bar oluyor neden diyorsam artik kimse Allaha Isaya inanmiyor dedi. Onun için helikopterin düsecegi tek yer bar olabilir. Ayrica Ingiliz Polisinin MI-8/MI-17 helikopteri kullandigini bilmiyordum. Saka. Bu helikopteri ancak Rambo Afganistanda kullanir.

Glasgow'da içinde ikisi polis 3 kişinin bulunduğu helikopter barın üzerine düştü.

Kaza sırasında içeride 100'den fazla kişinin olduğu tahmin edilirken, barın tavanının bir bölümü çöktü.

İçinde iki polis ve bir sivil pilotun yer aldığı helikopter, yerel saatle 22.25'te Stockwell Caddesi üzerinde bulunan The Clutha isimli barın üzerine düştü. Çarpmanın etkisiyle barın tavanının bir kısmı çökerken, kaza esnasında barda 100'den fazla kişinin bulunduğu tahmin ediliyor.

Kazada can kaybı olup olmadığını dair henüz bir açıklama yapılmazken, yaralılar ambulanslarla hastanelere sevk edildi.

İskoç bölgesel hükümetinin başbakanı Alex Salmond, kazanın ardından yaptığı açıklamada, olayın büyüklüğü göz önüne alındığında can kaybına karşı hazırlıklı olmak gerektiğini söyledi.

İskoç polisi de acil yardım ekiplerinin anında olay yerine giderek müdahalede bulunduğunu ancak yaralılarla ilgili henüz detaylı bilgi verilemeyeceğini kaydetti.

Kaza sırasında barda bulunan 34 yaşındaki Fraser Gibson, İngiliz yayın kuruluşu BBC'ye yaptığı açıklamada, büyük bir patlama sesi duyulduğunu ifade ederek, "Barın bir bölümü toz içinde kaldı. Ne olduğunu anlayamadık. Birkaç saniye şok yaşadık ve ardından insanlar dışarı çıkmaya çalıştı" diye konuştu.

İngiltere Başbakanı David Cameron da Twitter hesabından, "Düşüncelerim Glasgow'daki helikopter kazasından etkilenenlerle birlikte. Acil yardım ekipleri çalışıyor" açıklamasını yaptı.

POLİS HELİKOPTERİ DÜŞTÜ!

Yorumlar

MI-8 ~ 10 yıl önce
Bir Ingiliz arkadas bana dedi ki Iskoçyada kimse kiliseye gitmiyor ve bütün kiliseler satilarak bar oluyor neden diyorsam artik kimse Allaha Isaya inanmiyor dedi. Onun için helikopterin düsecegi tek yer bar olabilir. Ayrica Ingiliz Polisinin MI-8/MI-17 helikopteri kullandigini bilmiyordum. Saka. Bu helikopteri ancak Rambo Afganistanda kullanir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000