12 Mart 2017, Pazar 10:47:45

Pobeda Nisan ayında Alanya seferlerine başlıyor

Rusya'nın düşük maliyetli havayolu şirketi Pobeda, önümüzdeki nisanda Moskova-Alanya seferleri için bilet satışlarına başlayacağını açıkladı.
  • Turk sirketler is yapamayacak ve aman turist gelsin de nasil gelirse gelsin denecek. Turk airline sirketlerinin muhakkak is yapmasi laxim aksi durumda yabanci firmalarada izin verilmemeli
  • Milliyetciligi Turklugu ayaklar altina aldik diyenlerin arkasindan gidip evet diyen milliyetcilerin alinlarindan opuyorum !!!
  • Buyur burdan yak,bir bu eksikti Rusyadan ucmayan tek türk sirketi kalmazken birde bunlar ucarsa vay halimize,isimiz zor...
  • EVET EVET EVET
  • Sadece evet
  • TÜM BATIYA İNAT , TÜM DÜNYA'YA İNAT , TÜRKLÜĞÜN BEKASI İÇİN #EVET !

Rus low cost şirketi Pobeda Moskova-Alanya uçuşları için bilet satışlarına başlayacaklarını duyurdu.

Şirketten yapılan açıklamada, "Bu istikametteki uçuşlar 21 Nisan'da başlayacak ve haftada3 kez gerçekleştirilecek. En düşük fiyatlar geleneksel olarak vergiler dahil 999 ruble (yaklaşık 65 TL) olacak. İlk uçak seferi için biletlerin en az yüzde 20'si bu fiyattan satılacak" denildi.

Açıklamada ayrıca uçuşların her Salı, Cuma ve Pazar günü Moskova'dan Alanya'nın Gazipaşa Havalimanı'na Boeing 737-800 tipi yolcu uçaklarıyla gerçekleştirileceği belirtildi.

Rusçada 'zafer' anlamını taşıyan Pobeda, Rus havayolu şirketi Aeroflot'un bünyesinde faaliyet gösteriyor. Geçtiğimiz yıl 4.3 milyon yolcu taşıyan ve bu açıdan Rusya'da 6. sırada olan şirketin 2016 net karı 3 milyar rubleyi (190 milyon TL'yi) aştı.

Pobeda Nisan ayında Alanya seferlerine başlıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Sacma ~ 7 yıl önce
Turk sirketler is yapamayacak ve aman turist gelsin de nasil gelirse gelsin denecek. Turk airline sirketlerinin muhakkak is yapmasi laxim aksi durumda yabanci firmalarada izin verilmemeli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayt ~ 7 yıl önce
Bu mantıkla fazla yaşamazsın
Valla optum ~ 7 yıl önce
Milliyetciligi Turklugu ayaklar altina aldik diyenlerin arkasindan gidip evet diyen milliyetcilerin alinlarindan opuyorum !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
IL ~ 7 yıl önce
Buyur burdan yak,bir bu eksikti Rusyadan ucmayan tek türk sirketi kalmazken birde bunlar ucarsa vay halimize,isimiz zor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nikah Masası ~ 7 yıl önce
EVET EVET EVET

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ali ~ 7 yıl önce
Sadece evet

Yanıtla

Kalan karakter 1000
#EVET ! ~ 7 yıl önce
TÜM BATIYA İNAT , TÜM DÜNYA'YA İNAT , TÜRKLÜĞÜN BEKASI İÇİN #EVET !

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000