09 Temmuz 2015, Perşembe 14:10:49

Plaja acil iniş yapan uçak çocuğa çarptı

ABD'nin California eyaletine bağlı San Diego kenti yakınlarındaki Carlsbad plajı üstünde henüz bilinmeyen bir nedenle motoru duran bir uçak plaja inmeye çalışırken kuma çakıldı.
  • El mecbur'a; Kardesim demissinki cocugun ucagin gelme ihtimalini dusunmesi lazim diye, sen hayatinda en az 100 kez plaja gitmissindir, yalvariyorum soyle bana o 100'un kacinda "lan dikkat ediyim sagina soluma bakiyimda ucak acil inis falan yaparsa sakinirim" dedin??! Cocugun hicbir hatasi yok. Butun suc pilotta. Ben Amerikada pilotaj egitimi aliyorum bunun gibi kazalari egitmenimle arada konusuyoruz bana aynen sunu diyor "ucagi sahile indirip birine vurmaktansa agaclarin icine indirir kendim yaralanirim." Ha su var agaclarin icine nasil incegini biliyorsan yaralanmadan da inersin o bi gercek. Olduda tek yer sahil suya in kuma degil. Acil durum deklare edilmesi hicbir pilota birine carpma yetkisi vermiyor. FAA zaten gerekeni yapicaktir pilota. Sans eseri cocuk hayatta pilotda yasiyor. Ya pilot 3 kisiye vurup onlari oldurse kendi hayatta kalsaydi?? O zamandami "ee o zaman o 3 kisi sahilde yuzerken dikkat etsinler aman ucak mucak acil inis yapar" mi diyeceksin?? Havaciligin kurallari vardir, 2 ucak isimi bilmek le olmuyor. @chicago
  • Suç birazda çocukta, tamam gençsin kanın deli ama etrafına bir bak kontrollü yüz yüzüyorsan ya da oyun oynuyorsan, belli ki havaalanı yakınlarında bir plaj, uçağın gelme ihtimalini göz önünde bulundurmalıydı, en azından dikkatli olmalıydı, pilot napsın el mecbur inmiş, dikkat biraz dikkat.

ABD'nin California eyaletine bağlı San Diego kenti yakınlarındaki Carlsbad plajı üstünde henüz bilinmeyen bir nedenle motoru duran bir uçak  plaja inmeye çalışırken kuma çakıldı.

Sahilde güneşlenenler tarafından kaydedilen görüntülerde Piper PA-18 tipi tek motorlu bir uçağın motoru durduktan sonra süzülerek kumsala inmeye çalıştığı gözleniyor.

Sahilde güneşlenen ve uçağın üzerlerine doğru geldiğini görenler sağa sola kaçışırken uçak tekerleklerini yere koyduktan kısa bir süre sonra kumsala borun üstü çakılarak ters dönüyor.

Olayda pilot ve uçağın çarptığı 12 yaşındaki bir çocuk yaralandı.

Plaja acil iniş yapan uçak çocuğa çarptı

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
El mecbur'a; Kardesim demissinki cocugun ucagin gelme ihtimalini dusunmesi lazim diye, sen hayatinda en az 100 kez plaja gitmissindir, yalvariyorum soyle bana o 100'un kacinda "lan dikkat ediyim sagina soluma bakiyimda ucak acil inis falan yaparsa sakinirim" dedin??! Cocugun hicbir hatasi yok. Butun suc pilotta. Ben Amerikada pilotaj egitimi aliyorum bunun gibi kazalari egitmenimle arada konusuyoruz bana aynen sunu diyor "ucagi sahile indirip birine vurmaktansa agaclarin icine indirir kendim yaralanirim." Ha su var agaclarin icine nasil incegini biliyorsan yaralanmadan da inersin o bi gercek. Olduda tek yer sahil suya in kuma degil. Acil durum deklare edilmesi hicbir pilota birine carpma yetkisi vermiyor. FAA zaten gerekeni yapicaktir pilota. Sans eseri cocuk hayatta pilotda yasiyor. Ya pilot 3 kisiye vurup onlari oldurse kendi hayatta kalsaydi?? O zamandami "ee o zaman o 3 kisi sahilde yuzerken dikkat etsinler aman ucak mucak acil inis yapar" mi diyeceksin?? Havaciligin kurallari vardir, 2 ucak isimi bilmek le olmuyor. @chicago

Yanıtla

Kalan karakter 1000
El mecbur ~ 9 yıl önce
Suç birazda çocukta, tamam gençsin kanın deli ama etrafına bir bak kontrollü yüz yüzüyorsan ya da oyun oynuyorsan, belli ki havaalanı yakınlarında bir plaj, uçağın gelme ihtimalini göz önünde bulundurmalıydı, en azından dikkatli olmalıydı, pilot napsın el mecbur inmiş, dikkat biraz dikkat.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000