28 Nisan 2011, Perşembe 08:01:15

PİSTTEN ÇIKAN UÇAĞIN PİLOTU KENDİNİ FIRLATTI

Savaş uçağı pistten çıktı, pilot kendini fırlattı.
  • Hepsi palavra o zaman neden Kaddafinin karargahini, askerlerini ve zirhli araçlarini bombaliyorlar.!!!!!!!!!! Kaddafi o an bürosunda olsaydi simdi tahtaliköyde olurdu.
  • benim bildiğim rüzgar belli bir sürat aralığında canopy nin fırlatla sisteminin buna bağlı olarak da sandalye sisteminin çalışmaması grekmekte.tahminen kalkış esnasında take off süratinde olmuş düşüncesindeyim.eski canopy ci arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.
  • Para sen nelere kadirsin. Arap arabı bombalıyor vay be. Gerçi hiç şaşırmadım beklenir bunlardan. Libya'ya BAE'de demokrasi getirdi sonunda helal olsun. Tabi kendilerinden artanı fakir Libyalı soydaşlarıyla paylaşmaları doğal. Bizim köyde bir söz vardır "arap arap arap!"
  • F-16 uçağı eğer rule sürati olan 25 knot groundspeed üzerinde pistten çıkarsa zaten pilotun yapacağı şey kendini fırlatmaktır.Aksi takdirede kabotaj ihtimali yüksek olan (ana iniş takınları gövde altında olduğundan birbirine yakındır)uçağın kokpitinde kalmaya devam ederse yaralanma veya ölme ihtimali çok yüksektir...

Libya‘ya yönelik silah ambargosu ve uçuş yasağı operasyonu katılan bir F-16 savaş uçağı İtalya‘daki Sigonella üssünde pistten çıktı.

İtalyan ANSA haber ajansı, Birleşik Arap Emirlikleri‘ne ait uçağın pilotunun, kendini fırlattığını duyurdu.

Habere göre, olayda yaralanan olmadı. Birleşik Arap Emirlikleri, Libya operasyonuna 6‘şar adet F-16 ve Mirage savaş uçağıyla destek veriyor.

PİSTTEN ÇIKAN UÇAĞIN PİLOTU KENDİNİ FIRLATTI

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Hepsi palavra o zaman neden Kaddafinin karargahini, askerlerini ve zirhli araçlarini bombaliyorlar.!!!!!!!!!! Kaddafi o an bürosunda olsaydi simdi tahtaliköyde olurdu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
benim bildiğim rüzgar belli bir sürat aralığında canopy nin fırlatla sisteminin buna bağlı olarak da sandalye sisteminin çalışmaması grekmekte.tahminen kalkış esnasında take off süratinde olmuş düşüncesindeyim.eski canopy ci arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Para sen nelere kadirsin. Arap arabı bombalıyor vay be. Gerçi hiç şaşırmadım beklenir bunlardan. Libya'ya BAE'de demokrasi getirdi sonunda helal olsun. Tabi kendilerinden artanı fakir Libyalı soydaşlarıyla paylaşmaları doğal. Bizim köyde bir söz vardır "arap arap arap!"

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
F-16 uçağı eğer rule sürati olan 25 knot groundspeed üzerinde pistten çıkarsa zaten pilotun yapacağı şey kendini fırlatmaktır.Aksi takdirede kabotaj ihtimali yüksek olan (ana iniş takınları gövde altında olduğundan birbirine yakındır)uçağın kokpitinde kalmaya devam ederse yaralanma veya ölme ihtimali çok yüksektir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000