13 Şubat 2020, Perşembe 13:24:12

Pistten çıkan uçağın kabin ekibi ifade verdi

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda iniş sırasında pistten çıkarak kırıma uğrayan Pegasus uçağında görevli kabin memurlarının ifadesi alındı.
  • kmleri içeri alsınlar
  • Ne kabini duşa kabinmi hostes desenize şunlara
  • Kabin memurları yusuf yusuf vaziyeti. Şikayetçi olsalar bile şikayetçi değiliz diyecekler.
  • Sikayetci olmamislar hayret, ben olsam Kaptan’dan sikayetci olurdum. Tazminat davasi acardim. Sen geliceksin sorumsuzca karar vererek ve yapman gerekeni yapmayarak(unstabil yaklasma, arka ruzgar siniri limitlerin cok uzeri olmasi, pistin ortalarini gecip hala teker koyamamasi sonucu pas gecmesi gerekirdi). hem ekibinin hem de yolcularin canini tehlikeye atacaksin ve sikayetci olmayacagim oyle mi! Herkes golgesinden korkuyor valla. Sikayetci olursak adimiz cikar, isten cikartiliriz diye sikayetci olmamislardir.
  • Adamlar ters dönmüşler hala şikayetci degiliz diyorlar..oylebir sikayetci olurdumki birdaha omur boyu ozguven patlamasi neymis o iki pilotta gorurlerdi...hayatlarin sonuna kadar ozguvensiz yasarlardi...pilotsan ozguvenden egolardann uzak duracaksin..sonra o egolar lego olur boyle..
  • pilotlardaki anlamsız özgüvene bayılıyorum. KArdeşim elalemin yabancı uçakları pisti teğet geçiyor inmiyor bizimki ben inerim diyip indi. Kimsin sen ya kimsin kardeşim kim kim
  • kazaya karışmayan ekipler de ifade verecek mi mesela şirket yönetimi
  • Kabin ekibi nasil sikayetci olabilir... Musade ederlermi sizce o yonetim onlara

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda 5 Şubat tarihinde meydana gelen ve 3 kişinin ölümü, 180 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan uçak kazasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında ifadesi alınanlar arasında uçakta görevli 4 kabin memurlarının olduğu da öğrenildi. Kabin memurlarının uçağın iniş yaptıktan sonra pistten çıktığını, olay nedeniyle de şikayetçi olmadıklarını söyledikleri ifade edildi.

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki uçak kazasına ilişkin olarak İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından "Taksirle birden fazla kişinin ölümü ve yaralanmasına neden olmak" suçundan başlatılan soruşturma sürüyor. Soruşturma kapsamında bugüne kadar ifadesine başvurulan 165 kişinin arasında uçakta görevli 4 kabin memurunun da olduğu öğrenildi. Kabin memurlarının güvenlik görevlilerine verdikleri ifadelerinde uçağın iniş yaptıktan sonra pistten çıktığını söyledikleri, kazadan dolayı şikayetçi olmadıkları öğrenildi.

İFADESİ ALINMAYAN 13 YOLCU KALDI

İfadesi alınan bazı yolcuların şikayetçi oldukları bazılarının da şikayetçi olmadıkları, 8'i Türk, 5'i de yabancı olmak üzere 13 yolcunun ifadesinin de henüz alınmadığı kaydedildi. (Hürriyet)

Pistten çıkan uçağın kabin ekibi ifade verdi

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

yok öyle yağma ~ 4 yıl önce
kmleri içeri alsınlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arff ~ 4 yıl önce
Ne kabini duşa kabinmi hostes desenize şunlara

Yanıtla

Kalan karakter 1000
afrr ~ 4 yıl önce
yok yarasa
Rafet ~ 4 yıl önce
Kabin memurları yusuf yusuf vaziyeti. Şikayetçi olsalar bile şikayetçi değiliz diyecekler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sikayet ~ 4 yıl önce
Sikayetci olmamislar hayret, ben olsam Kaptan’dan sikayetci olurdum. Tazminat davasi acardim. Sen geliceksin sorumsuzca karar vererek ve yapman gerekeni yapmayarak(unstabil yaklasma, arka ruzgar siniri limitlerin cok uzeri olmasi, pistin ortalarini gecip hala teker koyamamasi sonucu pas gecmesi gerekirdi). hem ekibinin hem de yolcularin canini tehlikeye atacaksin ve sikayetci olmayacagim oyle mi! Herkes golgesinden korkuyor valla. Sikayetci olursak adimiz cikar, isten cikartiliriz diye sikayetci olmamislardir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
112 Ap0 ~ 4 yıl önce
Adamlar ters dönmüşler hala şikayetci degiliz diyorlar..oylebir sikayetci olurdumki birdaha omur boyu ozguven patlamasi neymis o iki pilotta gorurlerdi...hayatlarin sonuna kadar ozguvensiz yasarlardi...pilotsan ozguvenden egolardann uzak duracaksin..sonra o egolar lego olur boyle..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pgt çalışanı ~ 4 yıl önce
pilotlardaki anlamsız özgüvene bayılıyorum. KArdeşim elalemin yabancı uçakları pisti teğet geçiyor inmiyor bizimki ben inerim diyip indi. Kimsin sen ya kimsin kardeşim kim kim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ifade ~ 4 yıl önce
kazaya karışmayan ekipler de ifade verecek mi mesela şirket yönetimi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ex pgs ~ 4 yıl önce
Kabin ekibi nasil sikayetci olabilir... Musade ederlermi sizce o yonetim onlara

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000