10 Haziran 2022, Cuma 16:36:38

PİLVAK'tan Ahmet Bolat'a ziyaret

Türkiye Havayolu Pilotları Vakfı (PİLVAK) Yönetim Kurulu, Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı ve İcra Komitesi Başkanı Prof .Dr. Ahmet Bolat’ı makamında ziyaret etti. Görüşmede sektördeki gelişmelerle ilgili görüş alışverişinde bulunulduğu belirtildi.
  • Hic bir zaman sesleri cikmayan , hic bir sekilde sorunlarimizi dile getirmeyen ,sektorde varliklari boyun askisindan,canta stickerindan ibaret olan kurum kurulus dernek ve vakiflarin tam bize gelecek mecburi zam oncesinde kendilerini hatirlatip nemalanmaya calistigi doneme hosgeldiniz. Devleti,sirketi,sendikayi zengin ettigimiz yetiyor arkadaslar birakin bunlari ya
  • Thy sinyorite listesi kevgire döndü. Sinyoritesi gelenlere geniş gövde beğendiremediğimiz için dışarıdan pilot alınmak zorunda kalınıyor. Acilen part a da yazan geniş gövde sırası en fazla 2 kere istenmez maddesi yeniden yürürlüğe sokulmalı ve sinyorite listesinin kevgire dönmesi engellenmeli.
  • Asla bu vakfa para yedirmem. Hiçbir faydası yok
  • Pilvak gidip kabine zam istedi, pilotlar haric her konuyu konusmuslardir
  • Hakkımız olan pazar mesaileri ?
  • Pilotlarla ilgili konu var yine tgs liler dolusmus yorum yaziyor, her haberin altina tgs ye para ver baskan yazilarindan bikmisizdir..
  • Büyük umutlarla oy verdik ama pişman ettiniz.Yönetimi ziyarete gidiyorsunuz tek bir soru sormadan dönüyorsunuz.Mesela sordunuz mu TİS te yer alan pazar mesaisi hukuksuzca neden kesildi? 6,5 lt benzin işe ulaşmak için yeterli mi? Otoyol ücreti eskiden varken neden yok? Personel işe gidip gelmek için kendi cebinden para ödüyor.Uçucular hariç herkesin servisi varken bu adaletsizliği sordunuz mu? Anca gidin plaket verin.Yazıklar olsun verdiğimiz oya.Ne umutlar beklerken neleri gördük.
  • Çay ,kahve,bisküvi ve kapanış? Peki pilvak sonuç? Yok. Diyecekler ki biz vakıfız, öbürü de diyor ki biz derneğiz, sendıka zaten yok. Peki pilotların haklarını kim koruyacak? Kımse. Koruyacak olan arz/talep dengesi. O da pilotların lehine gidiyor sanki. Olur da iyileştirme olursa hiç bir kuruluş cıkıp “biz yaptık” demesin. Siz , hepiniz reklamsınız, oturduğunuz koltuklardan nemalanıyorsunuz. Ayrıca bu kuruluşdaki bütün yöneticiler , çalışan olarak bir yere baglı oldugu müddetçe, hak talep edemez
  • Ahmet Bolat baskanim tgs calisanlarina destek olun aprona inin kurban parasını verin lütfen
  • İyi ki de gidip üye olmamışım aidat vermiyorum. Pilotlar gitmiş pilot sorunlarını konuşmamış

Türkiye Havayolu Pilotları Vakfı (PİLVAK) Yönetim Kurulu,  Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı ve İcra Komitesi Başkanı Prof .Dr. Ahmet Bolat’ı makamında ziyaret etti. Görüşmede sektördeki gelişmelerle ilgili görüş alışverişinde bulunulduğu belirtildi.

THY’nin Yeşilköy’deki genel yönetim binasında 9 Haziran Perşembe günü gerçekleştirilen görüşmeye PİLVAK Yönetim Kurulu Başkanı Kaptan Pilot Sabri Duman, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kaptan Pilot  Aykut Işıkoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Kaptan Pilot  Ahmet Şensivas yer alırken THY İnsan Kaynaklarından Sorumlu  Genel  Müdür  Yardımcısı  Abdülkerim Çay  ve Kurumsal İletişim Başkanı Rafet Fatih Özgür de hazır bulundu.

Ziyarette havacılık sektöründeki gelişmeler ile ilgili bilgi alışverişi yapıldığı belirtilirken PİLVAK’ ın resmi internet sitesinden görüşme ile ilgili olarak yapılan açıklama “Bizleri ağırlayarak görüş ve önerilerimizi paylaşma imkanı sunan THY Yönetimine teşekkürlerimizi sunarız” denildi.

PİLVAK'tan Ahmet Bolat'a ziyaret

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

Kurnaz ~ 2 yıl önce
Hic bir zaman sesleri cikmayan , hic bir sekilde sorunlarimizi dile getirmeyen ,sektorde varliklari boyun askisindan,canta stickerindan ibaret olan kurum kurulus dernek ve vakiflarin tam bize gelecek mecburi zam oncesinde kendilerini hatirlatip nemalanmaya calistigi doneme hosgeldiniz. Devleti,sirketi,sendikayi zengin ettigimiz yetiyor arkadaslar birakin bunlari ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Geniş gövde geçiş ~ 2 yıl önce
Thy sinyorite listesi kevgire döndü. Sinyoritesi gelenlere geniş gövde beğendiremediğimiz için dışarıdan pilot alınmak zorunda kalınıyor. Acilen part a da yazan geniş gövde sırası en fazla 2 kere istenmez maddesi yeniden yürürlüğe sokulmalı ve sinyorite listesinin kevgire dönmesi engellenmeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Roger ~ 2 yıl önce
Asla bu vakfa para yedirmem. Hiçbir faydası yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kpt ~ 2 yıl önce
Bence senin de kimseye bir faydan yok bari sus ! Susarak örgütlü toplumun ne olduğunu anlayacağın yaşa kadar bize faydan olsun!
Galiba ~ 2 yıl önce
Pilvak gidip kabine zam istedi, pilotlar haric her konuyu konusmuslardir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bonus falan bırakın ~ 2 yıl önce
Hakkımız olan pazar mesaileri ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot ~ 2 yıl önce
Pilotlarla ilgili konu var yine tgs liler dolusmus yorum yaziyor, her haberin altina tgs ye para ver baskan yazilarindan bikmisizdir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SABRİ BAŞKAN'A ~ 2 yıl önce
Büyük umutlarla oy verdik ama pişman ettiniz.Yönetimi ziyarete gidiyorsunuz tek bir soru sormadan dönüyorsunuz.Mesela sordunuz mu TİS te yer alan pazar mesaisi hukuksuzca neden kesildi? 6,5 lt benzin işe ulaşmak için yeterli mi? Otoyol ücreti eskiden varken neden yok? Personel işe gidip gelmek için kendi cebinden para ödüyor.Uçucular hariç herkesin servisi varken bu adaletsizliği sordunuz mu? Anca gidin plaket verin.Yazıklar olsun verdiğimiz oya.Ne umutlar beklerken neleri gördük.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PLT ~ 2 yıl önce
Hayırdır siz de o toplantıda mıydınız? Ne biliyorsunuz ne konuşulduğunu?
Kokpitden ~ 2 yıl önce
Çay ,kahve,bisküvi ve kapanış? Peki pilvak sonuç? Yok. Diyecekler ki biz vakıfız, öbürü de diyor ki biz derneğiz, sendıka zaten yok. Peki pilotların haklarını kim koruyacak? Kımse. Koruyacak olan arz/talep dengesi. O da pilotların lehine gidiyor sanki. Olur da iyileştirme olursa hiç bir kuruluş cıkıp “biz yaptık” demesin. Siz , hepiniz reklamsınız, oturduğunuz koltuklardan nemalanıyorsunuz. Ayrıca bu kuruluşdaki bütün yöneticiler , çalışan olarak bir yere baglı oldugu müddetçe, hak talep edemez

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 2 yıl önce
Sendika kuruldu da kac kisiniz üye oldu
Başka 1 kpt mümkün!!!! ~ 2 yıl önce
Senin hakkini korumayan, hicbir sekilde senin yaninda durmayan sapsari sendikaya uye kalmaya, aidat odemeye devam et, kendi uzerine dusen kanuni sorumlulugunu yerine getirme, sonra da git dernekten vakıftan medet um..... Koca koca üniversiteler bitmiş, kültür birikim deryaaaa, konuşunca mangalda kül bırakmayan adamların kendilerini düşürdükleri duruma bak..... 3500 pilot havaişli kaldığı sürece hiçbir şey değişmezzzz!!!!
Ahmet Bolat baskani ~ 2 yıl önce
Ahmet Bolat baskanim tgs calisanlarina destek olun aprona inin kurban parasını verin lütfen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sizde ne ~ 2 yıl önce
köleymişsiniz be arkadaş
Yeter ~ 2 yıl önce
Yeter artik biktik tgsnizden
Pilvak ~ 2 yıl önce
İyi ki de gidip üye olmamışım aidat vermiyorum. Pilotlar gitmiş pilot sorunlarını konuşmamış

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sağlık ~ 2 yıl önce
Sen yinede kendine lisans kaybı yaptır. Kime ne olacağını kim bilebilir. Bir dost
Ceo ~ 2 yıl önce
15 yıldır üyeyim, iyi ki de üyeyim, bir sivil toplum kuruluşuna üye olmak medeniyet göstergesidir, örgütlü bir toplum olmanın eseridir, medeni insanlara yakışır....

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000