24 Nisan 2017, Pazartesi 13:20:26

PİLVAK'ta seçim heyecanı

Türkiye Havayolu Pilotlar Vakfı'nın 27 Nisan'daki seçimli Genel Kurulu öncesi yeni dönemde de aday olan başkan Hüseyin Belpınar, üyelere hitap ederek; 'yeni dönemde de projelerimiz için desteğe ihtiyacımız var' dedi.
  • 17 senedir hem talpa hemde vakıf üyesiyim.Yıllardan beri her ikisindede çeşitli yönetimler gördüm genel kurullarına katıldım.Tüzüklerini bilirim.Kaptan Belpınar gerçektende şeffaf yönetimiyle,aktif projeleriyle vakfa hizmetlerde bulundu.Tabikide yardımcılarınıda unutmamak gerekir.
  • Sirf verdigi yalaka ilan nedeniyle herkesin tepkisini ceken mevcut baskan sanirim uyelerin bu tepkisini secim sonunda anlamis olacak !! Sanane birader.. neyin peşindesin sen..git siyaset yap meraklıysan !!!
  • Eski Talpa ile yeni Talpa'nın arasındaki farkı görmemek için kör olmak gerekiyor. Emeği geçen herkesin yüreğine sağlık.
  • Pilvak su an pilotların tek guvencesi, seffaflık nedir ilk defa gorduk. demek çaba verince bazı işler oluyormus, turkiyede ilk defa verdiğim oydan pişman olmadım ama boyle soyleyince de kesin nazar deger:))
  • İzmir'de yaklaşık 250, Antalya'da 350 pilot var. Bunlar için ne yaptınız. Yaptığınız her şey İstanbul için maalesef :-(
  • Değerli misafir rumuz için çok tebrikler..bu yazınız ile hakaret ettiğinizin farkindasinizdir umarım. Ve herhangi bir kişi haklarına hakaretten dava açılıp tespit edildiginizde sözlerinizi arkasında olursunuz..
  • Ferihan Kaptan yok listede. Onsuz olmaz.
  • B777/A330 da magdur olan ikinci pilotlarla ilgili ne yaptınız? Yabancı F/O lar burda tüm saatlerini saydırırken siz Turk pilotlarını mağdur eden bir yönetmeliği neden degiştiremediniz?
  • Ne kadar kişiyi madur etti bu şirket? 16 aydır hakkını alamayan insanlardan vakfın haberi varmı acaba? Şimdi ne olacak? İşsiz kalanlara 737 simi olan pilvakımız ücretsiz tip verecek mi? Bizim paralarımızla Sim yapıldı doğrumu? Tip verme yada iş bulma şansınız var mı? 1500 işsiz genç pilot varken neden hala yabancı pilotların ülkede çalışmasına izin veriyorsunuz? Neyse deve misali demi? Daha 100 tane sorum varda ... vakfımızda iş neyse...
  • Bizlerin aidatları ile ordasınız ve bizlerin oyları ile. 15 Temmuzda yayımladığınız o içler acısı buram buram siyaset kokan mesajınızın size faydası oldu mu bilmiyorum ama tekrar aday olmaya cesaret etmiş olmanız faydasının olduğunu gösteriyor. Torpille general oldunuz, torpille kaptan şimdi de torpille oralarda tutunmaya çalışıyorsunuz ... Ne diyelim yüzünüz kızarmadıktan sonra ...... Umuyor ve diliyorum ki şeçilemezsiniz ....

Türkiye Havayolu Pilotlar Vakfı'nın 27 Nisan'daki seçimli Genel Kurulu öncesi yeni dönemde de aday olan başkan Hüseyin Belpınar, üyelere hitap ederek; 'yeni dönemde de projelerimiz için desteğe ihtiyacımız var' dedi.

Görev süresi boyunca hayat geçirdiği projelerden bahsederek yarım kalan çalışmaları tamamlamak istediklerini ifade eden Belpınar; 'hem eleştirilerinizi hem de desteklerinizi bekliyoruz' ifadelerini kullandı.

Hüseyin Belpınar açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Türkiye Havayolu Pilotlar Vakfı yönetimi olarak , bir dönemi geride bıraktık.

Vakfımızın asli işi ve pilotun kara günü olan " lisans kaybı " " sağlık sorunu kaybı " , " vefat eden üye çocuklarına eğitim desteği " vb.yardımlaşma ile , vakıflar kanunu gereği sosyal projelere imza attık. Sizlere çalışmalarımız posta yoluyla ulaştı.

*İlk babalar günü, anneler günü kutlayıp vefat eden pilotumuzun annesini " yılın annesi seçtik".

*" Havacılıkta Gelecek sizinle gelecek " yarışması ile hem gençlere havacılığı sevdirme hemde vakfın tanıtımını yaptık.
*Vakıflar Haftasında AHL de sergi açtık.

* Kızılay ile kan bağışı kampanyası düzenledik.

*Giysi,kırtasiye kampanyaları yaptık.

* " Her üyeye bir ağaç " kampanyaları ile şimdilik 4 ilde valiliklerle ücretsiz " Pilotlar Ormanı " arazi tahsis ettirerek ilerde hazineden vakfın malı olması için hazırlık yaptık.

*Konferans, seminerler ile üyelerimizin ayağına alanında söz sahibi kişileri getirdik.

*SHGM ile ortak "Pilotlar ve sorunları " için bir platform oluşturarak "sorunlarımız ve çözümleri " çalışmaları başlattık.

*THY Uçuş Eğitim ve AHL de sizlere daha yakın olmak için " irtibat masası " oluşturduk.

* Pilotlarımızın sorunu olan yabancı dil seviye tesbit sınavı ve dil eğitimi için girişimleri tamamlayarak ICAO sınav merkezi kurduk. Gelen yoğun talep ve ilgi üzerine genişleteceğiz. Pİlotlarımızın ihtiyacı olan diğer alanlarda da çalışma yapacağız.
* Vakfa çok önemli gelir olacak ( ayda 35 bin TL ) " VERGİ MUAFİYETİ" çalışmamızı son aşamaya getirdik. Genel Kurul onayından sonra devamını getireceğiz.

Yaptıklarımızı sınırlı süreye sığdırmaya çalıştık.

Yeni dönemde de Vakıf binasının sorunlu olmasından dolayı sizlere layık, otopark problemi olmayan size daha yakın bir yerde konumlanmak istiyoruz. Ayrıca 3. Havalimanı devreye girmesiyle Vakıf için " Pilotlar Vakfı Eğitim ve Sosyal Tesisi " kazandırmayı planladık .

Çalışmalarımızı tamamlamak ve tekrar sizlerin desteği ve sizlerin istek ve önerileri doğrultusunda yeni dönemde de , yeni takviye yönetim ile fikirlerinize , eleştirilerinize ve oyunuza ihtiyacımız var.

Yeni dönemde SHGM, TÖSHİD , Sendika ve pilotları ilgilendiren tüm kurum ve kuruluşlarla ortak çalışmalar ve yeni havalimanına hazırlık yapacağız. Eleştiri öneri ve desteklerinizi bekliyoruz.Yeni proje ve çalışma gruplarında sizleri de aramızda göreceğiz.
Hep birlikte güzel işler yapacağız. Bunun için sizde bir tuğla koymalısınız. Öncelik olarak seçim günü olan 27. Nisan da oy kullanmaya bekliyoruz. Yeni çalışma ekip listemiz aşağıdaki gibidir.

Tekrar sizlerle görüşme ve buluşmak üzere , iyi uçuşlar dileriz.

Hüseyin BELPINAR
Türkiye Havayolu Pİlotlar Vakfı Başkanı
Yönetim Kurulu Adına.


PİLVAK'ta seçim heyecanı

Yorumlar Tüm Yorumlar (51)

Objektif ~ 7 yıl önce
17 senedir hem talpa hemde vakıf üyesiyim.Yıllardan beri her ikisindede çeşitli yönetimler gördüm genel kurullarına katıldım.Tüzüklerini bilirim.Kaptan Belpınar gerçektende şeffaf yönetimiyle,aktif projeleriyle vakfa hizmetlerde bulundu.Tabikide yardımcılarınıda unutmamak gerekir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrik ~ 7 yıl önce
Objektif düşünen insanların olması ne güzel sonuçta bu vakıf hepimizin yararına
Kpt ~ 7 yıl önce
Sirf verdigi yalaka ilan nedeniyle herkesin tepkisini ceken mevcut baskan sanirim uyelerin bu tepkisini secim sonunda anlamis olacak !! Sanane birader.. neyin peşindesin sen..git siyaset yap meraklıysan !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sen ~ 7 yıl önce
Senin gibi haberden durumdan anlamazların asla başa geçemeceğine üzül dur sen
Ali Kurt ~ 7 yıl önce
Kaptanım, öyle klavye kahramanlığı olmuyor, adını yaz da delikanlılığını görelim
Adam gibi Adam Belpınar Paşam ~ 7 yıl önce
Eski Talpa ile yeni Talpa'nın arasındaki farkı görmemek için kör olmak gerekiyor. Emeği geçen herkesin yüreğine sağlık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fırt ~ 7 yıl önce
Talpa ne ya?? Hatlar karıştı; önce hatları düzeltmeli, sonra yorum yapmalı...
Talpa ornek alsın ~ 7 yıl önce
Pilvak su an pilotların tek guvencesi, seffaflık nedir ilk defa gorduk. demek çaba verince bazı işler oluyormus, turkiyede ilk defa verdiğim oydan pişman olmadım ama boyle soyleyince de kesin nazar deger:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kpt ~ 7 yıl önce
İzmir'de yaklaşık 250, Antalya'da 350 pilot var. Bunlar için ne yaptınız. Yaptığınız her şey İstanbul için maalesef :-(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Avukat ~ 7 yıl önce
Değerli misafir rumuz için çok tebrikler..bu yazınız ile hakaret ettiğinizin farkindasinizdir umarım. Ve herhangi bir kişi haklarına hakaretten dava açılıp tespit edildiginizde sözlerinizi arkasında olursunuz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 7 yıl önce
Elinizden geleni ardınıza koymayın .... Avukat bey
Misafir ~ 7 yıl önce
Avukat, pilvakta mı görevlisiniz çok merak ettim .....
Misafir ~ 7 yıl önce
Avukat hazırlıklar uzun sürdü herhalde .... Ben de hukuk okudum sizinle karşılaşmak ilginç olacak ne hoş ...
Belki ~ 7 yıl önce
Belki bey değil hanım'dır mesleği cinsiyete dökme cahil şey
Hani Feri...??? ~ 7 yıl önce
Ferihan Kaptan yok listede. Onsuz olmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ferihan ~ 7 yıl önce
Malesef kendi isteğiyle aday olmadı bu sene
Evet ya... ~ 7 yıl önce
Dünya tatlısı, pilotların Güzel Kraliçesi.
Tabi aday olmaz ~ 7 yıl önce
Vakıf kan bağışı dedi, kızcağızın nerdeyse tüm kanını çektiler. Deli mi bi daha aday olsun.
f/o saat kesintisi ~ 7 yıl önce
B777/A330 da magdur olan ikinci pilotlarla ilgili ne yaptınız? Yabancı F/O lar burda tüm saatlerini saydırırken siz Turk pilotlarını mağdur eden bir yönetmeliği neden degiştiremediniz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy ~ 7 yıl önce
Türkiye'nin ve önde gelen Türk firması THY'nin yabancı aşkı ortada her zaman kendi ülkemizde bizden öndeler bununla ilgili TK yöneticilere soru sorulduğunda yok öyle bişey diye geçiştiriyorlar malesef
Pilvakın Borajet'den haberi var mı? ~ 7 yıl önce
Ne kadar kişiyi madur etti bu şirket? 16 aydır hakkını alamayan insanlardan vakfın haberi varmı acaba? Şimdi ne olacak? İşsiz kalanlara 737 simi olan pilvakımız ücretsiz tip verecek mi? Bizim paralarımızla Sim yapıldı doğrumu? Tip verme yada iş bulma şansınız var mı? 1500 işsiz genç pilot varken neden hala yabancı pilotların ülkede çalışmasına izin veriyorsunuz? Neyse deve misali demi? Daha 100 tane sorum varda ... vakfımızda iş neyse...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy ~ 7 yıl önce
Bence THY yerli işgücü projesiyle devlerte destek versin elindeki yabancıları şutlayıp borajetin tüm personelini almalı sadece istihdam reklamıyla olmaz icraat lazım
Misafir ~ 7 yıl önce
Bizlerin aidatları ile ordasınız ve bizlerin oyları ile. 15 Temmuzda yayımladığınız o içler acısı buram buram siyaset kokan mesajınızın size faydası oldu mu bilmiyorum ama tekrar aday olmaya cesaret etmiş olmanız faydasının olduğunu gösteriyor. Torpille general oldunuz, torpille kaptan şimdi de torpille oralarda tutunmaya çalışıyorsunuz ... Ne diyelim yüzünüz kızarmadıktan sonra ...... Umuyor ve diliyorum ki şeçilemezsiniz ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne alaka ~ 7 yıl önce
General olduğu yıllarda bu hükümetmi vardı , ne torpil yaptırdı da kaptan oldu uçan kişilerle konuştunmu bence saçmalıyorsun
Gerçekleri aöylemek gerek ~ 7 yıl önce
Gerçekler dışında insanları zan altında bırakıcak uydurma şeylerle karalama kampanyası yapmak çok yanlış size bilip bilmeden iftira atılsa hiç hoşunuza gitmez o yüzden yorumlara dikkat edelim lütfen
Misafir ~ 7 yıl önce
Ya arkadaşı Hv. K.lerinden tanıyorsak ve de THY'den .....
Misafir ~ 7 yıl önce
Ahlaksızlar kadar Ahlaklılar da cesur olmalı .... Şansın açık olsun .....
Bence ~ 7 yıl önce
Yeterince tanımıyorsun o zaman tanı öyle konuşalım

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000