21 Nisan 2011, Perşembe 00:10:16

PİLVAK'A YENİ GENEL BAŞKAN (FOTO HABER)

Bugün yapılan Pilotlar Vakfı Genel Kurulu, sonucu geç saatlere kadar süren oylamanın ardından belli oldu.
  • Erhan kaptanım Havak Sosyal Yardım Vakfında uyguladığı projeleri ve yeni düşüncelerini de aynı performansla burada da başarıyla THY personeli yararına kullanacaktır neler yapabileceğini hep birlikte göreceğiz.Tüm ekibine ve kendisine başarılar diliyorum.
  • senin gibi dünya görüşü ve vizyonu olan değerli pilotlara ihtiyacımız vardı başarılar yeni görevinizde allah muaffak ve daim etsin
  • KISKANANLAR ÇATLASIN OHHHHH SEFAMIZ OLSUN
  • arkadaslar ayıp ya yorumun bile bir seviyesi vardır.Kıskançlıktan ne yapacağınızı şaşırdınız adam hile yapmadı, namusunla ekibiyle aday oldu ve kazandı EFENDİ OLUN BE KARDEŞİM ÇALIŞIN SİZ DE BAŞARIN UZAKTAN OTURDUĞUNUZ YERDEN ÇAMUR ATMAK KOLAY...
  • Lisans kaybı sigortası, 68 kuşağından olan Mustafa BAYDAR' ın şirketlerin etkin noktalarında bulunan kuşakdaş ve YAKİNLERİNE çektiği bir peşkeşdir. Şüphesiz vakfın parasına dokunulmamakta. Lakin, lisans kaybı sigortasına üye olmanın şartı vakfa üye olmaktan geçmektedir. Bir yerde benim, vakfa da faydam oluyor izlenimi vermektedir. AL GÜLÜM VER GÜLÜM oluyor bir yerde. Ama evdeki hesap çarşıya bazen uymuyor. THY' ndan yetersizlikten çıkarıveriyorlar adamı değil mi?
  • Arkadaşlar! Yetki çingenenin eline geçmesin.
  • BU VAKIF KİM TARAFINDAN NE ZAMAN VE NE AMAÇLA KURULDU.BİLEN VARSA AÇIKLAYABİLİRMİ ACABA ?
  • 2300 kisinin yerine 211 kisinin karar verdigi.(200) vekalet oy.buyuk basariyi kutluyor cani gonulden basarilar diliyorum.sahip cikmadiginiz surece yoneteniniz cok olsun.onunuz acik arkaniz kapali olsun.
  • Emekliliği yaklaştıkça uçuş men alıp, daha sonra bu işin sonunu lisans kaybına bağlayanlara bir şey yapılması lazım. Erhan Kpt.ım! Adam hasta oluyor. Yatıyor hastanede iki ay. Sonra istirahat alıyor altı ay. Yav sekiz ayın parası hibe edilir mi? Yazık değil mi? Çalışmaya başlayınca geri ödesin lütfen. Hem biz de bilelim kimin gerçekten ihtiytacı varmış, yokmuş. 68 Kuşağı ve YAKİNLERİ lisans kaybı sigortasını söğüş olarak görüyorlar. Lütfen gerekli önlemleri alın. Tamam vakıf parası gitmiyor ama. Bu lisanbs kaybını da yaşları itibariyle nemalanma yerine dönüştürdüler. Sözüm onlara kişiyi aynı zamanda vakfa üye yaptırıp diyorlar ki bizim aynı zamanda vakfa katkımız oluıyor diyorlar. Kendilerine hak görüyorlar söğüşlemeyi.
  • MÜKEMMEL ZEKANIZLA BU GÜNE KADAR YAPTIKLARINIZ GİBİ BAŞARILARINIZIN DEVAM EDECEĞİNİ BİLİYOR VE BAŞARILARINIZIN SİZE VE CAMİANIZA HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM TEBRİKLER ERHAN BAŞKANIM
Genel Kurul’da geçirilen iki senelik zaman zarfında vakfın başkanlığını yapan Behçet Kömürcü’nün mavi listesi ile yönetime aday olan Erhan Çakmak’ın beyaz listesi yarıştı.

Mevcut başkan Kömürcü 2 senelik zaman dilimi içerisinde yaptıklarını ve bütçe ile ilgili üyelere bilgi verdikten sonra başkanlığa aday olan Çakmak projelerini açıkladı.

Yer yer tartışmaların yaşandığı genel kurulda yaşanan yoğun katılımın sonucu uzun oy verme işlemi için de kuyruklar oluştu. 411 oyun kullanıldığı genel seçimde herhangi yanlışlığa sebebiyet verilmemesi için oy sayımı üç kez yapıldı.

Oy sayımı sonucuna göre Erhan Çakmak ve ekibinin yer adığı beyaz liste 254 oy, Behçet Kömürcü ve ekibinin yer aldığı mavi liste ise 157 oy aldı. Böylece PİLVAK'ın yeni başkanı Erhan Çakmak oldu.



Çakmak’ın projeleri arasında üyelerin alış veriş yapacakları crewshop kurmak, gayrimenkul ve indirimli konut projeleri, ulaşım-otomotiv sektöründe özel indirimler ve indirimli sıfır araç gibi projeler bulunuyordu. Pilot brokerliği üzerinde duran Çakmak işsiz meslektaşları için PİLVAK olarak özellikle 3 bin pilot ihtiyacı olan Çin’e giderek görüşmeler yapmayı planladıklarını ifade etmişti.

İŞTE BUGÜN YAPILAN GENEL KURULDAN AIRPORTHABER OBJEKTİFLERİNE TAKILANLAR











PİLVAK'A YENİ GENEL BAŞKAN (FOTO HABER)

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

Misafir ~ 13 yıl önce
Erhan kaptanım Havak Sosyal Yardım Vakfında uyguladığı projeleri ve yeni düşüncelerini de aynı performansla burada da başarıyla THY personeli yararına kullanacaktır neler yapabileceğini hep birlikte göreceğiz.Tüm ekibine ve kendisine başarılar diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
senin gibi dünya görüşü ve vizyonu olan değerli pilotlara ihtiyacımız vardı başarılar yeni görevinizde allah muaffak ve daim etsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
KISKANANLAR ÇATLASIN OHHHHH SEFAMIZ OLSUN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
arkadaslar ayıp ya yorumun bile bir seviyesi vardır.Kıskançlıktan ne yapacağınızı şaşırdınız adam hile yapmadı, namusunla ekibiyle aday oldu ve kazandı EFENDİ OLUN BE KARDEŞİM ÇALIŞIN SİZ DE BAŞARIN UZAKTAN OTURDUĞUNUZ YERDEN ÇAMUR ATMAK KOLAY...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Lisans kaybı sigortası, 68 kuşağından olan Mustafa BAYDAR' ın şirketlerin etkin noktalarında bulunan kuşakdaş ve YAKİNLERİNE çektiği bir peşkeşdir. Şüphesiz vakfın parasına dokunulmamakta. Lakin, lisans kaybı sigortasına üye olmanın şartı vakfa üye olmaktan geçmektedir. Bir yerde benim, vakfa da faydam oluyor izlenimi vermektedir. AL GÜLÜM VER GÜLÜM oluyor bir yerde. Ama evdeki hesap çarşıya bazen uymuyor. THY' ndan yetersizlikten çıkarıveriyorlar adamı değil mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Arkadaşlar! Yetki çingenenin eline geçmesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
BU VAKIF KİM TARAFINDAN NE ZAMAN VE NE AMAÇLA KURULDU.BİLEN VARSA AÇIKLAYABİLİRMİ ACABA ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
2300 kisinin yerine 211 kisinin karar verdigi.(200) vekalet oy.buyuk basariyi kutluyor cani gonulden basarilar diliyorum.sahip cikmadiginiz surece yoneteniniz cok olsun.onunuz acik arkaniz kapali olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Emekliliği yaklaştıkça uçuş men alıp, daha sonra bu işin sonunu lisans kaybına bağlayanlara bir şey yapılması lazım. Erhan Kpt.ım! Adam hasta oluyor. Yatıyor hastanede iki ay. Sonra istirahat alıyor altı ay. Yav sekiz ayın parası hibe edilir mi? Yazık değil mi? Çalışmaya başlayınca geri ödesin lütfen. Hem biz de bilelim kimin gerçekten ihtiytacı varmış, yokmuş. 68 Kuşağı ve YAKİNLERİ lisans kaybı sigortasını söğüş olarak görüyorlar. Lütfen gerekli önlemleri alın. Tamam vakıf parası gitmiyor ama. Bu lisanbs kaybını da yaşları itibariyle nemalanma yerine dönüştürdüler. Sözüm onlara kişiyi aynı zamanda vakfa üye yaptırıp diyorlar ki bizim aynı zamanda vakfa katkımız oluıyor diyorlar. Kendilerine hak görüyorlar söğüşlemeyi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
MÜKEMMEL ZEKANIZLA BU GÜNE KADAR YAPTIKLARINIZ GİBİ BAŞARILARINIZIN DEVAM EDECEĞİNİ BİLİYOR VE BAŞARILARINIZIN SİZE VE CAMİANIZA HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM TEBRİKLER ERHAN BAŞKANIM

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000