10 Temmuz 2014, Perşembe 09:20:40

PİLOTTAN YOLCULARA BÜYÜK JEST

ABD'de kötü hava koşulları nedeniyle iki saat rötar yapan uçağın pilotu, bunalan 160 yolcuyu sakinleştirmek için pizza ısmarladı.
  • Bol peynirli olsun yaninda cola light Ertesi gun spor:)
  • Eger sandviç yuklendiğini ogrendiğinde kaptanın gemisi batıyorsa içki şişelerinin üzerine tk etiketi yapıstırıldıgından beride siin gemiler battı. Aaa pardon pet şişeler var değil mi? Zavallılar
  • Sanirim son paragrafi kimse okumuyor. Gereksiz kiyaslamaya dalmis herkes. Bir akilli ben degilim elbet ancak bu kaptandan ismarlama isi inandirici degil. Net bilmiyorum ama amerikadaki pilot maaslarinin avrupa ve bize gore dusuk oldugunu biliyorum. 38 pizza ne kadar surede hazirlanir ve ucaga gelir. Ha deyince akla gelip yapilacak bir uygulama degil. Sirket cezadan kurtulmus ayrica reklamin da en ucuz ve genis kapsamlisini yapmis. Helal olsun yoneticilere.
  • Bızım kaptanlar nerdeee yabancılar nerde adamlarda 0 ego :) bırak yolcuyu ekibe bı cay ısmarlamazlar hayır yani nereye gotureceksın bu kadar parayı dıye sormazlarmı?
  • milletin derdine bak, kaptanların bir şeyler ısmarlayıp ısmarlamamasına takılmışlar :) mecbur mu adamlar size birşeyler ısmarlamaya? Herkes işini yapsın kaptan sanki havadan para kazanıyor. Adam çok kazanıyor ya kesin hak etmeden kazanıyordur o yüzden saçsın parasını :)
  • Sizin gibi uçaktan içkileri sandviçleri hatta peçeteleri çalıp otele götürüp alem yapan KM lere çöp ısmarlanmaz canlarim :)) Charter da ekip 750€ paraya it gibi ucuyodu kibris ta bruksel de kimseye hesap odetmedik biz sen burda bi halt yapmadan CCM bile okumadan 6-7 bin aliyosun haketmeden bi de kaptana laf söylüyosun o uçaktan çaldiklariniza sayin canlar :))
  • Medeniyet guzel bisey
  • Bizim kaptanlar sıcak yemek yerine sandviç yüklendiğini öğreninde karadenizde gemileri batıyor.. Nerdeeee böyle kaptanlar. Ancak kahvem şekersiz çayım limonlu olursun kokpite kilitlersin kendini.. Bak da pilot gör.
  • Simdi her gecikme oldugunda pizza bekleyecek millet
  • bizim kaptanlar nereden bedava yesek peşindeler

Pilottan yolculara pizza jesti... ABD'de eyaletler arası uçuş yapan bir uçak, pazartesi akşamı kötü hava şartlarından dolayı 2 saat rötar yapınca, pilot uçaktaki 160 yolcuyu sakinleştirmek için pizza ısmarladı.

Frontier Havayolu şirketine ait uçak, 719 sefer sayılı Washington-Denver uçuşunu gerçekleştirmek üzere Reagan Ulusal Havalimanı'ndan tam saatinde yolcularını alıp kapılarını kapattı. Fakat etkili olan fırtınadan dolayı yerel saatle 18.40'ta gerçekleştirilmesi gereken uçuş 19.40'a kadar yapılamadı. Bir saat gecikmeyle kalkan uçak, Denver'deki fırtınadan dolayı Wyoming'deki Cheyenne Havalimanı'na zorunlu iniş yaptı. Burada da bir saat uçakta bekleyen ve sıcak havadan bunalan yolculardan şikâyetler gelmeye başlayınca, kabin ekibi durumu pilota bildirdi.


Pilot da yolcuları sakinleştirmenin yolunun onlara güzel bir jest yapmak olduğunu düşünerek, 160 yolcu için kendi cebinden 38 pizza ısmarladı. Kabin ekibinin servis ettiği pizzaları pilotun ısmarladığını öğrenen yolcular, cömert pilotu alkışlarla teşekkür etti. 2 saatlik bir gecikme sonucu uçağa bindikten 5 saat sonra Denver'e dolu bir mideyle inen yolcular, kabin ekibinin kendilerine pizza servislerinin görüntülerini sosyal medyada paylaştı ve pizzalar için pilota teşekkür etti.

2012'de American Eagle havayolu şirketi ait bir uçak rötar yaptığında, yolculara gerekli bilgi verip ikramı gerçekleştirmediği için 912 bin dolar para cezasına çarptırılmıştı. 

PİLOTTAN YOLCULARA BÜYÜK JEST

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

İsim / Rumuz ~ 10 yıl önce
Bol peynirli olsun yaninda cola light Ertesi gun spor:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Eger sandviç yuklendiğini ogrendiğinde kaptanın gemisi batıyorsa içki şişelerinin üzerine tk etiketi yapıstırıldıgından beride siin gemiler battı. Aaa pardon pet şişeler var değil mi? Zavallılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Sanirim son paragrafi kimse okumuyor. Gereksiz kiyaslamaya dalmis herkes. Bir akilli ben degilim elbet ancak bu kaptandan ismarlama isi inandirici degil. Net bilmiyorum ama amerikadaki pilot maaslarinin avrupa ve bize gore dusuk oldugunu biliyorum. 38 pizza ne kadar surede hazirlanir ve ucaga gelir. Ha deyince akla gelip yapilacak bir uygulama degil. Sirket cezadan kurtulmus ayrica reklamin da en ucuz ve genis kapsamlisini yapmis. Helal olsun yoneticilere.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bızım kaptanlar nerdeee yabancılar nerde adamlarda 0 ego :) bırak yolcuyu ekibe bı cay ısmarlamazlar hayır yani nereye gotureceksın bu kadar parayı dıye sormazlarmı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ah o Kaptanlar! ~ 10 yıl önce
milletin derdine bak, kaptanların bir şeyler ısmarlayıp ısmarlamamasına takılmışlar :) mecbur mu adamlar size birşeyler ısmarlamaya? Herkes işini yapsın kaptan sanki havadan para kazanıyor. Adam çok kazanıyor ya kesin hak etmeden kazanıyordur o yüzden saçsın parasını :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yildizli CPT ~ 10 yıl önce
Sizin gibi uçaktan içkileri sandviçleri hatta peçeteleri çalıp otele götürüp alem yapan KM lere çöp ısmarlanmaz canlarim :)) Charter da ekip 750€ paraya it gibi ucuyodu kibris ta bruksel de kimseye hesap odetmedik biz sen burda bi halt yapmadan CCM bile okumadan 6-7 bin aliyosun haketmeden bi de kaptana laf söylüyosun o uçaktan çaldiklariniza sayin canlar :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
737 ~ 10 yıl önce
Ağzına sağlık hocam.
Gurbetci ~ 10 yıl önce
Medeniyet guzel bisey

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CAPCOP ~ 10 yıl önce
Bizim kaptanlar sıcak yemek yerine sandviç yüklendiğini öğreninde karadenizde gemileri batıyor.. Nerdeeee böyle kaptanlar. Ancak kahvem şekersiz çayım limonlu olursun kokpite kilitlersin kendini.. Bak da pilot gör.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Simdi her gecikme oldugunda pizza bekleyecek millet

Yanıtla

Kalan karakter 1000
F/O ~ 10 yıl önce
bizim kaptanlar nereden bedava yesek peşindeler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
flatland ~ 10 yıl önce
yalandan birde FO rumuzu koymuşsun.....sen o kaptanlara kurban ol .....sen kim havacılık kim,sen açsan git kaptanlar senin karnını doyurur.....yazık

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000