11 Mart 2010, Perşembe 10:20:32

PİLOTSUZ QF-16 YOLDA...

Pilotsuz veya Pilotlu uçabilecek QF- 16 savaş uçaklarını Amerikan Boeing ile BAE System ortaklasa geliştirecek.
  • Adamlar zaten artık insansız yapıyorlar savaş uçaklarını. Son voleyi vurdular JSF'leri bizim gibi ülkelere itelediler o uçaktan sonra birdaha insanlısı üretilmeyecek. 2030'dan sonra ordularının %3o'u insansız olacak. Kara ordusu dahil. Texas'ta adamlar kahvelerini yudumlarken biz buralarda uğraşırız demir bilgisayar kombinasyonlarıyla. Biz halen yerimizde hoplayalım 10 Heron kiraladık diye sevinelim.
  • Insanlik varoldugundan beri once kendi can ve mal emniyeti icin,sonra karnini doyurmak icin daha sonra etrafini kontrol altina almak icin hep silah arayisinda olmustur.Halka genisletilebilir.Degismeyen sadece "aptallar once olur" ve guclu olan ayakta kalir ilkesidir.Yasicaksan ayakta kalmayi becerebilmelisin.Gunumuz dunyasinda ekonomini ancak silahla koruyabilirsin.Yoksa gelir biri elinden alir.Yapanlar senden ustun degil,ama senin gibi bos hayallerle uyumuyorlar,fark orda.
  • silaha yatırılan her kuruş insanlığa ihanettir.
  • efsane den sonra f-16 larda mi drone oldu..ayip be :)

Amerikan Hava Kuvvetlerinin QF- 4 uçaklarının yerini alacak 126 Adet QF–16 uçağı için 70 milyon Dolar ayrıldı.
 
Boeing'den yapılan açıklamaya göre, St. Louis şehrindeki tesislerinde üretilecek uçaklar Florida'daki Cecil Field Hava Üssünde test edilecek.

AirportHaber

PİLOTSUZ QF-16 YOLDA...

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Adamlar zaten artık insansız yapıyorlar savaş uçaklarını. Son voleyi vurdular JSF'leri bizim gibi ülkelere itelediler o uçaktan sonra birdaha insanlısı üretilmeyecek. 2030'dan sonra ordularının %3o'u insansız olacak. Kara ordusu dahil. Texas'ta adamlar kahvelerini yudumlarken biz buralarda uğraşırız demir bilgisayar kombinasyonlarıyla. Biz halen yerimizde hoplayalım 10 Heron kiraladık diye sevinelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Insanlik varoldugundan beri once kendi can ve mal emniyeti icin,sonra karnini doyurmak icin daha sonra etrafini kontrol altina almak icin hep silah arayisinda olmustur.Halka genisletilebilir.Degismeyen sadece "aptallar once olur" ve guclu olan ayakta kalir ilkesidir.Yasicaksan ayakta kalmayi becerebilmelisin.Gunumuz dunyasinda ekonomini ancak silahla koruyabilirsin.Yoksa gelir biri elinden alir.Yapanlar senden ustun degil,ama senin gibi bos hayallerle uyumuyorlar,fark orda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
silaha yatırılan her kuruş insanlığa ihanettir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
efsane den sonra f-16 larda mi drone oldu..ayip be :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000