08 Ekim 2017, Pazar 09:38:35

Pilotlarımızın kanı yerde kalmadı!

Diyarbakır'ın Kocaköy ilçesi Gözebaşı Köyü kırsalında 26 Eylül günü PKK’lı teröristlerle girilen çatışmada 5 terörist öldürüldü. Öldürülen hainlerin arasında roket atarla helikopteri düşüren Müjdat Taşdemir'in de olduğu öğrenildi.
  • CHP li sezgine kötü haber desene :)sıra sizede gelecek allahın izniyle
  • BIZIM SURIYE POLITIKASINDAN SONRA PKK BOYLE SILAHLAR ELDE ETTI. 1 ESAD IN AYAGINI KAYDIRDIK .YPG/PKK KUZEY SURIYEYI ELE GECIRDI .YANI BOSLUYU PKK DOLDURDU 2 SURIYE POLITIKASINDA AVRUPAYA INANDIK (ESADA KARSI)-AVRUPA BU SILAHLARI VERDI ONLARA . 3 BASIMIZ RUSYA LA BELAYA GIRDI ERDOGNA NIN HALIFELIK HAYALERINDEN . 4 TURKIYEDE BOMBALAR PATLAMAYA BASLADI , ONCEDEN BOYLE SILAHLARI YOKTU PKK NIN , DURMAL YOLA DEVAM ORTAGU HALIFESI ERDOGAN GELIYOR
  • Tum teroristler ve destekcilerinin Allah belasini versin
  • Rabbim mekanlarını cennet eylesin inşaallah ikiside iyi insanlardı...
  • SA-2 olmaması lazım. SA-2 koskocaman, Nike benzeri bir füzedir. Radarla atılır, orta ve uzun menzillidir. Kullanımda kaldığını zannetmiyorum. Bu omuzdan atılan bir RPG-7 türü bir roket veya omuzdan atılan güdümlü füze (Stinger gibi) olması gerekir. Hani yanlış bilgi vermeyelim.
  • ÖleN ve Öldüren de "MÜJDAT " İşde Tam Dış Mecraların İstediğinden..Kendi Göbeğini Kendin Kesmediğin Müddetçe,Müjdatlar "MÜJDE" Olmaz OLAMAZ..
  • Piknik yapan masum sivil halk öldürülüyor , ihalar ve sihalar yasaklanmalı.
  • CHP çok üzülmüştür , teröristler öldü diye...
  • Bunları koruyup, kollayan,besleyen alman,fransız,hollanda,yunanistan vs vatandaşlarını ülkemize bırak pasaportu,vizeyi sadece kimlikle sokup, vergisiz ev,arsa almalarına izin verenler,ihale,iş verip icatlarını kullananlar ve açılım ayağına şımartıp,palazlandıranlar da benim gözümde haindirler.
  • zamanında teknik arıza değil, roketle düşürüldü dediğimde taşlanmıştım

Öldürülen teröristlerden birinin 13 Mayıs 2016 tarihinde Çukurca’da Kobra helikopteri füzeyle düşürdüğü iddia edilen Torhildan Derwiş kod adlı Müjdat Taşdemir olduğu öğrenildi. 13 Mayıs 2016’da Çukurca’daki üs bölgesine teröristlerce saldırı düzenlenmiş, burada 6 asker şehit düşmüştü. Çıkan çatışmaya destek amaçlı gönderilen kobra helikopterin düşmesi sonucunda da Kara Pilot Üsteğmen Burak Bikebahşi ve 36 yaşındaki Kara Pilot Üsteğmen Müjdat Kerem Şahan şehit olmuştu. TSK’dan yapılan ilk açıklamada helikopterin düşüş nedeni teknik arıza olarak açıklanmış, araştırmanın ardından füzeyle düşürülmüş olabileceği duyurulmuştu.

PKK ise helikopterin düşüren teröristin füzeyi fırlattığı görüntüleri yayınlayarak saldırıyı üstlenmişti. Görüntülerde Rus yapımı SAM Strela SA-2 füzesiyle kobra tipi helikopterin düşürülme anı yer alıyordu.

2 kadın yönetici de öldü

Diyarbakır'daki çatışmada terör örgütünün sözde ‘Özgür Kadın Birlikleri’ ismini verdiği ‘YJA Star’ elebaşı isimlerden ‘Gülnaz Ege’ kod adlı Nuran Er ve İçişleri Bakanlığı’nın ‘Gri renkli arananlar listesi’nde yer alan ve sözde özel güç sorumlusu Sariye Amed kod adlı Sevim Solmuş’un da öldürüldüğü açıklandı.

Pilotlarımızın kanı yerde kalmadı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (36)

önce vatan ~ 7 yıl önce
CHP li sezgine kötü haber desene :)sıra sizede gelecek allahın izniyle

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SURIYE POLITIKASI ~ 7 yıl önce
BIZIM SURIYE POLITIKASINDAN SONRA PKK BOYLE SILAHLAR ELDE ETTI. 1 ESAD IN AYAGINI KAYDIRDIK .YPG/PKK KUZEY SURIYEYI ELE GECIRDI .YANI BOSLUYU PKK DOLDURDU 2 SURIYE POLITIKASINDA AVRUPAYA INANDIK (ESADA KARSI)-AVRUPA BU SILAHLARI VERDI ONLARA . 3 BASIMIZ RUSYA LA BELAYA GIRDI ERDOGNA NIN HALIFELIK HAYALERINDEN . 4 TURKIYEDE BOMBALAR PATLAMAYA BASLADI , ONCEDEN BOYLE SILAHLARI YOKTU PKK NIN , DURMAL YOLA DEVAM ORTAGU HALIFESI ERDOGAN GELIYOR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 7 yıl önce
Tum teroristler ve destekcilerinin Allah belasini versin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
km1 ~ 7 yıl önce
amin insallaah yasasin cehenem
... ~ 7 yıl önce
Rabbim mekanlarını cennet eylesin inşaallah ikiside iyi insanlardı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FW-I ~ 7 yıl önce
SA-2 olmaması lazım. SA-2 koskocaman, Nike benzeri bir füzedir. Radarla atılır, orta ve uzun menzillidir. Kullanımda kaldığını zannetmiyorum. Bu omuzdan atılan bir RPG-7 türü bir roket veya omuzdan atılan güdümlü füze (Stinger gibi) olması gerekir. Hani yanlış bilgi vermeyelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FW-II ~ 7 yıl önce
Füze Strela-2; NATO ismi ile SA-7 imiş. Eski bir füze olmakla beraber, zaman içinde yeni modelleri çıkmakta, veya eski modeller revize edilmektedir. Füzenin depolanmasından kurtulmanın en kolay yolu teröristlere vermek olsa gerek....
TRAJEDYA.. ~ 7 yıl önce
ÖleN ve Öldüren de "MÜJDAT " İşde Tam Dış Mecraların İstediğinden..Kendi Göbeğini Kendin Kesmediğin Müddetçe,Müjdatlar "MÜJDE" Olmaz OLAMAZ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
chpli ~ 7 yıl önce
Piknik yapan masum sivil halk öldürülüyor , ihalar ve sihalar yasaklanmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hehehe ~ 7 yıl önce
Yorumu yazan vatandaş akpli galiba :))) beyin yok zira
vatan ~ 7 yıl önce
CHP çok üzülmüştür , teröristler öldü diye...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatan efendi'ye ! ~ 7 yıl önce
Barzoyu resmi törenle karşılayıp sözde bayrağını göndere çektiren, güneydoğuda şehirler göz göre göre teröristlerce zapt edilirken güvenlik güçlerine karışmayın diyen, teroristlerle önce görüşmedik,görüşen şerefsizdir deyip yalan ortaya çıkınca evet görüştük ne var bunda diyen, madalya aldıkları israil,korumalara silah vermeyen abd ve avrupanın bunlara desteğini bile bile onlara sırf ticareti ve parayı düşündüğünden rest çekemeyen,askerliği parayla satan,askerlik yan gelip yatma yeri değildir diyen ve daha birçok haltı yiyen de iktidar partisi CHP idi değil mi ?
Uşaklar ~ 7 yıl önce
-Abdullah Öcalan'ın mesajları bizim de düşüncelerimiz. (Beşir Atalay) - PKK Bağımsız Kürdistan için silah kullanabilir (Mehmet Metiner). - Abdullah Öcalan Ortadoğu'da Türkiye'nin önünü açıyor (Yiğit Bulut). - Sayın Öcalan demeyi ve PKK bayrağı açmayı suç olmaktan çıkardık (Bülent Arınç). - PKK ve IŞİD terör örgütü değil politik hareketlerdir (Orhan Miroğlu) Bunları söyleyenleri, gerçekte kim olduklarını ve kimlerden talimat aldıklarını sakın unutmayın!
hadi ordan ~ 7 yıl önce
Chp hdp ikisi de aynı zaten
Sezginciklere ~ 7 yıl önce
Yoruma bozulmuş, CHP ve zihniyetini korumaya kalmışsınız. Evet, yazdıklarınız doğru, çözüm sürecinin yanlış olduğunu AKP tabanı da söyledi ve rahatsız oldu. AMA BU ÇÖZÜM SÜRECİNİN AMACI AKAN KANI DURDURMAYA (YANLIŞ DA OLSA) BİR ÇARE ARAMAKTI, VE BU SÜREÇ YÜRÜTÜLÜRKEN NE BİR EVLADIMIZ ŞEHİT OLDU, NE DE DEVLETİN HELİKOPTERİ DÜŞÜRÜLDÜ. Ama son iki yıldır, kana kan, dişe diş bir mücadele var hain teröristlerle. Şehitlerimiz, gazilerimiz var. Şehirlerde bomba patlatıp çoluk çocuk öldüren terör örgütü var. VE CHP BU DÖNEMDE UTANMADAN, SIKILMADAN PKK yı KORUMAYA KALKIYOR. Sözün bittiği yerdeyiz...
Bosuna degil ~ 7 yıl önce
Bosuna hdpkkchp demiyoruz dimi. Hepsi ayni cacik
Sezginciklere Başlıklı Yazının Yazarına ~ 7 yıl önce
Kardeşim sen yapınca kan durması için oluyor da bu Sezgincik yapınca niye kan durması için olmuyor. Böyle iki yüzlü bakış açısı olmaz. Yanlışa yanlış diyeceksin. Akp'nin tabanı karşı falan değildi. Herkes destekledi bu süreci. Böyle büyük bir hatayı, barış süreci biter bitmez verilen yüzlerce şehidi ki kırsalda değil şehirlerin göbeğinde verildi, böyle basit kan dökülmesin diye yapıldı diyerek geçiştiremezsin. Yapılan yüzyılın hatasıdır ve inanılmaz büyük kayıplar verilmiştir. Sezgin Efendinin hatası kimseyi öldürmemiştir. Keşke olmasa bu Sezgin ve türevleri, herkes vatanperver olsa keşke ama olmuyor. Çıkıyor kanı bozuk adamlar. Sezgin için yazdım bak ben bunu. Sen de buraya adam gibi yaz, de ki bizim partide de var böyle kanı bozuklar. O zaman anlarız işte olaylara vatanperver ve siyasi değil tarafsız baktığını. Ülke siyasi taraftarla değil, vatansever halkla ancak ileri gider. Senin gibi siyasi taraftara ihtiyacı yok bu memleketin.
Sadece bunlar hain değil ~ 7 yıl önce
Bunları koruyup, kollayan,besleyen alman,fransız,hollanda,yunanistan vs vatandaşlarını ülkemize bırak pasaportu,vizeyi sadece kimlikle sokup, vergisiz ev,arsa almalarına izin verenler,ihale,iş verip icatlarını kullananlar ve açılım ayağına şımartıp,palazlandıranlar da benim gözümde haindirler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yorum ~ 7 yıl önce
zamanında teknik arıza değil, roketle düşürüldü dediğimde taşlanmıştım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aferin sana ~ 7 yıl önce
Ne oldu bildin de boyun mu uzadı . Oralarda askerlik yapmış kan akıtmış biri olarak sana şunu söyleyeyim ; keşke teknikmarıza olarak bilinseydi

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000