20 Ağustos 2014, Çarşamba 15:13:18

PİLOTLARI ARAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

İtalya'da dün çarpıştıktan sonra düşen Tornado tipi iki savaş uçağının pilotlarını bulmak için başlatılan arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Çalışmalarda pilotlardan birine ait olduğu belirtilen yanmış bir ceset bulunduğu bildirildi.
  • yazık .
  • Kötu bir olay!

Ülkenin orta kesiminde, başkent Roma'nın doğusunda eğitim uçuşu yaparken çarpışan ve dağlık bölgeye düşen jetlerin kalıntıları çevresinde pilotları bulma çalışmaları sürerken, İtalyan basını bölgede yanmış bir ceset bulunduğunu bildirdi. Cesedin pilotlardan birine ait olabileceği kaydedildi.

Gece boyunca yürütülen arama kurtarma çalışmalarında, biri kadın 4 pilottan birinin kimlik kartına ulaşıldığı ve çalışmaların kartın bulunduğu Casamurana beldesinde yoğunlaştığı ifade edilmişti.

Hava Kuvvetleri de kayıp mürettebatın isimlerini açıkladı. Birinci uçakta pilot Yüzbaşı Alessandro Dotto (31) ile seyir subayı Giuseppe Palminteri (36), ikinci uçakta ise Yüzbaşı Mariangela Valentini (32) ile seyir subayı Paolo Piero Franzese'nin (35) bulunduğu bildirildi. Kimlik kartı bulunan pilotun ilk uçakta yer alan seyir subayı Palminteri olduğu kaydedildi.

Bu arada, parlamentoda en çok sandalyesi bulunan muhalefet partisi 5 Yıldız Hareketi, Savunma Bakanı Roberta Pinotti'ye bugün parlamentonun Savunma ve Dışişleri Komisyonu'nda Irak'taki gelişmelere yönelik yapılacak bilgilendirmenin ardından jetlerin çarpışmasını soracağını duyurdu.

Corriere della Sera gazetesindeki haberde, jetlerin kuzeydeki Brescia kenti yakınlarındaki Ghedi'de bulunan 6. Hava Üssü'nden kalktıkları ve uçuşlarının amacının ekimde yapılacak bir NATO testine hazırlık olduğu ifade edildi. 

PİLOTLARI ARAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Yorumlar

berbat ~ 10 yıl önce
yazık .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Kötu bir olay!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000