15 Ağustos 2019, Perşembe 11:55:44

Pilotlar kahraman ilan edildi

Rusya'da 226 yolcu ve 7 mürettebatın bulunduğu bir yolcu uçağı kuş sürüsüne çarpması sonucu bir mısır tarlasına acil iniş yaptı. Uçağın pilotları kahraman ilan edildi.
  • Gördüğüm kadarıyla landing gear’i açmamışlar. Bence dogru bir karar fakat force landing checliste landing gear down yazıyor. Ne olacak şimdi. Hangisi doğru ?
  • Bu basarinin siri pilotlarin sivil kokenli olmasi.
  • Demir Yusufov
  • Bizim Yeni havaalanının etrafında da komple mısır ekmek lazım.malum kuş göçleri başladı.... çok bilmişler in hatasını belki mısırlar önler....
  • US Airways kus sürüsüne daldiginda yaklasik 3000 ft.'deydi. Misir tarlasina inis yapan Ural Airlines A321 ucagi ise kus sürüsüne dalip her iki motoru da susunca sadece 750 ft. (228 m) yükseklikte bulunuyordu. Bu kritik yükseklikte bu basariyi gösteren pilotlari tebrik etmekten baska secenegimiz yok.
  • Bizim 321neo lara kaç kişi sığacak bir bilsenizzz
  • 2 motor a dami girmiş?
  • Türk pilot arkadaşlarımıza örnek olması gereken bir olaydır. Ders alınması gereklidir. Kokpit ortamında boğazcılıktansa her daim acil durumlara odaklı bir şekilde ciddiyet takınmak gereklidir. Gereğinin yapılması hususunda arkadaşlarıma bu şekilde arz olunur.
  • Resimden anlaşıldığı kadarıyla Kaptan Fo fo ise atpl öğrencisiymiş. Pf de kabin memuru Pm de kabin amiriymiş.
  • Pilot bişey yapmamış,uçağı kuleci kurtarmış. Kuleci camdan bakarken uçağın motorlarına kuş girdiğini görmüş ve pilotu mısır tarlasına inebileceği konusunda uyarmış. Bodrum kulede çalışan bir kuleci söyledi,Kesin bilgi yayalım.

Rusya'da 226 yolcu ve 7 mürettebatın bulunduğu bir yolcu uçağı kuş sürüsüne çarpması sonucu bir mısır tarlasına acil iniş yaptı. Uçağın pilotları kahraman ilan edildi.

Rusya Sağlık Bakanlığı yetkilileri, uçağın bir kuş sürüsüne dalması ve motorlarının devredışı kalmasınedeniyle başkent Moskova'nın güneydoğusundaki bir mısır tarlasına acil iniş yapan Airbus 321 tipi yolcu uçağındaki 23 kişinin yaralandığını kimsenin hayatını kaybetmediğini duyurdu.

PİLOTLAR KAHRAMAN İLAN EDİLDİ

Simferopol'e gitmek üzere Moskova'dan havalanan Ural Havayolları uçağının iniş yaptığı mısır tarlası, Jukovskiy Uluslararası Havalimanı’nın 1 kilometre uzağındaki Ramensk bölgesinde bulunuyor.

Rus devlet televizyonu da yolcu uçağının kimse hayatını kaybetmeden iniş yapmış olmasını 'Ramensk’te mucize' şeklinde duyurdu.

Yerel gazeteler ise haberlerinde, kaptan pilot Damir Yusupov ve ikinci pilot George Murzin'i kahraman ilan etti.

Pilotlar kahraman ilan edildi

Yorumlar Tüm Yorumlar (51)

Prosedür Hatası mi var ~ 5 yıl önce
Gördüğüm kadarıyla landing gear’i açmamışlar. Bence dogru bir karar fakat force landing checliste landing gear down yazıyor. Ne olacak şimdi. Hangisi doğru ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Runway ~ 5 yıl önce
O piste forced landing için geçerli. Unutma ki Emergency’de herşey mübahmış
Parajumppilot ~ 5 yıl önce
Bu basarinin siri pilotlarin sivil kokenli olmasi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim ~ 5 yıl önce
Demir Yusufov

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mısır candır ~ 5 yıl önce
Bizim Yeni havaalanının etrafında da komple mısır ekmek lazım.malum kuş göçleri başladı.... çok bilmişler in hatasını belki mısırlar önler....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
O kuşlar Mısır’a gelmez ~ 5 yıl önce
Mi ?
Messerschmidt ~ 5 yıl önce
US Airways kus sürüsüne daldiginda yaklasik 3000 ft.'deydi. Misir tarlasina inis yapan Ural Airlines A321 ucagi ise kus sürüsüne dalip her iki motoru da susunca sadece 750 ft. (228 m) yükseklikte bulunuyordu. Bu kritik yükseklikte bu basariyi gösteren pilotlari tebrik etmekten baska secenegimiz yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pgs ~ 5 yıl önce
Bizim 321neo lara kaç kişi sığacak bir bilsenizzz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Osmancan ~ 5 yıl önce
2 motor a dami girmiş?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Münir ~ 5 yıl önce
Galley’de bile bulmuşlar moruk.. Öyle ki..
Bizim Kaptanlarımıza ~ 5 yıl önce
Türk pilot arkadaşlarımıza örnek olması gereken bir olaydır. Ders alınması gereklidir. Kokpit ortamında boğazcılıktansa her daim acil durumlara odaklı bir şekilde ciddiyet takınmak gereklidir. Gereğinin yapılması hususunda arkadaşlarıma bu şekilde arz olunur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kapak ~ 5 yıl önce
Resimden anlaşıldığı kadarıyla Kaptan Fo fo ise atpl öğrencisiymiş. Pf de kabin memuru Pm de kabin amiriymiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bodrum twr ~ 5 yıl önce
Pilot bişey yapmamış,uçağı kuleci kurtarmış. Kuleci camdan bakarken uçağın motorlarına kuş girdiğini görmüş ve pilotu mısır tarlasına inebileceği konusunda uyarmış. Bodrum kulede çalışan bir kuleci söyledi,Kesin bilgi yayalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahahahha ~ 5 yıl önce
Tarlanın kordinatınıda vermiş mi ahahahhabah

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000