11 Aralık 2019, Çarşamba 11:42:12

Pilotlar greve gidiyor... Şimdiden 90 uçuş iptal edildi!

Jetstar Airways, pilotların 14-15 Aralık tarihlerinde 4'er saatlik grev planları sebebiyle şimdiden 90 uçuşunu iptal ettiğini duyurdu.
  • Yooo istiyoruz.. Bazı kaptanlarımızı ayırıyorum, yabancılar çok daha güler yüzlü çok daha saygılılar
  • Aklı başında ülkelerde yaşayanlar haklarını her daim arıyorlar,devletleri de onlara bu imkanları veriyor,greve gittikleri halde bile zenginliklerini katlıyorlar,bizde de greve gitmek yasak,hakkını arasan hemen hain,terörist ilan edilirsin ! Biz her şeyin en kötüsüne layığız ne yazık ki...
  • Thy’ye gelmesinler sakin. Yabanci istemiyoruz

Jetstar Airways, pilotların 14-15 Aralık tarihlerinde 4 er saatlik grev planları sebebiyle şimdiden 90 uçuşunu iptal ettiğini duyurdu.

Jetstar pilotlarının yüzde 80'ini temsil eden Avustralya Hava Pilotları Federasyonu (AFAP), geçtiğimiz günlerde grev kararının alındığını duyurmuştu.

Jetstar havayollarında dar gövdede görev yapan pilotlar her iki günde de 05:00-09:00 arası , geniş gövdede görev yapan pilotlar ise 14:30-18:00 arası grev yapacak.

Jetstar havayolunun %3 lük zam teklifine karşın pilotların talebi %15. Şirketten yapılan açıklamada böyle bir talebin karşılanması halinde yeni uçak alımlarının ve diğer projelerin sekteye uğrayacağı açıklandı.

Pilotlar greve gidiyor... Şimdiden 90 uçuş iptal edildi!

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Kim Demiş ~ 4 yıl önce
Yooo istiyoruz.. Bazı kaptanlarımızı ayırıyorum, yabancılar çok daha güler yüzlü çok daha saygılılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
grev haktır ~ 4 yıl önce
Aklı başında ülkelerde yaşayanlar haklarını her daim arıyorlar,devletleri de onlara bu imkanları veriyor,greve gittikleri halde bile zenginliklerini katlıyorlar,bizde de greve gitmek yasak,hakkını arasan hemen hain,terörist ilan edilirsin ! Biz her şeyin en kötüsüne layığız ne yazık ki...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Jet ~ 4 yıl önce
Thy’ye gelmesinler sakin. Yabanci istemiyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
jet yazana ~ 4 yıl önce
adamların her şeyine hem hayranız hem muhtacız,arabalarına,uçaklarına,şlaçlarına,elektronik şeylerine,turistine,yatırımcısına,kaptanına vs...
opelcadet ~ 4 yıl önce
gelsinler oturduğunuz yerden para alıyorsunuz işiniz iş
Bakış açısı ~ 4 yıl önce
Sen bırak bize gelmesini adamların yaptığı eyleme bak. Bizde olsa aman ha..!

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000