06 Aralık 2019, Cuma 10:29:39

Pilotlar grev kararı aldı!

Avustralya Havayolu Pilotları Federasyonu (AFAP) bugün yaptığı açıklamada, Jetstar pilotlarının, ücretler konusunda anlaşmaya varılamamasından dolayı, önümüzdeki haftalarda greve gitmek için oy kullandıklarını bildirdi.
  • atcler de yapsın, dükkanı kilitleyip çıksınlar:)
  • Millet hakkını arasın,devlet de hak aramasına izin versin,bizde de hakkını aramak suç,hainlik oluyor devlet grevi yasaklıyor. Bu kafayla daha çokkkk sömürülür,geri kalırız.

Avustralya Havayolu Pilotları Federasyonu  (AFAP) bugün yaptığı açıklamada, Jetstar pilotlarının, ücretler konusunda anlaşmaya varılamamasından dolayı, önümüzdeki haftalarda greve gitmek için oy kullandıklarını bildirdi.

AFAP, ayrıca Noel ve yılbaşı dönemlerinde herhangi bir aksiyon alınmayacağını da açıkladı.

Jetstar Group İcra Kurulu Başkanı Gareth Evans ise yolcuların bu durumdan etkilenmemesi için ellerinden geleni yapacaklarını açıkladı.

Qantas Airways’in düşük maliyetli havayolu şirketi Jetstar havayolları, pilotlar için yüzde 3'lük bir maaş zammı teklif etti. Ancak pilotlar yüzde 15 oranında bir zam bekliyor.

"BİLET FİYATLARINA YANSIMASI OLUR"

İcra Kurulu Başkanı Evans yaptığı açıklamada federasyonun talebinin, yolculara uyguladıkları düşük fiyat politikası üzerinde baskı kuracağını, yeni uçak alımı, teknolojik yatırımlar ile uçuş noktaları üzerinde negatif etki yapacağını, bu yüzden bu konuları tekrar gözden geçirmek zorunda kalacaklarını duyurdu.

©Airporthaber.com

Pilotlar grev kararı aldı!

Yorumlar

can ~ 4 yıl önce
atcler de yapsın, dükkanı kilitleyip çıksınlar:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
grev haktır ~ 4 yıl önce
Millet hakkını arasın,devlet de hak aramasına izin versin,bizde de hakkını aramak suç,hainlik oluyor devlet grevi yasaklıyor. Bu kafayla daha çokkkk sömürülür,geri kalırız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000