02 Ağustos 2011, Salı 08:15:56

PİLOTLAR EYLEMDE..

Ukrayna şirketi Aerosvit havayollarına ait İstanbul-Donetsk seferini yapan uçağın pilotu, maaş zammını protesto ederek beraberindeki 67 yolcu ile uçmadı.
  • türk değil Türk diye yazılır.
  • thy ye gelin sizi el üstünde tutarlar.ingiliz ce mi?onu boşver yahu o önemli değil. yeterki türk olmayın.
  • Helal olsun sizlere.
Rus Ria Novosti ajansının Ukrayna Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Aleksander Dikusarov'a dayandırarak verdiği habere göre, Ukrayna şirketi Aerosvit pilotları sabahın erken saatlerinden itibaren zam talebi ile protesto yaparak uçmaları gereken saatlerde uçmayarak greve başladılar. Dünyanın birçok havaalanında şirket pilotlarının eylem yaptığı, bu kapsamda İstanbul Atatürk Havalimanı'nda da çoğu Ukraynalı ve Türk yolcuların bulunduğu 67 yolcuyu Ukrayna'ya götürecek olan uçağın pilotunun da eylem yaptı.

Dün öğlen 15:20'de Atatürk Havalimanı'ndan kalkacak olan VV-331 sefer sayılı İstanbul - Donetsk seferi için önce 2 saat rötar yaptığı yolculara açıklandı. 2 saatlik rötarın ardından 6 saat 50 dakika daha rötar olacağı ekranlara yansıdı ve akşam saat 20:45'de seferin iptal edileceği açıklandı.

Yolcular ile ilgilenmek üzere Ukrayna konsolosluğundan yetkililer Atatürk Havalimanı'na gelirken, Moskova'nın en büyük uluslararası havaalanlarından Sheremetyovo Havaalanı'nda da aynı şirkete ait bir uçak pilotunun da uçakta bulunan 90 yolcusuyla eylem gerçekleştirdiği bildirildi.

Aerosvit havayoluna ait başka ülkelerdeki uçuşlarında da protesto eyleminin gerçekleştirildiğini belirten haber ajansı, pilotlarla pazarlığın devam ettiği bildirirken uçuşların ne zaman gerçekleştirileceği konusunda herhangi bir bilgi olmadığını yazdı.

PİLOTLAR EYLEMDE..

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
türk değil Türk diye yazılır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
thy ye gelin sizi el üstünde tutarlar.ingiliz ce mi?onu boşver yahu o önemli değil. yeterki türk olmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Helal olsun sizlere.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000