12 Eylül 2017, Salı 10:54:33

Pilotlar aynı anda rahatsızlandı! Uçuşlar durdu

Almanya'da Air Berlin havayolu şirketi, çok sayıda pilotun aynı anda rahatsızlandığını bildirmesi üzerine yaklaşık 70 uçuşu iptal ettiğini açıkladı.
  • AirBerlin pilotları bizlerden daha delikanlıymış. Bu haberin özeti bu.
  • Almanlar işte bizi bu konuda kıskanıyor. Adamlar salak . Zamanında sen misin demokratik ,sosyal devlet anlayışı benimseyen. Bak Türkiye'ye hak ,hukuk ,sendikal hak falan yok.böle durumlarda hemen işten çıkarılıyor insanlar veya tehtit ediliyor. Şimdi diyorlardır keşke Türkiye gibi olsaydık koyardık kapının önüne 2 3 tane kaptan bak bi daha ne grev ne hak arama ne de hakkı olan rahatsızlık iznini kullanma...
  • Filosundaki A 330-200'ler THY filosuna ne zaman gecmeye baslayacak?
  • Thy bekleriz böyle grev ;)
  • Vahh vahh ve mis olsung...
  • Son yolladıkları ceza alanlara bakarsanız da ne kadar komik seylerle ugrastıklarını gorursunuz. Her yerin kralı kendi mekanında borusunu otturuyor bizim kaptanlar ucakta bile misafir. Gidiyorsun bilet satısa postasını koyuyor gidiyorsun gisada postasını koyuyor gidiyorsun genel mudurluge postasını koyuyor sen kendi coplugun olan ucakta bile misafirsin nerde o eski günler nerde o eski kaptanlar hepimizi daha coooookkkkkkk operler siz bu kafada devam ettikçe.
  • Bizimkilere semer vursan eyvallah der adamların tavuğuna kıst desen ya grev yapıyor ya rapor alıyor ya iş yavaslatıyor. Delikanlı kaptanlar var ama toplasan 300 tane cıkmaz onlar da organıze olamıyor. Adamların emeklilik hakları gelmiş emekli olamıyorlar ve haklarını aramaya korkuyorlar:)) Siz boyle devam ettikce semer vuran cok olur. Adamın maası 1 senede yuzde 30 erimiş hak ettigi zammı alamamış dünyanın en dusuk maasını veren bir tane garanti pas hakkı dahi olmayan bayrak tasıyıcı sozum ona kurumsal fırmasında calısıyor:))) Agzını acmaya korkuyor. Fo lardan haksız yere dolar ile euro ile dünyanın en pahalı eğitiminin parasını alıyor adam yerine koymuyor upgrade vermiyor geniş govdeden keyfi saat kesiyor bir tane ses cıkaran yok. 15.000 çalışanı olan uçuş işletmenin soz hakkı dahi yok makam dolsun diye oturuyor insanlar orda ne hakkını savunan var ne arkanda duran var anca yok stabil oldun mu yok kravatını bagladın mı bos bos ıslerle ugrassın dursunlar millete ceza kesmek ıcın.
  • Ahaha Bizdeki 330 filosu
  • Bir de bizim köle kaptanlara bak
  • Hicbirini sunu yapamadik lazim olunca,ayiptir

Almanya'da Air Berlin havayolu şirketi, çok sayıda pilotun aynı anda rahatsızlandığını bildirmesi üzerine yaklaşık 70 uçuşu iptal ettiğini açıkladı.

Air Berlin'in internet sitesinde yer alan bilgilere göre Berlin Tegel, Düsseldorf, Hamburg ve Köln gibi şehirlerde bulunan çok sayıda havalimanından yapılacak uçuşlar iptal edildi.

Rahatsızlandığını bildiren pilotların sayısının 'olağandışı' olduğu kaydedildi.

Almanya'nın en büyük ikinci havayolu şirketi olan Air Berlin, ağustos ayında iflas koruma başvurusunda bulunmuştu. Şirkete ilk resmi teklifin ise INTRO Group'tan geldiği aktarılmıştı.

Teklif sunacakların 15 Eylül'e kadar vakti bulunurken, kararın ise 21 Eylül'e kadar verileceği belirtildi.

Pilotlar aynı anda rahatsızlandı! Uçuşlar durdu

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

KPT ~ 7 yıl önce
AirBerlin pilotları bizlerden daha delikanlıymış. Bu haberin özeti bu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Almanya -TÜRKİYE ~ 7 yıl önce
Almanlar işte bizi bu konuda kıskanıyor. Adamlar salak . Zamanında sen misin demokratik ,sosyal devlet anlayışı benimseyen. Bak Türkiye'ye hak ,hukuk ,sendikal hak falan yok.böle durumlarda hemen işten çıkarılıyor insanlar veya tehtit ediliyor. Şimdi diyorlardır keşke Türkiye gibi olsaydık koyardık kapının önüne 2 3 tane kaptan bak bi daha ne grev ne hak arama ne de hakkı olan rahatsızlık iznini kullanma...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hans ~ 7 yıl önce
En azindan sahsiyet sahibi bir havacilik camiyalari var.
Air Berlin ~ 7 yıl önce
Filosundaki A 330-200'ler THY filosuna ne zaman gecmeye baslayacak?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy ~ 7 yıl önce
Thy bekleriz böyle grev ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
V ~ 7 yıl önce
Vahh vahh ve mis olsung...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cpt 2 ~ 7 yıl önce
Son yolladıkları ceza alanlara bakarsanız da ne kadar komik seylerle ugrastıklarını gorursunuz. Her yerin kralı kendi mekanında borusunu otturuyor bizim kaptanlar ucakta bile misafir. Gidiyorsun bilet satısa postasını koyuyor gidiyorsun gisada postasını koyuyor gidiyorsun genel mudurluge postasını koyuyor sen kendi coplugun olan ucakta bile misafirsin nerde o eski günler nerde o eski kaptanlar hepimizi daha coooookkkkkkk operler siz bu kafada devam ettikçe.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cpt 1 ~ 7 yıl önce
Bizimkilere semer vursan eyvallah der adamların tavuğuna kıst desen ya grev yapıyor ya rapor alıyor ya iş yavaslatıyor. Delikanlı kaptanlar var ama toplasan 300 tane cıkmaz onlar da organıze olamıyor. Adamların emeklilik hakları gelmiş emekli olamıyorlar ve haklarını aramaya korkuyorlar:)) Siz boyle devam ettikce semer vuran cok olur. Adamın maası 1 senede yuzde 30 erimiş hak ettigi zammı alamamış dünyanın en dusuk maasını veren bir tane garanti pas hakkı dahi olmayan bayrak tasıyıcı sozum ona kurumsal fırmasında calısıyor:))) Agzını acmaya korkuyor. Fo lardan haksız yere dolar ile euro ile dünyanın en pahalı eğitiminin parasını alıyor adam yerine koymuyor upgrade vermiyor geniş govdeden keyfi saat kesiyor bir tane ses cıkaran yok. 15.000 çalışanı olan uçuş işletmenin soz hakkı dahi yok makam dolsun diye oturuyor insanlar orda ne hakkını savunan var ne arkanda duran var anca yok stabil oldun mu yok kravatını bagladın mı bos bos ıslerle ugrassın dursunlar millete ceza kesmek ıcın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bir diğer cpt ~ 7 yıl önce
son zamanlarda okuduğum en gerçekçi yorum...
Anadolu mezunu kaptan ~ 7 yıl önce
Ahaha Bizdeki 330 filosu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaç kiloymuş ~ 7 yıl önce
Bir de bizim köle kaptanlara bak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ulan ~ 7 yıl önce
Hicbirini sunu yapamadik lazim olunca,ayiptir

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000