30 Ekim 2015, Cuma 13:50:24

Pilota 'anons' soruşturması

Iberia Havayolları'na ait uçağın Tel Aviv'in Ben-Gurion havaalanına yaklaştığı sırada, pilotunun yaptığı 'Filistin'e iniş yaptık' anonsu üzerine soruşturma başlatıldı.
  • Guzel demis valla :-)))
  • Pilot yanlışlıkla doğruyu söylemiş...
  • " welcome to Palestina" birgün inşallah
  • Suraya objektif sekilde yorum yazanlar icin bile Musluman degilse kesin Yahududir diye dusunenler cevap verilmeye layik degiller.Siniflandrmadan algilayamama hastaligi ! Yahudi de degilim, musluman da hiristiyan da degilim.Kendi tercihlerinizi en iyisiymis gibi dayatmayi birakin artik ya da yorum yapmak icin kasmayip icinizde tutun subjektif bakis acinizi.
  • sayın musevi arkadaşlar sizde çok iyi biliyosunuz ki filistin filistinlilerin olacak ve dahi biliyosunuz ki 2023 yılında yahudi kavmi filistin topraklarında ebediyen kovulacak onun için dirki pilot ileri görüşlü biri imiş sizin sonunuz emin olun filistin lilerden bin beter olacak ve size dünya genelin de tek kucak açacak ülke de iran dır
  • TC-OAE DÜŞTÜ BE.Way be senelerce operasyonunu yaptık,yazık
  • Çılgın pilot yolcuları coşturuyor
  • filistinlilerin türkleri sevmediğini iddia eden tipler acaba israilin türkiyeye bayıldığını filan mı düşünüyor acaba? dicle-fırat havzasını kim niye istiyor? burada sürekli karışıklık çıkarmak ve burayı bizden koparmak adına pkk'yı kim destekliyor? kürdistan kurulursa en çok kimin işine yarayacak? evet cevabı bildiniz, tabi ki arjantin... hey Allahım sen akıl fikir ver yahu.
  • Bu gene anons yapıp konuşmuş anadolu jette pilotun hiç sesini bile duyamadık
  • İstanbul da isgal altinda hadi biz de terk edelim gercek sahiplerine birakalim. Ezberci zihniyet dusunce fakirligi ile sonuclanir az gelistirin kendinizi farkli kaynaklar inceleyin elestirel dusunun.

İspanyol havayolları Iberia, İsrail'e inen bir uçağın pilotunun "Filistin'e iniş yaptık" şeklindeki anonsu hakkında şikayet gelmesi ardından soruşturma başlattı.

Iberia Havayolları'na ait 3316 sefer sayılı uçak dün Tel Aviv'in Ben-Gurion havaalanına yaklaştığı sırada, uçak pilotunun "Filistin'e iniş yaptık" şeklindeki anonsu hakkında şikayet gelmesi ardından soruşturma başlattı.

Uçak yolcuları, pilotun anonsu İspanyolca yaptığını, ardından İngilizce sadece "inmek üzere olunduğunu" söylediğini, Filistin veya İsrail'e değinmediğini belirtti.

Iberia sözcüsü, uçak mürettebatının olayla ilgili olarak sorguya çekildiğini kaydetti ve "herhangi bir yanlış anlama" dolayısıyla özür diledi; "Milliyetleri, ırkları veya dinleri ne olursa olsun müşterilerimizi gitmek istedikleri yere güvenli bir şekilde götürmeyi amaçlayan bir havayoluyuz" dedi.

“Rencide olduk”

İsmi yalnızca Lior olarak verilen bir İsrailli yolcu, İsrail'in 2. Kanal'ına yaptığı açıklamada "Şok geçirdik. Niye böyle birşey söyledi anlamıyorum. İsrail devletinde yaşıyoruz ve İsrail demesi gerekirdi. İngilizce konuşurken boş bulunup aynı şeyi söylemedi, kasıtlı davrandı." dedi.

Bir diğer yolcu da, Iberia Havayolları'na şikayet mektubu yazarak "Ailem ve ben son derece rencide olduk. Kesinlikle kabul edilebilir birşey değildi bu ve şirketinize zarar verdi" dedi. (T24)

Pilota 'anons' soruşturması

Yorumlar Tüm Yorumlar (54)

Burcin ~ 8 yıl önce
Guzel demis valla :-)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mkultra ~ 8 yıl önce
Pilot yanlışlıkla doğruyu söylemiş...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FIRUZAN ~ 8 yıl önce
Kime gore dogru? Zengin, fakat kendi kardeslerini birakan araplara mi?
free Palestina ~ 8 yıl önce
" welcome to Palestina" birgün inşallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Selim David ~ 8 yıl önce
Israil devletini filistinliler tanimadikca asla. Insallah
Ydyf GH ~ 8 yıl önce
Suraya objektif sekilde yorum yazanlar icin bile Musluman degilse kesin Yahududir diye dusunenler cevap verilmeye layik degiller.Siniflandrmadan algilayamama hastaligi ! Yahudi de degilim, musluman da hiristiyan da degilim.Kendi tercihlerinizi en iyisiymis gibi dayatmayi birakin artik ya da yorum yapmak icin kasmayip icinizde tutun subjektif bakis acinizi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Müslüman ~ 8 yıl önce
Tarih tekerrürden ibarettir yahudiler her zaman kurdukları pilanların enkazının altında kalmıştır ve yined3 er yada geç kalacaklar..
Yakin Tarih ~ 8 yıl önce
Yahudiler asla kimyese kotuluk yapmadilar. Nobel odullerini alanlara bir bakin? Tiptaki en son gelismeleri kimler bulmus? Yahudiler akilli, Kurnaz degil, akilli milletdir. Ve malesef enkazin altinda kalan musluman kardeslerimizdir. Ve bu gidisle kalacaklar.
urfair ~ 8 yıl önce
sayın musevi arkadaşlar sizde çok iyi biliyosunuz ki filistin filistinlilerin olacak ve dahi biliyosunuz ki 2023 yılında yahudi kavmi filistin topraklarında ebediyen kovulacak onun için dirki pilot ileri görüşlü biri imiş sizin sonunuz emin olun filistin lilerden bin beter olacak ve size dünya genelin de tek kucak açacak ülke de iran dır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Shlomo Eliasoglu ~ 8 yıl önce
Usta, ictigin otu nerden temin ediyorsun? Afgan mali olmasi gerekir
Ops ~ 8 yıl önce
TC-OAE DÜŞTÜ BE.Way be senelerce operasyonunu yaptık,yazık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
agfaggaah ~ 8 yıl önce
Çılgın pilot yolcuları coşturuyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
israeli schmuck ~ 8 yıl önce
filistinlilerin türkleri sevmediğini iddia eden tipler acaba israilin türkiyeye bayıldığını filan mı düşünüyor acaba? dicle-fırat havzasını kim niye istiyor? burada sürekli karışıklık çıkarmak ve burayı bizden koparmak adına pkk'yı kim destekliyor? kürdistan kurulursa en çok kimin işine yarayacak? evet cevabı bildiniz, tabi ki arjantin... hey Allahım sen akıl fikir ver yahu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atco ~ 8 yıl önce
Al iste okudugunu anlamayan tiplerin tipik ornegi.Hatta Okumadigi bir seyi okudugunu sanmis cunku Israilin Turklere bayildigini falan yazmadim,Araplar Turkleri sevmez dedim.Bir tarafindan uydurdugun seyi Ben yazmisim gibi yorum yapip bir de akil dilemissin benim icin.Dileklerini harcama boyle:) Herkes kendi Aklindan hosnut ama okudugunu anlamayan aciz bir tipsin neticede ! Ben ne Arap seviciyim ne de Yahudi seviciyim.Tarafsiz insanlarin varligi,sebin Algi sinirlarini asiyor belli ki.
Se ~ 8 yıl önce
Bu gene anons yapıp konuşmuş anadolu jette pilotun hiç sesini bile duyamadık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kenan ~ 8 yıl önce
Duyma ne oluyor yani. Sanki ibrahim tatlıses konserine gitmiş te konser iptal olmuş
oa ~ 8 yıl önce
İstanbul da isgal altinda hadi biz de terk edelim gercek sahiplerine birakalim. Ezberci zihniyet dusunce fakirligi ile sonuclanir az gelistirin kendinizi farkli kaynaklar inceleyin elestirel dusunun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000