29 Ağustos 2018, Çarşamba 09:57:07

Pilot uçuş sırasında rahatsızlandı... Uçak geri döndü!

Air Canada'nın alt markası olarak faaliyetlerini sürdüren Air Canada Rouge'a ait yolcu uçağının pilot uçuş sırasında rahatsızlandı. Uçak, kalkış yaptığı meydana geri dönmek zorunda kaldı!
  • Ya bı yürü git. Bizde bu işten ekmek yedik. Koşulları beğenmedim bastık istifayı ayrıldık. Şimdi daha az maaşla ama mutlu çalışıyoruz. Bilmediğimiz konu değil paşam. Konuşturma beni. Suşi siz ucamam mailini hatirlattirma bana.
  • Nolcak yani pilot rahatsizlanmissa, ikinci pilot ne ise yariyor orada. Devam etselermis, inis meydaninda giderdi hastaneye.
  • Yakında Türk pilotlarınında başına gelecek Dinlenme saatlerini otel odasında geçirirsen evine gitmiş gibi mesai vermezsen hepimiz hastalanır gideriz Thy uçuş işletme pilotları ya öldürecek yada kaçıracak böyle giderse Maaştan vazgeçtik insan gibi dinlenmek istiyoruz
  • "Kalkmasiyla inmesi bir oldu " ne demekse.? Bir Ucak nasil ayni anda hem kalkar, hem iner. Kaldi ki, Torontodan kalkmis Newyorktan geri dönmüs. 600 km. Nasil kalkmasiyla inmesi bir oluyor..

Air Canada'nın alt markası olarak faaliyetlerini sürdüren Air Canada Rouge'a ait yolcu uçağının pilot uçuş sırasında rahatsızlandı. Uçak, kalkış yaptığı meydana geri dönmek zorunda kaldı!

Air Canada Rouge tarafından gerçekleştirilmesi planlanan AC1712 sefer sayılı uçak, dün Toronto  Pearson Uluslararası Havalimanı'ndan kalkış yaptıktan kısa süre sonra pilotlardan birinin rahatsızlanması sonucu geri dönmek zorunda kaldı.

Dominik Cumhuriyeti'nde bulunan Punta Cana'ya gidecek Boeing 767-300ER tipi uçakta first officer olarak görev yapan pilotun uçuşa devam edemeyecek durumda olduğu ve kaptan pilotun geri dönme kararı sonrası uçağın Toronto Pearson Havalimanı'na güvenli bir şekilde iniş yaptığı belirtildi.

Uçağın sağlık ekipleri tarafından karşılandığı ve rahatsızlanan pilota müdahale edildiği açıklanırken, uçağın standby durumundaki başka bir pilotla yeniden havalanarak söz konusu uçuşu tamamladığı ifade edildi.

©AirportHaber.com

Pilot uçuş sırasında rahatsızlandı... Uçak geri döndü!

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Beğenmiyorsuna yanıta yanit ~ 6 yıl önce
Ya bı yürü git. Bizde bu işten ekmek yedik. Koşulları beğenmedim bastık istifayı ayrıldık. Şimdi daha az maaşla ama mutlu çalışıyoruz. Bilmediğimiz konu değil paşam. Konuşturma beni. Suşi siz ucamam mailini hatirlattirma bana.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nolcak ki ~ 6 yıl önce
Nolcak yani pilot rahatsizlanmissa, ikinci pilot ne ise yariyor orada. Devam etselermis, inis meydaninda giderdi hastaneye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Türk pilotu ~ 6 yıl önce
Yakında Türk pilotlarınında başına gelecek Dinlenme saatlerini otel odasında geçirirsen evine gitmiş gibi mesai vermezsen hepimiz hastalanır gideriz Thy uçuş işletme pilotları ya öldürecek yada kaçıracak böyle giderse Maaştan vazgeçtik insan gibi dinlenmek istiyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Begenmiyorsan ~ 6 yıl önce
Basarsin istifani gidersin başka firmaya. Gürültü yapmayın artık yeter. Hem cukkami aliyim hem keyfime göre calisiyim derdindesiniz. Bilmiyoruz sanki.
Hadsiz ~ 6 yıl önce
Artsitlik yapma, adam insana yakisir calisma sartlari talep ediyor. Sana ne oluyor. Her hak isteyenin altina bir bit yapisiyor hemen, nedir derdiniz. Hergun bir pilot ölse kına yakarsiniz.
Beğenmiyorsana yanıt ~ 6 yıl önce
Senin pilotlukla uzaktan yakından alakan yok kuru sıkı atıyorsun Para pul meselesi değil iatirahat ve dinlenme istiyoruz
Hadsize yanıt ~ 6 yıl önce
Sen pilot değil artistsin biz dinlenme saatlerimizi çoluk çocuğumuzla geçirmek istememiz Artistlikmi cvp ver
Pufff ~ 6 yıl önce
"Kalkmasiyla inmesi bir oldu " ne demekse.? Bir Ucak nasil ayni anda hem kalkar, hem iner. Kaldi ki, Torontodan kalkmis Newyorktan geri dönmüs. 600 km. Nasil kalkmasiyla inmesi bir oluyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 6 yıl önce
Arada muhabir beyin tutulmasına yakalanmış
yemliyor ~ 6 yıl önce

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000