11 Mayıs 2015, Pazartesi 12:09:07

PİLOT OTİZMLİ YOLCUYU UÇAKTAN İNDİRDİ

Uçuş güvenliğini tehdit ettiği iddia edilen otizmli yolcu pilotun talebi üzerinden zorla uçaktan indirildi.
  • Haberi ve yorumları okuyunca bir kez daha bunların beyni ile değil duyguları ile hareket ettiğini, hassasiyetinde suistimal edildiğini görüyor, ve bir kez daha adam olacağımıza dair umutlarımı yitiriyorum. Fiziksel olarak aslında bir tüpün içindesiniz. Yerden kilometrelerce yukarıda ve saatte. yüzlerce kilometre hızla uçuyorsunuz. Durumu ne kadar insani olarak yürekleri sızlatan bir yolcu da olsa, kabindeki görevlilerin yakalarına bakın, bunlar servis elemanı değil Güvenlik görevlisidir. Kim olursa olsun bu görevlilerin, ve yaşananları sirayet ettirdikleri kokpittekilerin aklını almamalı. Kalp krizi geçirene doktor varsa müdahale ettiriyor, yoksa en yakın meydana inip yardım istiyorsun. O da hala yaşıyorsa. Oradaki görevlilerin diğer yolcuları da ankisiyetik hale getirip aklını alacak hiç bir duruma izin verilmemesi havacılığın olmazsa olmazıdır. Cahil cahil yorumlarınız yüzlerce insanın hayatını tehlikeye atmamıza neden olmaz. Bizimde vicdanımız var ama aklımız daha ön planda.
  • Hani özgür ulkeydi
  • Otizm anlatılmaz yaşanır ama inşallah kimse Yaşamaz biz yaşıyoruz ama pişman değiliz sadece biraz daha fazla Anlayış gerektiriyor sadece Anlayış istiyoruz kendinizi karşınızdakinin yerine koyun yeter.
  • Havayollarında "medical clearance" diye bir şey vardır. O olsaydı, bunlar yaşanmazdı.
  • Otizm nedir ya ???
  • geri zekalılardan bir taneside afyon terminalinde yaptı aynı hatayı bunlara ALLAH daha beterini verir inşallah
  • memnuneye! Şşşttt,memnune..kimin bağından kimi kovuyon la sen? Elbet bi gün gidecekkk.Nie aaazını bozuyon?Memnune:)))
  • Bu videoya gore tabiki herkes Kaptan ve ekibi ocu olarak gorebilir. Kaptan`i baska meydana divert etmeye zorlayacak bir karar kolay verilmez. Acaba ucus sirasinda kac yolcu bu otistik yolcuyu ekibe sikayet etti onu bilmek lazim. Otizm farkli seviyelerde yasanabilir. Baska yolculara fiziksel saldiri boyutuna ulastiysa Kaptan ne kadar istemese de bu karari almak zorunda kalmis olabilir. Bir tek bu cekime gore yorum yapilamaz. Ist.Sefi
  • Ben otobüs şöförüyüm bizde yamuk olmaz. Bütün yolcular baş tacımızdır.
  • Birgun 1,5 yasindaki oglumla alisveris merkezindeki cocuk trenine bindik, hemen onumde engelli 13-15 yaslarinda bir delikanli yalniz oturuyordu, once oglumu sevmeye basladi sonra oyle bir hal aldiki oglumu elinden almasam bogacakti. Ailesi ise jeton aldiklari yerde evladini bekliyor. Bu durumada ne soylenir bilemiyorum? Yasamak lazim.

Uçuş güvenliğini tehdit ettiği iddia edilen otizmli yolcu pilotun talebi üzerinden zorla uçaktan indirildi.

ABD, 15 yaşındaki otizmli yolcuyu uçaktan attıran pilotu konuşuyor.

Yerel basında yer alan habere göre, uçuş sırasında yolcuları rahatsız ettiği iddia edilen 15 yaşındaki kızın kontrol altına alınamaması sonucu pilot, acil iniş kararı verdi. Havalimanındaki yetkililerle bağlantıya geçen pilot, genç kızın ve ailesinin uçaktan indirilmesini talep etti.

Houston'dan Portland'a uçan aile pilotun isteği karşısında bir süre şaşkınlık yaşadı. 15 yaşındaki otizmli kızlarının uçuş güvenliğini engellediği iddiasıyla zorla uçaktan indirilmesi üzerine aile yasal yollara başvurma kararı aldı.
Konuyu mahkemeye taşımaya hazırlanan aile şirkete tazminat davası açacağını duyurdu. Olayın ardından resmi bir açıklama yapan firma, "Pilot ve ekibi tüm yolcuların güvenliği için en iyi kararı verdi" ifadeleriyle ekibi savundu.

Pilotun çağrısı üzerine uçağa gelen güvenlik görevlileri otistik genci ve ailesini uçaktan indirdi. Yaşananlar bir ametör kamerayla saniye saniye kaydedildi.

PİLOT OTİZMLİ YOLCUYU UÇAKTAN İNDİRDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

Pilot ~ 9 yıl önce
Haberi ve yorumları okuyunca bir kez daha bunların beyni ile değil duyguları ile hareket ettiğini, hassasiyetinde suistimal edildiğini görüyor, ve bir kez daha adam olacağımıza dair umutlarımı yitiriyorum. Fiziksel olarak aslında bir tüpün içindesiniz. Yerden kilometrelerce yukarıda ve saatte. yüzlerce kilometre hızla uçuyorsunuz. Durumu ne kadar insani olarak yürekleri sızlatan bir yolcu da olsa, kabindeki görevlilerin yakalarına bakın, bunlar servis elemanı değil Güvenlik görevlisidir. Kim olursa olsun bu görevlilerin, ve yaşananları sirayet ettirdikleri kokpittekilerin aklını almamalı. Kalp krizi geçirene doktor varsa müdahale ettiriyor, yoksa en yakın meydana inip yardım istiyorsun. O da hala yaşıyorsa. Oradaki görevlilerin diğer yolcuları da ankisiyetik hale getirip aklını alacak hiç bir duruma izin verilmemesi havacılığın olmazsa olmazıdır. Cahil cahil yorumlarınız yüzlerce insanın hayatını tehlikeye atmamıza neden olmaz. Bizimde vicdanımız var ama aklımız daha ön planda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Hani özgür ulkeydi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Otizm anlatılmaz yaşanır ama inşallah kimse Yaşamaz biz yaşıyoruz ama pişman değiliz sadece biraz daha fazla Anlayış gerektiriyor sadece Anlayış istiyoruz kendinizi karşınızdakinin yerine koyun yeter.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Havayollarında "medical clearance" diye bir şey vardır. O olsaydı, bunlar yaşanmazdı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Otizm nedir ya ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vedat balcı ~ 9 yıl önce
geri zekalılardan bir taneside afyon terminalinde yaptı aynı hatayı bunlara ALLAH daha beterini verir inşallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
memnuneye! Şşşttt,memnune..kimin bağından kimi kovuyon la sen? Elbet bi gün gidecekkk.Nie aaazını bozuyon?Memnune:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cekim oncesi ~ 9 yıl önce
Bu videoya gore tabiki herkes Kaptan ve ekibi ocu olarak gorebilir. Kaptan`i baska meydana divert etmeye zorlayacak bir karar kolay verilmez. Acaba ucus sirasinda kac yolcu bu otistik yolcuyu ekibe sikayet etti onu bilmek lazim. Otizm farkli seviyelerde yasanabilir. Baska yolculara fiziksel saldiri boyutuna ulastiysa Kaptan ne kadar istemese de bu karari almak zorunda kalmis olabilir. Bir tek bu cekime gore yorum yapilamaz. Ist.Sefi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ben otobüs şöförüyüm bizde yamuk olmaz. Bütün yolcular baş tacımızdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Birgun 1,5 yasindaki oglumla alisveris merkezindeki cocuk trenine bindik, hemen onumde engelli 13-15 yaslarinda bir delikanli yalniz oturuyordu, once oglumu sevmeye basladi sonra oyle bir hal aldiki oglumu elinden almasam bogacakti. Ailesi ise jeton aldiklari yerde evladini bekliyor. Bu durumada ne soylenir bilemiyorum? Yasamak lazim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000