01 Mart 2013, Cuma 14:18:29

PİLOT KLİMADAN UYUYAMAMIŞ

Air New Zealand'ın okyanus aşırı uçuş sırasında bir pilotunun kokpitte uyuyakalması sonucu başlattığı detaylı inceleme tamamlandı.
  • sende globally foss gibi çakmasın :)) :)) :))
  • Sözcü gazetesi gibi çamur atmaya devam sözcü,thy ları kimsenin malı değildir , bırakın artık bu hazımsızlıklarıda thy i takdir edin.
  • Az once kabus goruyordum,dun yazdigim "thy tarlaya inmedi mi" sozumden dolayi butun amsterdam ekibi beni tarlada....kovaliyordu..pismanim yaptigim yorumdan dolayi...simdi uyku da tutmuyo,neyse ben biraz insanlik ogreneyim belki ise yarar..sevgiyle kalin..
  • Bir altimetre 16 kere hata verirde koca kaptan horn cut ederse bencede sozcunun sorusu gayet mantikli.kuyrugu vurulan 737'ler de isin cabasi.siz bekleyin thy yukselir yasanan rezaletleri hicmi okumuyorsunuz arkadas thy yukseliyormus.yolcularini magdur edipte yukselen tek firma thy herhalde.biraz gozunuzu acin.soru gayet mantikli ve cevabi merak edilen bir soru...
  • Sozcuye cevap verene rumuzlu arkadaş; Sen sözcünün avukatı mısın? Sözcü Air New Zeland haberinin altına alakasız olarak thyye sallamış.. Neresi mantıklı bunun? Thyye sallayacağız diye kasmayın bu kadar..
  • adam uyumuş ne var yani..globally fosss tarlaya inmedi mi? hey globally fosss hey ..git danimarkalılardan birşeyler öğren...internetten olmaz bu işler...
  • Sen thy nin avukati,misin? Sozcu soru sormus gayetde mantikli sormus, hemen savunmaya geciyosun.
  • Cok sacma?herkesin kafasi 1 2 dk dusebilir,bu sebeple 2 kisi uculuyor..Thy nin bu konu ile ilgili cok mantikli bi istirahat yontemi var..
  • Adamlar uyuklayarak ikinci sıraya geçiyorlarsa, bizim pilotlar ne yapıyorlar acaba. kokpite yatak yorgan serip uyuyorlar galiba
  • Emniyet tedbirleri süper.. Ama 2011 Kasım'da olmuş olay yahu :)

Air New Zealand olayla ilgili inceleme raporunu yayımladı. 2011 Kasım'ında Londra-Los Angeles uçuşunu yapan Boing 777'nin pilotu uçuş sırasında uyuyakalınca havayolu şirketi konuyla ilgili detaylı bir inceleme başlatmıştı.

Raporda uyuyakalan pilotun bir gece önce klimada yaşanan sorun nedeniyle üç kez otel odasını değiştirmek zorunda kaldığı, bu yüzden uykusunu alamadığı bilgisine yer verildi. 

Air New Zealand pilotun uçuş sırasında iki kez uyuyakaldığını, ancak bunun her iki defasında da birer dakikadan uzun sürmediğini kaydetti. Havayolu şirketi, kokpitte ikinci bir pilotun daha olduğunu, bu nedenle yolcuların hiçbir surette tehlike yaşamadıkları açıklamasını yaptı.

Alman Kaza Araştırmaları Bürosu JACGEC'in 2012 havayolu uçuş güvenliği sıralamasında Air New Zealend, ikinci sırada yer alıyor.

PİLOT KLİMADAN UYUYAMAMIŞ

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

06:28:54 yazana cvp ~ 11 yıl önce
sende globally foss gibi çakmasın :)) :)) :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sözcüüüü ~ 11 yıl önce
Sözcü gazetesi gibi çamur atmaya devam sözcü,thy ları kimsenin malı değildir , bırakın artık bu hazımsızlıklarıda thy i takdir edin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dc3 ~ 11 yıl önce
Az once kabus goruyordum,dun yazdigim "thy tarlaya inmedi mi" sozumden dolayi butun amsterdam ekibi beni tarlada....kovaliyordu..pismanim yaptigim yorumdan dolayi...simdi uyku da tutmuyo,neyse ben biraz insanlik ogreneyim belki ise yarar..sevgiyle kalin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sözcü doğru der ~ 11 yıl önce
Bir altimetre 16 kere hata verirde koca kaptan horn cut ederse bencede sozcunun sorusu gayet mantikli.kuyrugu vurulan 737'ler de isin cabasi.siz bekleyin thy yukselir yasanan rezaletleri hicmi okumuyorsunuz arkadas thy yukseliyormus.yolcularini magdur edipte yukselen tek firma thy herhalde.biraz gozunuzu acin.soru gayet mantikli ve cevabi merak edilen bir soru...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY'Yİ KISKANANLARA ~ 11 yıl önce
THY siz çırpınsanız'da daha da ileri gidecek,bizler gurur duyacagız..siz rahatsız oluyorsanız bu başarıları izlemeyebilirsiniz.
Sozcuye cevap verene ~ 11 yıl önce
Sozcuye cevap verene rumuzlu arkadaş; Sen sözcünün avukatı mısın? Sözcü Air New Zeland haberinin altına alakasız olarak thyye sallamış.. Neresi mantıklı bunun? Thyye sallayacağız diye kasmayın bu kadar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
22:27:01 yazana ~ 11 yıl önce
adam uyumuş ne var yani..globally fosss tarlaya inmedi mi? hey globally fosss hey ..git danimarkalılardan birşeyler öğren...internetten olmaz bu işler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY'Yİ KAIKANANLARA ~ 11 yıl önce
THY siz çırpınsanız'da daha da ileri gidecek,bizler gurur duyacagız..siz rahatsız oluyorsanız bu başarıları izlemeyebilirsiniz.
Sozcuye cevap verene ~ 11 yıl önce
Sen thy nin avukati,misin? Sozcu soru sormus gayetde mantikli sormus, hemen savunmaya geciyosun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dc3 ~ 11 yıl önce
Cok sacma?herkesin kafasi 1 2 dk dusebilir,bu sebeple 2 kisi uculuyor..Thy nin bu konu ile ilgili cok mantikli bi istirahat yontemi var..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
NE,NE ~ 11 yıl önce
DC-3 SAÇAMA SAPANLIKLARINA DEVAM ETMİŞSSİN VE NE EMEK İSTİYORSUN,BİRDE ANLATABİLSEYDİN.NEYSE KENDİ ALEMİNDE MUTLULUKLAR SANA.
düz mantık ~ 11 yıl önce
Adamlar uyuklayarak ikinci sıraya geçiyorlarsa, bizim pilotlar ne yapıyorlar acaba. kokpite yatak yorgan serip uyuyorlar galiba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
basri ~ 11 yıl önce
O da olurdu da o kadar yer yok.
Vay be.. ~ 11 yıl önce
Emniyet tedbirleri süper.. Ama 2011 Kasım'da olmuş olay yahu :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000