03 Temmuz 2020, Cuma 18:42:53

Pilot kız kardeşlerin de lisansı sahte çıktı!

PIA pilotu kız kardeşlerinde sahte lisans sahibi olduğu iddia edildi.
  • anladığım kadarıyla, uçağı uçurmak bilgisayarın işi. bu iş için o kadar para fazla. ama daha iyi anladığım bir şey varsa, o da şu: hani kuş giriyor motora ya da kabin camını çatlatıyor, uçuş takımları açılmıyor, kuyruk hidrolikleri yanıt vermiyor gibi binlerce olasılık söz konusu olduğunda, gerçekte aldıkları rakamın ancak yeterli olduğunu görüyorum. yani o rakamlar, işte bu olasılıklar için veriliyor. san francisco havaalanında kore hy'nin uçak tahliyesini görmüş ve hayran kalmıştım. işi olmayanlar çok eleştirir. normaldir.
  • pilot olamayacak,olamamış,akrabası yakını pilotluktan elenmiş,havacılığa ve pilotluğa dair zerre bir şey anlamayan cahil eğitimsiz tiplerin deşarj olma yeri olmuş yorumlar,komiksiniz.
  • SAHTESİ PARA EDER!!!!SAHTE ALTIN ,SAHTE PARA ,SAHTE ELMAS GİBİ!!! ONUN İÇİN SAHTE PİLOT ,SAHTE DOKTOR HABERİ GAYET NORMAL GELİYOR ÇÜNKÜ PİLOTLUK ÇOK GÜZEL VE PRESTİJLİ BİR MESLEK!!
  • neden birçok müdür ve başkanın görevi değiştirildi. düşünmek lazım
  • Siyasal islam ulkesi ne bekliyorsun hersey sahte
  • pilotaj bitirsin,iyi derece ingilizce ama atpl frozen evde otursun..Pakiler,iranlılar,israil,endonezya,banglades aman kira yardiminiz cart curt.. maasınıza zeval gelmesin ecnebi meslektaslarim:) bizim yerimize de uçurun!
  • Çok övündüğünüz meslek bu işte. bırak parayla sahip olmayı akıllıysan para vermeden bir sahte kağıt parçasıyla bile yapılacak iş. türk pilotları kendilerini ilah sanmaya devam etsin havadaki şoförlük işte kabul edin. aldığınız maaş miktarlarının hakkınız olmadığını da
  • Merak etme yakinda alirlar .Listenin basinda yunanlilar var ,
  • Madem lisanslar vs sahte bunlar uçak uçurmayı nerden öğrendi ? Aydınlatırsanız sevinirim.
  • Benim atpl frozen var yerde kaldik,adamlarin lisansi yok tripple 7 leri kullaniolar,ben nerde hata yapdim?

PIA pilotu kız kardeşlerinde sahte lisans sahibi olduğu iddia edildi.

PIA pilotları olan Maryam Masood ve Erum Masood kardeşler B777 yi aynı anda kumanda ederek tarihe geçmiş ve ulusal arenada taktir toplamışlardı.

Sahte lisans sahibi listesinde olduğu iddia edilen pilot kız kardeşler, yakın bir zamana kadar övgü toplamışlardı.

Pakistan havayollarına ait uçağın kazası sonrası 97 kişi hayatını kaybetmişti. Kazanın ardından pilotların sahte lisansla uçtukları anlaşılınca diğer PIA pilotları da incelemeye alınmış ilk etapta 150 pilot tespit edilmiş ve ceza uygulanmıştı.

Ülkede yer alan her üç pilottan birinin sahte lisans sahibi olduğunun anlaşılmasından sonra PIA sözcüsü bir daha bu pilotların havayollarında uçmayacağından herkesin emin olmasını istemişti.

©️AirportHaber

Pilot kız kardeşlerin de lisansı sahte çıktı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (59)

Denizci ~ 4 yıl önce
anladığım kadarıyla, uçağı uçurmak bilgisayarın işi. bu iş için o kadar para fazla. ama daha iyi anladığım bir şey varsa, o da şu: hani kuş giriyor motora ya da kabin camını çatlatıyor, uçuş takımları açılmıyor, kuyruk hidrolikleri yanıt vermiyor gibi binlerce olasılık söz konusu olduğunda, gerçekte aldıkları rakamın ancak yeterli olduğunu görüyorum. yani o rakamlar, işte bu olasılıklar için veriliyor. san francisco havaalanında kore hy'nin uçak tahliyesini görmüş ve hayran kalmıştım. işi olmayanlar çok eleştirir. normaldir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
derdiniz ne ~ 4 yıl önce
pilot olamayacak,olamamış,akrabası yakını pilotluktan elenmiş,havacılığa ve pilotluğa dair zerre bir şey anlamayan cahil eğitimsiz tiplerin deşarj olma yeri olmuş yorumlar,komiksiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DÜNYADA SADECE DEĞERLİ ŞEYLERİN ~ 4 yıl önce
SAHTESİ PARA EDER!!!!SAHTE ALTIN ,SAHTE PARA ,SAHTE ELMAS GİBİ!!! ONUN İÇİN SAHTE PİLOT ,SAHTE DOKTOR HABERİ GAYET NORMAL GELİYOR ÇÜNKÜ PİLOTLUK ÇOK GÜZEL VE PRESTİJLİ BİR MESLEK!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SHGM ~ 4 yıl önce
neden birçok müdür ve başkanın görevi değiştirildi. düşünmek lazım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eee ~ 4 yıl önce
Siyasal islam ulkesi ne bekliyorsun hersey sahte

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mete ~ 4 yıl önce
Savaş pilotları en iyisi. Bence rütbesi olmayan kidemli kaptan olmamalı ne olursa olsun. Çünkü savaş pilotları meslek hayatları boyunca belkide sayısız acil durumla karşı karşıya kalıyor. Sahtekarlıkları çözmenin bir numaralı yöntemi bu olsa gerek. Rütbe varsa gerçeklikte vardır. Sahte F-16 pilotu olmaz olamaz sonuçta...
Bu ülkenin evladı ~ 4 yıl önce
pilotaj bitirsin,iyi derece ingilizce ama atpl frozen evde otursun..Pakiler,iranlılar,israil,endonezya,banglades aman kira yardiminiz cart curt.. maasınıza zeval gelmesin ecnebi meslektaslarim:) bizim yerimize de uçurun!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saygınlık!! ~ 4 yıl önce
Çok övündüğünüz meslek bu işte. bırak parayla sahip olmayı akıllıysan para vermeden bir sahte kağıt parçasıyla bile yapılacak iş. türk pilotları kendilerini ilah sanmaya devam etsin havadaki şoförlük işte kabul edin. aldığınız maaş miktarlarının hakkınız olmadığını da

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sahte doktor ~ 4 yıl önce
Sahte doktor çıkınca hastane gidip topunuz hasta bakıcı statüsündesiniz mi diyorsun?
F/O ~ 4 yıl önce
Ulaşılması güç mesleklerin sahtesi piyasaya çıkar. Bir de senin gibi insanların.
ne karin agrin varsa ~ 4 yıl önce
artık pilotlarla ya da pilot olamama geçmişinle.. Biz ömrümüzü veriyoruz sayisiz teorik sinav,simde kontrol,uçuşta kontrol..emek vermeden hiç kimse kokpitte devam edemez,torpilse de eğitimde bir yerde tökezler..Bir salın bizi artık ya
Calamity ~ 4 yıl önce
Oglunu mu kizini mi pilotliktan elediler? Yoksa kendin mi elendin zamaninda? Kimbilir nasil bir hikayen vardir senin??? Bu kadar gocunduguna gore..
Pilot olamazsın ~ 4 yıl önce
ne yaparsan yap sen pilot olamadın olamayacaksın,burda kudur aslanım.
Gokhan ~ 4 yıl önce
O havadaki soforluk dedigin sey icin agabeyim 2 sene egitim aldi ustune her 6 ayda bi simlasyon goruyor covid nedeniyle 3 ay karantina gordu 2 ay maas almadi havadaki soforluk icin 2 dil biliyor ve cok iyi matematigi var nicin senin gibi angutlari ucurmak icin cahil
Halkali tinder ~ 4 yıl önce
Merak etme yakinda alirlar .Listenin basinda yunanlilar var ,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 4 yıl önce
Madem lisanslar vs sahte bunlar uçak uçurmayı nerden öğrendi ? Aydınlatırsanız sevinirim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 4 yıl önce
Tgs ve sendikanin kapida bekleyen korumalari ogretmistir
Cevap ~ 4 yıl önce
Benim atpl frozen var yerde kaldik,adamlarin lisansi yok tripple 7 leri kullaniolar,ben nerde hata yapdim?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zalım ~ 4 yıl önce
Triple yazmayı bilmiyorsun mesela... kendinle dürüst ol önce

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000