20 Nisan 2009, Pazartesi 20:35:49

Pilot Kaya İstektepe zehirlenmedi!

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile birlikte 6 kişinin yaşamını yitirdiği kazada helikopteri kullanan pilot Kaya İstektepe’nin zehirlenmediği belirtildi.
  • Türk milleti olarak artık olaylara o kadar şüpheci bakmaya alıştırıldık ki bu olaya da şüpheyle bakmaktan kendimi alamıyorum.Minareyi çalan kılıfını hazırlarmış.Şimdiye kadar ERGENEKON dedikleri soruşturmada neler ortaya çıktı,kime güveneceğiz kim doğru artık kafam basmıyor.Milletçe uçuruma sürükleniyoruz dur diyen yok.Birgün tarih bu günleride yazacak belki çocuklarımız torunlarımız gerçeği öğrenebilecek ama yetkililer doğruyu verirse.Nereye gidiyoruz sonumuz ne olacak belli değil.İnşallah sonumuz İRAN olmaz.Gidişat onu gösteriyor.İrana özenenler gelsin iranı bir görsün.Uzaktan davulun sesi hoş geliyor.
  • bu partinin oy oranının %2-2.2,5 olduğu belliydi amerika ve israile göre büyük bir oran tabii
  • Yargıya güvenimiz tam ondan şüphe yok ancak, son zamanlarda Adli tıp kurumunda yaşananlar insanın aklını sinek küçüktür misali karıştırmıyor değil bizi bu hale getirenler utansın ne diyelim.

BBP avukatı Kemal Yavuz, İstektepe’nin otopsi raporunda zehirlenme bulgusuna rastlanılmadığını belirterek, “Adana adli tıp kurumu’nun raporuyla, pilot Kaya İstektepe’nin tahlillerinde zehirlenmeye dair herhangi bir bulguya ulaşılmadı. Rapora göre helikopterin pilotu kaya İstektepe’nin gerek kan tahlili, gerek diğer tahlillerinin tamamında herhangi bir uyarıcı, uyuşturucu bir madde bulgusuna rastlanmadı.” dedi.

Pilot Kaya İstektepe zehirlenmedi!

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Türk milleti olarak artık olaylara o kadar şüpheci bakmaya alıştırıldık ki bu olaya da şüpheyle bakmaktan kendimi alamıyorum.Minareyi çalan kılıfını hazırlarmış.Şimdiye kadar ERGENEKON dedikleri soruşturmada neler ortaya çıktı,kime güveneceğiz kim doğru artık kafam basmıyor.Milletçe uçuruma sürükleniyoruz dur diyen yok.Birgün tarih bu günleride yazacak belki çocuklarımız torunlarımız gerçeği öğrenebilecek ama yetkililer doğruyu verirse.Nereye gidiyoruz sonumuz ne olacak belli değil.İnşallah sonumuz İRAN olmaz.Gidişat onu gösteriyor.İrana özenenler gelsin iranı bir görsün.Uzaktan davulun sesi hoş geliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bu partinin oy oranının %2-2.2,5 olduğu belliydi amerika ve israile göre büyük bir oran tabii

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yargıya güvenimiz tam ondan şüphe yok ancak, son zamanlarda Adli tıp kurumunda yaşananlar insanın aklını sinek küçüktür misali karıştırmıyor değil bizi bu hale getirenler utansın ne diyelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000