26 Şubat 2011, Cumartesi 14:03:42

"PİLOT KADINSA BEN UÇMAM!"

“Kadın pilotu kabul etmiyorum, ölmek istemiyorum” diyen yolcu, uçağın 2 saat rötarla kalkmasına sebep oldu.
  • pilot, bayan mi? yolda inecek var!!! :))))))
  • kadınlar tek basına bakkala gonderılmez ne ucagı
  • bayanlardan güzel pilot olur ama sadece "güzel" pilot olur:))
  • Araba park etmekten aciz bu insanlara uçak teslim edilir mi desem inanmayın şaka yapıyorum :) bazen en deli pilotlar kadınların arasından çıkıyor :)) ben seve seve binerim. bütün pilotlara güvenirim çünkü...
  • Ufacık 1300 cc motorlu arabaları kullanamayan bayanlara koskoca uçakları verip 180 yolcunun hayatını tehlıkeye atmamak lazım. Kadınlar fiziksel ve ruh yapısı olarak erkekler gibi becerikli ve sakin değillerdir... Olağan üstü bir durumda paniklemeye ve çözüm üretmek konusunda yetersiz kalmaya daha meyillilerdir... Ben şahsen havayolu şirketi, karayolu, raylı veya deniz yolu taşımacılığı yapsam bayan almam... Bayanlara teslim edilebilecek en büyük araç 1300-1400 cc küçük otomobl olmalıdır... Fazlası değil :)
  • Kadından paraşütçü de olmaz, pilot da olmaz. biz hiç bir şey beceremeyen erkekler, yüreğini ortaya koyup, bizlerin yapamadığı, cesaret gösteremediği işleri bayanlar yapınca ne kadar kolay küçümseyip, yargılayabiliyoruz. sonra da annelerimizin elinden çıkan hamurları, yiyip oturuyoruz. bayanların hiç biri bizden üstün olmasın.... böylemi düşünelim yani?
  • Ben bayanların pilot olmasından hoşlanıyorum ama yanında muhakkak bir bay pilot olmalı. Zaman zaman uçaklarda gerçekten yoğun kas gücü gerektiren durumlarla karşılaşılabiliyor. Bunun dışında, bayan pilotlarla uçmanın tadını çıkarıyorum : )
  • trafikte bayanların yaptığı hataları gülerek izliyorum ve bununlada kalmayıp birde kazalara sebeb oluyorlar...bayan pilotun kullandığı uçaga asla binmem emergency durumda ne hallere girdiklerini çok gördüm...hikayeyede karnım tok...bayandan ancak iyi hamur ustası olur..hadi evinizeeee
  • bayanlar genellikle araba sürmek gibi konularda başarızsız olabilirler fakat hiç bir konuda genelleme yapamadığımız gibi burada da böyle bir genelleme yapmak saçmalıktır.bayanlar da gayet de güzel pilotluk yapabilir efenim.ne erkeklerin örümcek kafalı izlenimi vermesine, ne de burada yorum yapan bayanların feministçe çıkışlarına gerek var, tartışılması bile saçmalıktır.halihazırda pilot adayı olan woswoscu arkadaşımıza saygılarımızla.dağılın beyler.
  • Bütün kadınlar başlarını örtüp evlerinde oturmalıdır. Değil pilotluk, bakkala dahi gitmemeliler.

Hindistan merkezli IndiGo havayolu şirketine ait uçak, yeni Delhi’den Mumbai havalimanına kalkmak üzereydi ki, pilot kabinine giren kaptan pilotun bir kadın olduğunu gören yolcu, yüksek sesle bağırmaya başladı: “Aklı evinde mi yoksa çocuğunda mı olacak, yoksa bu uçağı emniyetli şekilde uçacak mı? Kadın pilotla uçmak intihardır”.

Uçağın kabin görevlileri tarafından rahatlatılmaya çalışılan yolcu ısrarına devam edince, diğer yolcuların da tepkisini çekmeye başladı. Bayan pilotun son derece iyi eğitimli, tecrübeli ve çok iyi referanslara sahip olduğu açıklamaları da, yolcunun erkek pilot talebini engelleyemedi.

15 dakika kadar süren tartışmanın sonunda havalimanı polisi tarafından uçaktan indirilen yolcu, havalimanında da şikayetini yüksek sesle sürdürdü.

Söz konusu yolcuya ait valizlerin de uçaktan indirilmesiyle ve diğer işlemlerin düzenlenmesiyle birlikte, uçak toplamda 2 saat gecikmeyle hareket edebildi.

IndiGo havayolu şirketinden bir yetkili, “Muhtemelen ruhsal sorunları olan bir yolcuyla uğraştık. Yolcularımızdan özür diliyoruz” dedi. (TourExpi)

"PİLOT KADINSA BEN UÇMAM!"

Yorumlar Tüm Yorumlar (35)

Misafir ~ 13 yıl önce
pilot, bayan mi? yolda inecek var!!! :))))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
kadınlar tek basına bakkala gonderılmez ne ucagı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bayanlardan güzel pilot olur ama sadece "güzel" pilot olur:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Araba park etmekten aciz bu insanlara uçak teslim edilir mi desem inanmayın şaka yapıyorum :) bazen en deli pilotlar kadınların arasından çıkıyor :)) ben seve seve binerim. bütün pilotlara güvenirim çünkü...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ufacık 1300 cc motorlu arabaları kullanamayan bayanlara koskoca uçakları verip 180 yolcunun hayatını tehlıkeye atmamak lazım. Kadınlar fiziksel ve ruh yapısı olarak erkekler gibi becerikli ve sakin değillerdir... Olağan üstü bir durumda paniklemeye ve çözüm üretmek konusunda yetersiz kalmaya daha meyillilerdir... Ben şahsen havayolu şirketi, karayolu, raylı veya deniz yolu taşımacılığı yapsam bayan almam... Bayanlara teslim edilebilecek en büyük araç 1300-1400 cc küçük otomobl olmalıdır... Fazlası değil :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kadından paraşütçü de olmaz, pilot da olmaz. biz hiç bir şey beceremeyen erkekler, yüreğini ortaya koyup, bizlerin yapamadığı, cesaret gösteremediği işleri bayanlar yapınca ne kadar kolay küçümseyip, yargılayabiliyoruz. sonra da annelerimizin elinden çıkan hamurları, yiyip oturuyoruz. bayanların hiç biri bizden üstün olmasın.... böylemi düşünelim yani?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ben bayanların pilot olmasından hoşlanıyorum ama yanında muhakkak bir bay pilot olmalı. Zaman zaman uçaklarda gerçekten yoğun kas gücü gerektiren durumlarla karşılaşılabiliyor. Bunun dışında, bayan pilotlarla uçmanın tadını çıkarıyorum : )

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
trafikte bayanların yaptığı hataları gülerek izliyorum ve bununlada kalmayıp birde kazalara sebeb oluyorlar...bayan pilotun kullandığı uçaga asla binmem emergency durumda ne hallere girdiklerini çok gördüm...hikayeyede karnım tok...bayandan ancak iyi hamur ustası olur..hadi evinizeeee

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bayanlar genellikle araba sürmek gibi konularda başarızsız olabilirler fakat hiç bir konuda genelleme yapamadığımız gibi burada da böyle bir genelleme yapmak saçmalıktır.bayanlar da gayet de güzel pilotluk yapabilir efenim.ne erkeklerin örümcek kafalı izlenimi vermesine, ne de burada yorum yapan bayanların feministçe çıkışlarına gerek var, tartışılması bile saçmalıktır.halihazırda pilot adayı olan woswoscu arkadaşımıza saygılarımızla.dağılın beyler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bütün kadınlar başlarını örtüp evlerinde oturmalıdır. Değil pilotluk, bakkala dahi gitmemeliler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000