08 Ocak 2020, Çarşamba 14:03:12

“Pilot hatası olasılığı çok düşük”

Tahran'da kalkıştan dakikalar sonrasında yanarak düşen Ukraine International Airlines uçağı sonrası şirket kanadından arka arkaya açıklama geldi.
  • uçağın düşürüldüğü çok açık belli..havada tüfekle vurulan kuş gibi düştü uçak.
  • Öncelikle Ukrayna halkının ve tüm ölenlerin başı sağolsun. ALLAH yapımı değil kul yapımı aletlerle uçuyoruz. Yok efendim kabin memuru maaşları düşsün yok efendim pilotların maaşı düşsün. Arkadaşım bak ölümcül bir iş yapıyorum. Hani eğitimlerde diyorsunuz ya emergency durum belki hayatınızda 1 kere olur o da doğru muhamele yapılmaz ise sonuçları kötü olur diye. Biz de koltuklarında oturanlara sesleniyorum ben kelle koltukta iş yapıyorum. ALLAH yapımı değil kulun yaptığı kulun kullandığı uçakta işimi yapmaya çalışır iken halen daha benim paramda benim sağlığımda benim geleceğimde gözü olanları ALLAHa havale ediyorum. İnşallah böyle acılar hiç yaşanmaz.
  • Beş para etmez ülkenin beş para etmez füzelerince vurulmuş uçak
  • Ironiye bakarmisiniz uçakta 82 iran vatandaşı varmış iran uçağı vurarak düşürdiyse kendi halkını öldürmüş olmazmı

İran'ın başkenti Tahran'da bugün düşen Ukrayna Uluslararası Havayolları’na (UIA - Ukraine International Airlines) ait uçak ile ilgili açıklama yapan Teknik Birim Başkanı Ihor Sosnovsky, uçakta teknik bir hatanın olma olasılığının çok düşük olduğunu belirtti.

Uçağın 2400 metre irtifa kazandığına dair teknik verilerilerin hali hazırda olduğunu belirten yetkili, pilotların deneyimlerine göre hata yapma ihtimalinin çok düşük olduğunu ifade etti.

Uçuş öncesi otelde dinlenen ekipte Volodymyr Yaponenko (kaptan pilot), Oleksiy Naumkin (eğitmen), Serhiy Khomenko (yardımcı pilot) bulunuyordu.

İRAN UÇUŞLARI ASKIYA ALINDI

Öte yandan UIA Başkanı Evhen Dykhne 176 kişinin hayatını kaybettiği olay sonrasında İran uçuşlarını ikinci bir karara kadar askıya aldıklarını duyurdu.

©AirportHaber.com

“Pilot hatası olasılığı çok düşük”

Yorumlar

cello ~ 4 yıl önce
uçağın düşürüldüğü çok açık belli..havada tüfekle vurulan kuş gibi düştü uçak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KA1 ~ 4 yıl önce
Öncelikle Ukrayna halkının ve tüm ölenlerin başı sağolsun. ALLAH yapımı değil kul yapımı aletlerle uçuyoruz. Yok efendim kabin memuru maaşları düşsün yok efendim pilotların maaşı düşsün. Arkadaşım bak ölümcül bir iş yapıyorum. Hani eğitimlerde diyorsunuz ya emergency durum belki hayatınızda 1 kere olur o da doğru muhamele yapılmaz ise sonuçları kötü olur diye. Biz de koltuklarında oturanlara sesleniyorum ben kelle koltukta iş yapıyorum. ALLAH yapımı değil kulun yaptığı kulun kullandığı uçakta işimi yapmaya çalışır iken halen daha benim paramda benim sağlığımda benim geleceğimde gözü olanları ALLAHa havale ediyorum. İnşallah böyle acılar hiç yaşanmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
W ~ 4 yıl önce
Beş para etmez ülkenin beş para etmez füzelerince vurulmuş uçak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Szf ~ 4 yıl önce
Ironiye bakarmisiniz uçakta 82 iran vatandaşı varmış iran uçağı vurarak düşürdiyse kendi halkını öldürmüş olmazmı

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000