06 Ocak 2018, Cumartesi 11:11:26

Pilot aracıyla takla attı

Uçağa yetişmeye çalışan pilot, bariyerlere ve yol kenarında bulunan bir yayaya çarparak takla attı. Kazada iki kişi yaralandı.
  • nöbetçi doktorun, cerrahın hasta danışıldığında yarım saat içerisinde ulaşma zorunluluğunu duydum ama pilotta böyle birşey duymadım kardeş. uydurmayın.
  • Büyük geçmiş olsun meslektaşım
  • Makarnacılar yine olumsuz yorumları doldurmuş. Ne hikmetse okumuş adamları sevmiyorlar. Onlar için makbulü cahil olan.
  • ne kadar kalitesi düşük insanlar yorum yazıyor
  • yahu en ufacik şeyleri ne kadar çok büyütmeye meyilli insanlarız ? kaza sebeni ekip planlama imis suymus buymus!! Allaskina hicmi birimiz ömrü hayatımızda kaza yapmadı ? abi adı üstünde KAZA DA KAZA ! ! ayrıca kazanın kim tarafından olacağı da belli olmaz.. önüne lavugun biri kırar, ani fren yapar al sana kaza sebebi... ARKADAŞLAR KAZA GELİYORUM DEMEZ!! kardesimize geçmiş olsun..
  • Ne ara bu denli kötü olduk...ne ara bu kadar kıskanç... Geçmiş olsun kardeşimize.....
  • Sivil havacılık soruşturma açması lazım. Tıbbi uygunlukta azalma durumu olmuş olabilir checkupa girmeli
  • Kim aracın limitlerini bilmek lazım yazmış, kimi yok arabayla kaza yapana uçak mı emanet edilir, kimi lisansını iptal edin vs. Öncelikle insan olun da 2 rekat geçmiş olsun dileyin. Kaza yapan kaptanımızın o an içerisinde bulunduğu durumu bilmeden aracın limitlerinden bahsetmek anlamsız. Belki ona makas attı bir araç ve kaza yapmamak için ani direksiyon kırdı? Accident happens diye bir gerçek var. Kazayı herkes yapabilir. Buraya yazan her kimse ve ne işi yapıyorsa, sen kaza yaptığında yaptıpın işi düzgün Yapmadığına dair itham mı alıyorsun? Kaza yaptı teknisyen olamaz, kaza yaptı muhasebeci olamaz, böyle saçma şey mi var! Ve inan zavallı dostum sırf sen aaçmala diye 2 sene zorlu bir eğitim alıp onlarca simultör uçup o koltuklara oturan adamın lisansını iptal etmezler. Biraz kafatasınızın içinde ki kütleyi kullanın yorum yazarken ve önce insan olun. Kaptanımza büyük geçmiş olsun.
  • Ne zamandan beri toplum olarak olaylara bu kadar sığ bir bakış açısıyla bakar olduk insanlığımız meslek ve ünvanlarımızdan önce gelmeliyken hepimiz olay yeri bilir kişisi gibi sadece olayda vurgulaan pilot kaza yaptı kısmına takılmışsınız gemi kaptanı yapsa bu yolda gidemiyor denizde nasıl gidecek mi geyiği olurdu hanımlar beyler içinizde tuttuğunuz kin nefret ve ayrıştırıcılık duygularınızdan sıyrılın sizlere empoze edilen ünvanlarınızdan önce insanlığımız gelir unutmayınız . Kin, nefret ve ayrıştırıcılık duygularınızdan lütfen sıyrılın yapamıyorsanız da kusmanız gereken kişi ve mecralara yöneltin hiç tanımadığınız kaza yakınları gibi hareket etmeniz müthiş duygusallıktan olmasa gerek lütfen dönüp kendinizi yaptıklarınızı ve yazdıklarınızı da eleştirin.
  • F/o herhalde kaptan olsa amaroka binmez

Uçağa yetişmeye çalışan pilot, bariyerlere ve yol kenarında bulunan bir yayaya çarparak takla attı. Kazada iki kişi yaralandı.

İddiaya göre, uçağa yetişmek isteyen pilot, İstanbul Basın Ekspres Yolu'nda seyir halindeyken sol tarafından başka bir aracın aniden şerit değiştirmesi sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek bariyerlere vurdu ve ardından yol kenarında bulunan bir yayaya çarparak takla attı. Kazayı gören vatandaşlar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri aracın çarptığı vatandaşa ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Yaralı vatandaş daha sonra ambulansla Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı.

Kaza sonrası kamyonetin yola devrilmesi sonucu Basın Ekspres Yolu'nda uzun araç kuyrukları meydana geldi. Polis ekipleri, yolu açabilmek için kaza yerine yakın bir inşaat şantiyesindeki kepçeden yardım istedi. Olay yerine gelen kepçe yardımıyla kamyonet düzeltilerek yol kenarına alındı. Kazada hafif yaralanan ve uzun süre kazanın şokunu atlatamayan pilot hastaneye gitmeyi kabul etmeyince ambulansta ayakta tedavi edildi.



Pilot aracıyla takla attı

Yorumlar Tüm Yorumlar (82)

atc ~ 6 yıl önce
nöbetçi doktorun, cerrahın hasta danışıldığında yarım saat içerisinde ulaşma zorunluluğunu duydum ama pilotta böyle birşey duymadım kardeş. uydurmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B777 / kaptan ~ 6 yıl önce
Büyük geçmiş olsun meslektaşım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Makarnacılar ~ 6 yıl önce
Makarnacılar yine olumsuz yorumları doldurmuş. Ne hikmetse okumuş adamları sevmiyorlar. Onlar için makbulü cahil olan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kadir ~ 6 yıl önce
ne kadar kalitesi düşük insanlar yorum yazıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gariban f/o ~ 6 yıl önce
yahu en ufacik şeyleri ne kadar çok büyütmeye meyilli insanlarız ? kaza sebeni ekip planlama imis suymus buymus!! Allaskina hicmi birimiz ömrü hayatımızda kaza yapmadı ? abi adı üstünde KAZA DA KAZA ! ! ayrıca kazanın kim tarafından olacağı da belli olmaz.. önüne lavugun biri kırar, ani fren yapar al sana kaza sebebi... ARKADAŞLAR KAZA GELİYORUM DEMEZ!! kardesimize geçmiş olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vecihi ~ 6 yıl önce
Ne ara bu denli kötü olduk...ne ara bu kadar kıskanç... Geçmiş olsun kardeşimize.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sağlığı elverişli mi? ~ 6 yıl önce
Sivil havacılık soruşturma açması lazım. Tıbbi uygunlukta azalma durumu olmuş olabilir checkupa girmeli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
737 F/O ~ 6 yıl önce
Kim aracın limitlerini bilmek lazım yazmış, kimi yok arabayla kaza yapana uçak mı emanet edilir, kimi lisansını iptal edin vs. Öncelikle insan olun da 2 rekat geçmiş olsun dileyin. Kaza yapan kaptanımızın o an içerisinde bulunduğu durumu bilmeden aracın limitlerinden bahsetmek anlamsız. Belki ona makas attı bir araç ve kaza yapmamak için ani direksiyon kırdı? Accident happens diye bir gerçek var. Kazayı herkes yapabilir. Buraya yazan her kimse ve ne işi yapıyorsa, sen kaza yaptığında yaptıpın işi düzgün Yapmadığına dair itham mı alıyorsun? Kaza yaptı teknisyen olamaz, kaza yaptı muhasebeci olamaz, böyle saçma şey mi var! Ve inan zavallı dostum sırf sen aaçmala diye 2 sene zorlu bir eğitim alıp onlarca simultör uçup o koltuklara oturan adamın lisansını iptal etmezler. Biraz kafatasınızın içinde ki kütleyi kullanın yorum yazarken ve önce insan olun. Kaptanımza büyük geçmiş olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ve Önce İnsan! Ve den Sonra Gelir Unvan! ~ 6 yıl önce
Ne zamandan beri toplum olarak olaylara bu kadar sığ bir bakış açısıyla bakar olduk insanlığımız meslek ve ünvanlarımızdan önce gelmeliyken hepimiz olay yeri bilir kişisi gibi sadece olayda vurgulaan pilot kaza yaptı kısmına takılmışsınız gemi kaptanı yapsa bu yolda gidemiyor denizde nasıl gidecek mi geyiği olurdu hanımlar beyler içinizde tuttuğunuz kin nefret ve ayrıştırıcılık duygularınızdan sıyrılın sizlere empoze edilen ünvanlarınızdan önce insanlığımız gelir unutmayınız . Kin, nefret ve ayrıştırıcılık duygularınızdan lütfen sıyrılın yapamıyorsanız da kusmanız gereken kişi ve mecralara yöneltin hiç tanımadığınız kaza yakınları gibi hareket etmeniz müthiş duygusallıktan olmasa gerek lütfen dönüp kendinizi yaptıklarınızı ve yazdıklarınızı da eleştirin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A330 kaptan ~ 6 yıl önce
F/o herhalde kaptan olsa amaroka binmez

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.... ~ 6 yıl önce
Amarok fiyatinabak da bi öyle konuş

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000