22 Ocak 2013, Salı 13:33:55

PİLOT ALPARSLAN GÜRKAN HAYATINI KAYBETTİ

Uzun süredir kanser tedavisi gören pilot Alparslan Gürkan, yaşamını yitirdi.
  • Rahmetli Kaptan Pilot Orhan Asay çok beyefendi ve iyi bir insandı. Onu her zaman o güzel halleriyle anımsayacağım. Kendisine Allahtan rahmet diliyor ve ailesine sonsuz sabırlar diliyorum.
  • Değerli Kaptanım,Mekanın cennet olsun.Seni tanımak ve birlikte çalışmak şansına sahip olduğum için ne kadar mutluysam,tekrar görüşemeyecek ve sohbet edemeyecek olduğum içinde o kadar üzgünüm.Değerli Ailesi ve yakınlarına sabırlar dilerim.Allah Rahmet eylesin.
  • Allah rahmet eylesin.
  • allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun saygıyla anacağımız babacan bir kaptanda iyilikleri unutulmaz..
  • mekanin cennet olsun hocam,unutulmaz ucuslar yaptik bizlere cok seyler ogretip her zaman babacan davrandiniz sizinle ayni kokpiti paylasabildigim icin cok sansliyim,nur icinde yatin.insallah
  • Kaptandan önce iyi bir insandı,kimseyi kırmazdı. Herkese karşı saygılıydı,uçuşları hep sorunsuz geçerdi,daha dün gibi hatırlıyorum yaptığımız uçuşları ,çok erken oldu bu ,yeni emekli olmuş hayatın tadını çıkaramadan gitti,Allah rahmet eylesin ... Kendisini saygıyla anıyoruz.... Eski onur Air kabin amiri....
  • O kadar tatlı anım varki Alparslan abimle yattığın yer Nur olsun be benim tatlı Abi'm. Herkesi severdi, hicbirgun ne bir kisiyi kırdığını gördüm, nede kötülük düşündüğünü. Seni gibi biri olmayı çok isterdim canım Abi'm.
  • Allah rahmet eylesin,mekanın cennet olsun hocam.
  • Daha dün bir Alparslan Gürkan Kaptan vardı noldu acaba diyip yaşadığımız birkaç orijinal olayı konuşuyorduk aramızda. Hep hızlı operasyon isterdi. Hiç bekleme yapılsın istemezdi. Vefatına üzüldüm. Allah rahmet eylesin.
  • nur icinde yat abim cok iyi bir abilik yaptın örnek oldun bizlere

 2009 yılında Onur Havayolları’ndan emekli olan kaptan pilot Alparslan Gürkan, karaciğer kanserine yenik düştü.

Uzun süredir tedavi gören Gürkan’ın cenazesi Ataköy 5’inci Kısım Camii’nde öğlen kılınan cenaze namazından sonra toprağa verilmek üzere Büyükçekmece Mezarlığı’na götürüldü.

Geçtiğimiz Cumartesi günü de THY’nin eski kaptanlarından Mehmet Orhan Asay yaşamını yitirmişti.
 

PİLOT ALPARSLAN GÜRKAN HAYATINI KAYBETTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Çelik ~ 11 yıl önce
Rahmetli Kaptan Pilot Orhan Asay çok beyefendi ve iyi bir insandı. Onu her zaman o güzel halleriyle anımsayacağım. Kendisine Allahtan rahmet diliyor ve ailesine sonsuz sabırlar diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hakan Demiray ~ 11 yıl önce
Değerli Kaptanım,Mekanın cennet olsun.Seni tanımak ve birlikte çalışmak şansına sahip olduğum için ne kadar mutluysam,tekrar görüşemeyecek ve sohbet edemeyecek olduğum içinde o kadar üzgünüm.Değerli Ailesi ve yakınlarına sabırlar dilerim.Allah Rahmet eylesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mekanı cennet olsun ~ 11 yıl önce
Allah rahmet eylesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
buse ~ 11 yıl önce
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun saygıyla anacağımız babacan bir kaptanda iyilikleri unutulmaz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ediz Edizyurek ~ 11 yıl önce
mekanin cennet olsun hocam,unutulmaz ucuslar yaptik bizlere cok seyler ogretip her zaman babacan davrandiniz sizinle ayni kokpiti paylasabildigim icin cok sansliyim,nur icinde yatin.insallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Büyük insan ~ 11 yıl önce
Kaptandan önce iyi bir insandı,kimseyi kırmazdı. Herkese karşı saygılıydı,uçuşları hep sorunsuz geçerdi,daha dün gibi hatırlıyorum yaptığımız uçuşları ,çok erken oldu bu ,yeni emekli olmuş hayatın tadını çıkaramadan gitti,Allah rahmet eylesin ... Kendisini saygıyla anıyoruz.... Eski onur Air kabin amiri....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SEN Bİr Taneydin be abi ~ 11 yıl önce
O kadar tatlı anım varki Alparslan abimle yattığın yer Nur olsun be benim tatlı Abi'm. Herkesi severdi, hicbirgun ne bir kisiyi kırdığını gördüm, nede kötülük düşündüğünü. Seni gibi biri olmayı çok isterdim canım Abi'm.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Allah rahmet eylesin,mekanın cennet olsun hocam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Üzücü ~ 11 yıl önce
Daha dün bir Alparslan Gürkan Kaptan vardı noldu acaba diyip yaşadığımız birkaç orijinal olayı konuşuyorduk aramızda. Hep hızlı operasyon isterdi. Hiç bekleme yapılsın istemezdi. Vefatına üzüldüm. Allah rahmet eylesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
efe ~ 11 yıl önce
nur icinde yat abim cok iyi bir abilik yaptın örnek oldun bizlere

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000