03 Nisan 2020, Cuma 11:00:21

PIA uçağı tahliye için İstanbul'da

Pakistan'ın ulusal havatolu PIA, Türkiye'de kalan Pakistan vatandaşlarını ülkelerine götürmek üzere İstanbul'a geldi.
  • Pakistanlıları severim misavir perver toplum, fakat insan hayatının en ucuz olduğu yerde orası, Istanbula bir değil tüm filoyu gönderseler istanbul da yaşayan mülteci vatandaşlarını burdan alamazlar. Eminim bu uçak burjuva kısmı içindir...
  • arkadaslar bu pakistanlilarin nasil bir insan olduklarini anlamak icin pakistana gitmeye gerek yok, istanbuldaki konsolosluklarina gidip kendilerini izlemeniz yeterlidir. ulkede insanlar bir avuc zenginlerin evlerinin onlerinde cadirda bekci olarak yasiyorsa sansli sayiliyor.
  • Tükleri ve Türkiyeyi KARŞILIKSIZ SEVEN TEK MİLLET KİM derseniz, Pakistanlılar derim.Kurtuluş savaşımızda bize yardım gönderen Hindistan Müslümanları dediğimiz kimseler onlardı.1947 de bağımsızlık aldılar Hindu'lardan.
  • I am not from Lahore, I am from London. I have biritiş passport, now bring my food, bring my food.

Pakistan'ın ulusal havatolu PIA, Türkiye'de kalan Pakistan vatandaşlarını ülkelerine götürmek üzere İstanbul'a geldi.

Edinilen bilgiye göre; PIA'ya ait Boeing 777 tipi yolcu uçağı önce Toronto'ya oradan İstanbul'a ve İstanbul'dan da İslamabad'a gitti. PIA'ya İstanbul'da Fly Service hizmet verdi.

PIA uçağı 200 Pakistan vatandaşını alarak ülkesine uçtu.





PIA uçağı tahliye için İstanbul'da

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

tk ~ 4 yıl önce
Pakistanlıları severim misavir perver toplum, fakat insan hayatının en ucuz olduğu yerde orası, Istanbula bir değil tüm filoyu gönderseler istanbul da yaşayan mülteci vatandaşlarını burdan alamazlar. Eminim bu uçak burjuva kısmı içindir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pakiler ~ 4 yıl önce
arkadaslar bu pakistanlilarin nasil bir insan olduklarini anlamak icin pakistana gitmeye gerek yok, istanbuldaki konsolosluklarina gidip kendilerini izlemeniz yeterlidir. ulkede insanlar bir avuc zenginlerin evlerinin onlerinde cadirda bekci olarak yasiyorsa sansli sayiliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İslamabad ~ 4 yıl önce
Tükleri ve Türkiyeyi KARŞILIKSIZ SEVEN TEK MİLLET KİM derseniz, Pakistanlılar derim.Kurtuluş savaşımızda bize yardım gönderen Hindistan Müslümanları dediğimiz kimseler onlardı.1947 de bağımsızlık aldılar Hindu'lardan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Herşeyi bilen adam ~ 4 yıl önce
Burhan Altıntop: Us demek akıl demek, bulmacalarda çıkiyeee.
UtoPIA ~ 4 yıl önce
Ancak Cikarlar ortak oldukca.
Biritiş ~ 4 yıl önce
I am not from Lahore, I am from London. I have biritiş passport, now bring my food, bring my food.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000