17 Nisan 2014, Perşembe 10:33:30

PEGASUS'UN YENİ UÇUŞ NOKTASI NERESİ OLACAK?

Pegasus Havayolları, uçuş ağına bir yeni noktayı daha ekleme kararı aldı. Peki, Pegasus'un yeni durağı neresi olacak?
  • Bence harika direk uçuşlar
  • biz şirket olarak senede en az 50 uçuş yapıyoruzdur minvody e iyi olur inşallah filatti firması olarak
  • Akillica adim. Tebrikler. Minvodi hsvalimani Stavropoldan daha iyi ve daha cok potansiyele sahip.
  • Ucak icin de hersey acaip pahali... Yolcuya hizmet bu olmamali ki pegasus personelleri de cok kotu... "Musteri veli nimettir" bizler sayesinde pegasus var! O yuzden musteriye daha cok deger vermeliler... Personeller, suratsiz, ters, anlayissiz degil de... daha anlayisli, guleryuzlu, ilgili olmalilar.! Pegasus surekli buyuyen bir firma, adina yakisir olmali hizmetleri.
  • Hizmet 0 pegasust'a... Once personellerine, musteriye nasil davranmasi gerektigine dair ders versin pegasus sirketi.! Daha sonra yeni yeni ucuslar eklesin... Ilk once musteri memnuniyeti.! Hos ve hostesler havalimanin da calisanlara nazaran birazcik daha iyiler fakat boyle olmamali.
  • 777-300, pegasus uzakdoğuya uçuş yapsa millet açlıktan ölür :)
  • rusline aır saw- mineraly rusya seferleri var ama uçuşlarını crj 100 tipi küçük uçaklarla gerçekleştiriliyo günlük.pegasus haftada 4 gün le başlıyo.rusline aır sıkıntılı günler bekliyo çünkü pegasus oldugu yerde ayakda kalmak zor....
  • bırak şimdi diyen arkadaş. Redline değil rusline. Mineraly saw gunde iki ucak var. Nufus 80 bin ama civarda baska havalimani yok en yakın nalçik grozni mahaçkala
  • Anadolujet/THY halka hizmet ediyor, karı ikinci planda tutuyor diye düşünmek yanlış. 18-19 Nisan Ankara-Adana için gidiş-dönüş Anadolujet bileti aldım (Pegasus yaz döneminde bu hattan çekildi). Ödediğim rakam tam 653 TL! Bu paraya Avrupa'ya gidilir. Güya tavan fiyat uygulaması da var. Sonuçta tüm havayolları şirketleri rekabet olmayan yerde insafsızca kar ediyorlar. Pegasus'un getirdiği rekabet ortamı olmasaydı biz hala otobüse talim ediyor olacaktık.
  • Pegasustan Uzak doğuya sefer düzenlemesini bekliyoruz.

Uçuş ağını her geçen gün genişleten ve Türk Hava Yolları'ndan sonra en fazla noktaya uçan Türk şirketi olan Pegasus, uçuş ağına bir noktayı daha ekliyor.

Pegasus Havayolları, İstanbul-Mineralnye Vody arasında uçak seferlerine başlama kararı aldı. Şirket tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderilen açıklamada, "Şirketimiz, almış olduğu sivil havacılık izinleri çerçevesinde 30.05.2014 tarihinden itibaren İstanbul (Sabiha Gökçen)- Mineralnye Vody (Rusya) tarifeli seferlerine başlayacaktır" denildi.

Yaklaşık 80 bin nufüsa sahip Mineralnye Vody, Rusya'nın Kuzey Kafkasya bölgesinde bulunuyor.

PEGASUS'UN YENİ UÇUŞ NOKTASI NERESİ OLACAK?

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

aytaç ~ 9 yıl önce
Bence harika direk uçuşlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dogan ~ 10 yıl önce
biz şirket olarak senede en az 50 uçuş yapıyoruzdur minvody e iyi olur inşallah filatti firması olarak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Akillica adim. Tebrikler. Minvodi hsvalimani Stavropoldan daha iyi ve daha cok potansiyele sahip.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ucak icin de hersey acaip pahali... Yolcuya hizmet bu olmamali ki pegasus personelleri de cok kotu... "Musteri veli nimettir" bizler sayesinde pegasus var! O yuzden musteriye daha cok deger vermeliler... Personeller, suratsiz, ters, anlayissiz degil de... daha anlayisli, guleryuzlu, ilgili olmalilar.! Pegasus surekli buyuyen bir firma, adina yakisir olmali hizmetleri.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Hizmet 0 pegasust'a... Once personellerine, musteriye nasil davranmasi gerektigine dair ders versin pegasus sirketi.! Daha sonra yeni yeni ucuslar eklesin... Ilk once musteri memnuniyeti.! Hos ve hostesler havalimanin da calisanlara nazaran birazcik daha iyiler fakat boyle olmamali.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
No name ~ 10 yıl önce
777-300, pegasus uzakdoğuya uçuş yapsa millet açlıktan ölür :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kral pgs ~ 10 yıl önce
rusline aır saw- mineraly rusya seferleri var ama uçuşlarını crj 100 tipi küçük uçaklarla gerçekleştiriliyo günlük.pegasus haftada 4 gün le başlıyo.rusline aır sıkıntılı günler bekliyo çünkü pegasus oldugu yerde ayakda kalmak zor....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bişkek-manas ~ 10 yıl önce
bırak şimdi diyen arkadaş. Redline değil rusline. Mineraly saw gunde iki ucak var. Nufus 80 bin ama civarda baska havalimani yok en yakın nalçik grozni mahaçkala

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Frequent Flyer ~ 10 yıl önce
Anadolujet/THY halka hizmet ediyor, karı ikinci planda tutuyor diye düşünmek yanlış. 18-19 Nisan Ankara-Adana için gidiş-dönüş Anadolujet bileti aldım (Pegasus yaz döneminde bu hattan çekildi). Ödediğim rakam tam 653 TL! Bu paraya Avrupa'ya gidilir. Güya tavan fiyat uygulaması da var. Sonuçta tüm havayolları şirketleri rekabet olmayan yerde insafsızca kar ediyorlar. Pegasus'un getirdiği rekabet ortamı olmasaydı biz hala otobüse talim ediyor olacaktık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Erken al ,ucuza al. ~ 10 yıl önce
biletini son gün alırsan 653 lira ödersin.Yazın otel rez yaptırırken erkenden alırsan günlük 100 lira temmuzda ağustosta alırsan 300 lira o mantık.653 liraya avrupaya gidersin ama dönemezsin:).Yaz sezonu olan ispanya ve italyaya bu parada yetmez.Pegasus hayrına çekilmedi.Azıcık zarar etti hemen dışa döndü.Çok safsınız.malesef.
Frequent Flyer ~ 10 yıl önce
Düzenli olarak her hafta 2 kez Ankara-İstanbul gidiş-dönüş uçan biri olarak ucuz biletin nasıl alındığını en iyi ben bilirim. Pegasus'tan toplu aldığım biletlerim gidiş dönüş 38 TL. Ankara-Adana biletinin parasını ben ödemediğim için aldım. Benim anlatmak istediğim Anadolujet/THY nin ucuz bilet satarak halka hizmet verdiği fikrinin son derece yanlış olduğu. Bunu savunanlar çok saf ve ne dediklerini bilmiyorlar. Pegasus bugün sektörden çekilse yarın THY nin en ucuz tek yön bileti 1500 TL olur, 10-15 yıl önce olduğu gibi.
777-300 ~ 10 yıl önce
Pegasustan Uzak doğuya sefer düzenlemesini bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gereksiz Uçuş ~ 10 yıl önce
Birak şimdi yazan arkadaş,kimse size kar etmez demedi.Önce Anadolu insanına hizmet etsin yazdım,PGS nin tek amacı vatandaşa pahalı bilet satıp kar etmek.Allahın suyuna para ödetiyorlar.Turkiyede uçulmayan bir çok yer var.Ama karlı değil,işlerine gelmez.Bana martabal okumayın.Sghm ayrıca izin veriyor.Vermiyor demek durustluk değil. ex 1000 alpha lima:)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000