31 Ocak 2022, Pazartesi 13:06:36

Pegasus'un projesinde 3. dönem başlıyor

Pegasus Hava Yolları’nın gençlerin güçlenmesiyle ilgili fikirleri desteklemek üzere başlattığı sosyal sorumluluk projesi “Yarınlara Uçuyoruz” da yeni dönem başlıyor.
  • çıkarın artık şu yabancı kaptanları biz gelip uçalım, yüzlerce kaptan 2 senedir işsiz bekliyoruz. insan kaynakları hala torpille adam alıyor. bitirin artık şu hava kuvvetleri tarzınızı, sivil bir Türk şirketisiniz siz kendinize gelin…
  • Yarinlara uc ama lutfen anadoluya ucma artik.Yonunu ya asyaya ya avrupaya cevir artik eyy pgs yonetimi.Birak anadolu jet ucsun. 2 kilo kiyma 1 kilo pirzola parasina bilet satalim stratejisi 15 yillik birikimi 15 ayda cope cevirdi.Neymis demekki doviz kazanacakmissin buna mecbursun.Urfayla anteple musla hakkari sirnak ile airline ayakta kalmaz.Birakin artik su pilotlara daha cok para kazandirabilmek icin 4 cycle bol bol ic hatlari.ab ye yonunu donemiyorsan don asyaya.. biskeki taskenti os almatisi astanasi turkistani kabili karacisi pesaweri su saydigim rotada 500 milyon nufus var pastadan pay almaya bak kokpit ekibine daha cok kazandiralim diye gunde 18 sefer saw adb sevdasindan vazgec eyy pgs yonetimi buyuk oyunu gör
  • Ya abi şakamısın sen sayın Nane. 3 yıldır işe girmeyi bekliyoruz burada. Siz ise ısrarla biz GENÇ TÜRK PİLOTLARINI işe almak yerine yabancı ne olduğu belirsiz pilotları işe alıyosun halen. Yarınlara önce yerli pilotlar ile uçsana sen!. Şu elin yunanlısını, abidik gubidik ülkelerden aldığın, kazandıklarının alayını ülke dışına çıkartan pilotları çıkarsana işten. Atpl sınavından 98 ortalama yapıp mezun olduğumdan beri bilgilerimi ve ingilizcemi her gün taze tutmaya çalışan ben, 3 yıldır garsonluktan tut kuryeliğe kadar her türlü işi yaptım hayatta kalabilmek için yaz kış dinlemeden. Çalıştığım yerlerde pilot akademisi bitirdiğimi gizliyorum sizin yüzünüzden. Dünya kadar soru sormasınlar diye. Verdiğim bunca paranın ve emeğin karşılığında hem bunları yaşayıp hem de sizin "Gençleri önemsiyoruz" lafınızı duyunca sinir krizi geçirmemek gerçekten elde değil. ŞU Yabancı pilotları kısa bir süre içerisinde yolla ve bu ilkbaharda tecrübesiz pilot alım ilanını yayınla ARTIK MEHMET NANE!!!

Pegasus Hava Yolları’nın gençlerin güçlenmesiyle ilgili fikirleri desteklemek üzere başlattığı sosyal sorumluluk projesi “Yarınlara Uçuyoruz” da yeni dönem başlıyor.

Pegasus Hava Yolları'nın gençlerin güçlenmesiyle ilgili fikirleri desteklemek üzere 2018 yılında başlattığı sosyal sorumluluk projesi “Yarınlara Uçuyoruz” da 3'üncü dönem başlıyor. Şubat 2022 - Mart 2023 tarihleri arasında Sivil Toplum için Destek Vakfı (STDV) yürütücülüğünde ilerleyecek proje kapsamında; 3 sivil toplum kuruluşunun doğrudan 18-29 yaş arası gençleri hedefleyen çevrim içi ya da yüz yüze projelerine destek verilecek. STK'lar projeleriyle yarinlaraucuyoruz.com internet sitesi üzerinden başvuru yapabilecek.

Değerlendirme kriterleri doğrultusunda teknik ön elemeden geçirilecek başvurular, projenin Değerlendirme Kurulu tarafından yapılacak seçimle belirlenecek. Gençlik alanıyla kesişen ve havayolu şirketi tarafından sahiplenilen toplumsal cinsiyet eşitliği, çevre gibi konulara katkı sunan projeler seçim aşamasında önceliklendirilecek. “Yarınlara Uçuyoruz” projesi kapsamında, ‘Çevreyi koruma ve iklim değişikliğine karşı mücadele', ‘gençlerin iyi olma hali', ‘dijital okuryazarlık ve dijital güvenlik' olmak üzere 3 farklı tematik alanda gençlerin güçlenmesini hedefleyen projeler desteklenecek.

Daha kapsamlı destek

Konuyla ilgili açıklama yapan Pegasus Hava Yolları Genel Müdürü Mehmet T. Nane, “Gençleri önemsiyoruz ve topluma değer oluşturmaları için gençleri desteklemenin önemine yürekten inanıyoruz. Onların güçlenmesiyle ilgili üretilen kıymetli fikirlerin hayata geçirilebilmesi için desteğin şart olduğunu da biliyoruz. Bu düşüncelerle başlattığımız Yarınlara Uçuyoruz projemizde 3'üncü dönem başlıyor. Bu yeni dönemde, gençlik alanında çalışan STK'ların projelerine daha kapsamlı destekler sunmayı hedefliyoruz. En öncelikli hedefimiz ise özellikle pandemi sebebiyle umutsuzluğa kapılan gençlerimizin güçlenmesine katkı sağlayabilmek” dedi.

Pegasus'un projesinde 3. dönem başlıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

kaptan ~ 2 yıl önce
çıkarın artık şu yabancı kaptanları biz gelip uçalım, yüzlerce kaptan 2 senedir işsiz bekliyoruz. insan kaynakları hala torpille adam alıyor. bitirin artık şu hava kuvvetleri tarzınızı, sivil bir Türk şirketisiniz siz kendinize gelin…

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gelsene ~ 2 yıl önce
İlan açık niye başvurmuyorsun ?
Ucucu ~ 2 yıl önce
Yarinlara uc ama lutfen anadoluya ucma artik.Yonunu ya asyaya ya avrupaya cevir artik eyy pgs yonetimi.Birak anadolu jet ucsun. 2 kilo kiyma 1 kilo pirzola parasina bilet satalim stratejisi 15 yillik birikimi 15 ayda cope cevirdi.Neymis demekki doviz kazanacakmissin buna mecbursun.Urfayla anteple musla hakkari sirnak ile airline ayakta kalmaz.Birakin artik su pilotlara daha cok para kazandirabilmek icin 4 cycle bol bol ic hatlari.ab ye yonunu donemiyorsan don asyaya.. biskeki taskenti os almatisi astanasi turkistani kabili karacisi pesaweri su saydigim rotada 500 milyon nufus var pastadan pay almaya bak kokpit ekibine daha cok kazandiralim diye gunde 18 sefer saw adb sevdasindan vazgec eyy pgs yonetimi buyuk oyunu gör

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tecrübesiz Pilot ~ 2 yıl önce
Ya abi şakamısın sen sayın Nane. 3 yıldır işe girmeyi bekliyoruz burada. Siz ise ısrarla biz GENÇ TÜRK PİLOTLARINI işe almak yerine yabancı ne olduğu belirsiz pilotları işe alıyosun halen. Yarınlara önce yerli pilotlar ile uçsana sen!. Şu elin yunanlısını, abidik gubidik ülkelerden aldığın, kazandıklarının alayını ülke dışına çıkartan pilotları çıkarsana işten. Atpl sınavından 98 ortalama yapıp mezun olduğumdan beri bilgilerimi ve ingilizcemi her gün taze tutmaya çalışan ben, 3 yıldır garsonluktan tut kuryeliğe kadar her türlü işi yaptım hayatta kalabilmek için yaz kış dinlemeden. Çalıştığım yerlerde pilot akademisi bitirdiğimi gizliyorum sizin yüzünüzden. Dünya kadar soru sormasınlar diye. Verdiğim bunca paranın ve emeğin karşılığında hem bunları yaşayıp hem de sizin "Gençleri önemsiyoruz" lafınızı duyunca sinir krizi geçirmemek gerçekten elde değil. ŞU Yabancı pilotları kısa bir süre içerisinde yolla ve bu ilkbaharda tecrübesiz pilot alım ilanını yayınla ARTIK MEHMET NANE!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uçucuhawk ~ 2 yıl önce
Daha ne kadar bekleyeceğiz meçhul.. Biz bunca zamandır işe girmeyi beklerken mezun olduğumuz okullar nasıl bize umut sattılarsa şimdi arkamızdan gelenleri kandırıyorlar. Hala PPL/ATPL sınıflarında 20 öğrenciden aşağı adam yok. Havayollarının kendi akademilerini açmalarıyla, ucuza pilot çalıştırma ve kapitalizm mantığı birleşti olan bizlere oldu. Lisans yenileme parası olmuş dünya, bilgileri taze tutmak zor. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
2024 ~ 2 yıl önce
Sonuna kadar ilan yok, net bilgi, adam gbi iş güç arayın. Ama pilotaj mezunu ne yazikki sektörde aranan bir bölüm degil, oyuzden hep diyorum ikinci bir anadalinjz olsun, en azından nitelikli bir iş yaparsınız. Yoksa kuryelige devam edersiniz

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000