26 Mart 2022, Cumartesi 13:07:32

Pegasus'tan yolculara iade duyurusu

Pegasus Hava Yolları, Tel Aviv'den gerçekleştirilen seferlerle ilgili duyuru yayınladı.
  • Helal olsun Pegasus farkı

Pegasus Hava Yolları, Tel Aviv'den gerçekleştirilen seferlerle ilgili duyuru yayınladı.

Tel Aviv Ben Gurion Havalimanı'ndan Antalya ve Dalaman havalimanlarına gerçekleştirilen Pegasus seferleri 27 Mart'tan itibaren Terminal 3 yerine Terminal 1'den gerçekleştirilecek.

Terminal değişikliği nedeniyle tahsil edilen vergi tutarlarında indirime gidildiği belirtilirken, aradaki farkın yolculara iade edileceği ifade edildi.

İşte o açıklama:

"Değerli Misafirlerimiz,

İsrail Tel Aviv Ben Gurion Uluslararası Havaalanı (TLV)’ dan, Antalya Havalimanı (AYT) ve Dalaman Havalimanı (DLM)’ na yapılacak uçuşlarımız, 27 Mart 2022 tarihi itibariyle Terminal 3 yerine Terminal 1’den yapılacaktır.

İsrail Havalimanı otoritesi tarafından tahsil edilen vergi tutarı terminal değişikliği nedeniyle 30,36 USD den 13,99 USD e düşürülmüştür.

İlgili uçuşlara 21 Mart 2022 ve öncesinde bilet satın almış olan yolcularımızın, ödedikleri vergi tutarına göre oluşan farkı, iade alma hakkı bulunmaktadır.

Uçuşunuzu gerçekleştirdikten sonra vergi iadenizi almak için https://www.flypgs.com/bize-yazin sayfamızı ziyaret ederek veya 0 (850) 250 67 02 numaralı Çağrı merkezimizi arayarak talebinizi oluşturabilirsiniz.

Saygılarımızla,

Pegasus Hava Yolları"

Pegasus'tan yolculara iade duyurusu

Yorumlar

Ramazan Kartal ~ 2 yıl önce
Helal olsun Pegasus farkı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aferin ~ 2 yıl önce
Aferin Pegasus Yöneticilerine haklıya hakkını vereceksin. İlahi adaleti unutmayacaksın
Ziyaa Ziyaaa ~ 2 yıl önce
Sanki pegasus bunu keyfinden yapıyor. Yapmasından görelim. Eminin israilli avukatlar dava açmak için bunu gözlemliyordur.İsrail ve vatandaşları akıllı, israil yasalarına göre o ülke varışlı ve kalkışlı uçuşlarda varandaşın lehine iptal koşulları var.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000