30 Temmuz 2021, Cuma 14:21:28

Pegasus'tan yangından etkilenen yolculara kolaylık

Türkiye'nin en büyük düşük maliyetli havayolu (LCC) şirketi Pegasus, yangın bölgelerinden seyahat edecek yolcularına yönelik bir duyuru yayınladı.
  • Tecrübeli suçsuz - raporsuz adamlarını eline tutuşturulan listeye göre sorgulaman çıkar, sıkışınca sokaktan adam topla kaza olunca çık medyada ağla profesyonelliğe bak ... Pandemi döneminde, sebep dahi gösteremeden işten çıkardığın tecrübeli pilotlarına kolaylık göster önce...
  • Sizlerin nasıl yöneticiler olduğunuzu herkese anlatacağız!! Bu reklam kokan hareketlerinizi anlatacağız!! Gencecik insanların haklarını nasıl yediğinizi anlatacağız!! Havacılığı nasıl katlettiğinizi anlatacağız!! Bekleyin!
  • Kelime oyunlari ile yolcu ve personeli öpmeyi bırak önce !
  • Siz önce haksız yere işten attığınız personellerin hakkını ödeyin. Samimiyetsizler

Türkiye'nin en büyük düşük maliyetli havayolu (LCC) şirketi Pegasus, yangın bölgelerinden seyahat edecek yolcularına yönelik bir duyuru yayınladı.

Pegasus Hava Yolları, yangından etkilenen illerden kalkışlı, varışlı ve aktarmalı tüm tarifeli seferlerimizde seyahat edecek kişilerin cezasız iade, ücretsiz değişiklik ve açık bilet hakkı tanınacağını açıkladı.

İşte konuyla ilgili Pegasus'tan yapılan açıklama:

"Değerli Misafirlerimiz,

Türkiye'nin çeşitli illerinde gerçekleşen yangınların derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Yangından etkilenen illerden kalkışlı, varışlı ve aktarmalı tüm tarifeli seferlerimizde seyahat edecek misafirlerimiz için aşağıdaki kurallar doğrultusunda cezasız iade, ücretsiz değişiklik ve açık bilet hakkı tanınacaktır. Bilet değişiklik ve iptal işlemleriniz için 0850 250 67 02 numaralı  çağrı merkezimizi arayabilirsiniz.

Mevcut Biletin Seyahat Tarihi: 29.07.2021 - 08.08.2021 olmalıdır.

Mevcut Biletin Satın Alınma Tarihi: 29.07.2021 ve öncesinde düzenlenmiş olmalıdır.

Değişiklik Koşulları;

•Uçuşa 2 saat kalana kadar açık bilete cezasız değişiklik yapılacaktır.

•Tarih değişikliği taleplerinde, yeni rezervasyonun 15 Ağustos 2021 ( dahil ) tarihine kadar yapılacak seferlerde olması şartı ile değişiklik cezası ve ücret farkı tahsil edilmeksizin  değişiklik işlemi yapılacaktır.

İade Koşulları;

•Uçuşa 2 saat kalana kadar cezasız iade yapılacaktır.

•No show durumda kurallar dahilinde işlem yapılır.

Saygılarımızla,

PEGASUS HAVAYOLLARI"

Pegasus'tan yangından etkilenen yolculara kolaylık

Yorumlar

Fırsatçılık ~ 3 yıl önce
Tecrübeli suçsuz - raporsuz adamlarını eline tutuşturulan listeye göre sorgulaman çıkar, sıkışınca sokaktan adam topla kaza olunca çık medyada ağla profesyonelliğe bak ... Pandemi döneminde, sebep dahi gösteremeden işten çıkardığın tecrübeli pilotlarına kolaylık göster önce...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anlatacağız! ~ 3 yıl önce
Sizlerin nasıl yöneticiler olduğunuzu herkese anlatacağız!! Bu reklam kokan hareketlerinizi anlatacağız!! Gencecik insanların haklarını nasıl yediğinizi anlatacağız!! Havacılığı nasıl katlettiğinizi anlatacağız!! Bekleyin!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 3 yıl önce
Kelime oyunlari ile yolcu ve personeli öpmeyi bırak önce !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sifteri53 ~ 3 yıl önce
Siz önce haksız yere işten attığınız personellerin hakkını ödeyin. Samimiyetsizler

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000