08 Şubat 2023, Çarşamba 15:10:39

Pegasus'tan afet bölgesi seferleriyle ilgili açıklama

Afet bölgelerine aralıksız olarak arama kurtarma ekibi ve yardım malzemesi taşıyan şirketlerimizden Pegasus Hava Yolları, dönüş seferlerini ücretsiz yapacağını duyurmuştu. Pegasus, deprem bölgesinden düzenlenen seferler hakkında açıklama yaptı.
  • Seni seviyoruz fakat, insanlarin interneti yok nasil biletleme yapacak? Biletlemeyi kaldirin, ucaga binenlerin tek tek isimleri yazilsin, bu liste ucak ta ve yer hizmetlerinde bulunsun. Saygilar.
  • Zaman zaman eleştirdiğim pegasus, teşekkürler saygılar.

Afet bölgelerine aralıksız olarak arama kurtarma ekibi ve yardım malzemesi taşıyan şirketlerimizden Pegasus Hava Yolları, dönüş seferlerini ücretsiz yapacağını duyurmuştu.

Pegasus, deprem bölgesinden düzenlenen seferler hakkında açıklama yaptı.

Şirket tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

"Deprem bölgesindeki illerden ücretsiz ek sefer planlamalarımız maksimum eforla devam etmektedir. Vatandaşlarımızın talep yoğunluğu sebebiyle seferlerimiz çok hızlı dolmaktadır. Bu sebeple en hızlı haber verebileceğimiz Instagram hikayeler kanalından anlık olarak ek seferlerimizi paylaşmaktayız.

Instagram hikayeler kanahndan ücretsiz ek sefer planlamalarımızı takip edebilir ve flypgs.com ve mobil uygulamamız üzerinden ücretsiz biletleme yapabilirsiniz.

PEGASUS"

Pegasus'tan afet bölgesi seferleriyle ilgili açıklama

Yorumlar

Sayin Pegasus. ~ 1 yıl önce
Seni seviyoruz fakat, insanlarin interneti yok nasil biletleme yapacak? Biletlemeyi kaldirin, ucaga binenlerin tek tek isimleri yazilsin, bu liste ucak ta ve yer hizmetlerinde bulunsun. Saygilar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gazikentli ~ 1 yıl önce
Zaman zaman eleştirdiğim pegasus, teşekkürler saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000