17 Mayıs 2022, Salı 12:28:52

Pegasus'ta Onur Dedeköylü'ye yeni görev

2010 yılından bu yana Pegasus Hava Yolları’nın Pazarlama Grup Direktörü olarak görev yapan Onur Dedeköylü, Ticaret Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.
  • Kimse ozellikle hic bir pilot ve kabin memuru pegasusta kalmayacak!!! Istediginiz zammi yapin!!!! Hasbro gibi oyuncak markasina cevirdiler sirketi......alin cadetleriniz ucursun ucaklari...tum iyi ,egitimli kaptan ve first officerlariniz...genc ingilizce bilen kabin memurlariniz gidiyor....pazarlama ucak olmayinca hasbroya oyuncak maket sattirir ancak

2010 yılından bu yana Pegasus Hava Yolları’nın Pazarlama Grup Direktörü olarak görev yapan ve şirketin marka yönetimi, ürün geliştirme ve dijital dönüşüm yolculuğunda büyük katkısı bulunan Onur Dedeköylü, Ticaret Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı. Dedeköylü; satış, network planlama, pazarlama, gelir yönetimi ve ücret, misafir deneyimi ve kargo departmanlarından oluşan Ticaret biriminden sorumlu olacak.

Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği mezunu olan Onur Dedeköylü, 2002 yılında Georgia State Üniversitesi’nde pazarlama ve finans alanlarında MBA yaptı. Kariyerine Gillette’te satış ve pazarlama alanlarında çalışarak başladı. Bir süre Amerika-Atlanta’da Kimberly Clark’ın sağlık ürünleri bölümünün global merkez ofisinde çalıştıktan sonra, kariyerine İngiltere’de devam etti.

İngiltere’de Hasbro şirketinin Avrupa merkezinde pazar araştırması, ürün geliştirme ve marka yönetimi alanlarında çalıştı. Yurt dışı eğitimi ve iş deneyimini takiben Türkiye’ye dönerek Coca-Cola Company’de Coca-Cola markasını yönetti. 2010 yılında Pegasus Hava Yolları’na marka yönetimi, katma değerli ürün geliştirme ve yönetimi, dijital kanalların yönetimi, veri analitiği ve sadakat yönetimi fonksiyonlarından sorumlu Pazarlama Grup Direktörü olarak geçen Onur Dedeköylü, Ticaret Genel Müdür Yardımcılığı görevine 13 Mayıs 2022 itibarıyla başladı.

Pegasus'ta Onur Dedeköylü'ye yeni görev

Yorumlar

Havaciliktan anlamayan adamlar ~ 2 yıl önce
Kimse ozellikle hic bir pilot ve kabin memuru pegasusta kalmayacak!!! Istediginiz zammi yapin!!!! Hasbro gibi oyuncak markasina cevirdiler sirketi......alin cadetleriniz ucursun ucaklari...tum iyi ,egitimli kaptan ve first officerlariniz...genc ingilizce bilen kabin memurlariniz gidiyor....pazarlama ucak olmayinca hasbroya oyuncak maket sattirir ancak

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000