23 Ocak 2019, Çarşamba 10:21:29

Pegasus yeni hatlar için geri sayıma geçti

Pegasus, her geçen gün uçuş noktalarının sayısını artırmaya devam ediyor.
  • Pegasus’un iniş ve kalkış sırasında uçuş modunda tablet ve telefonu hala serbest bırakmamasının sebebi nedir? THY, AnadoluJet de aynı uçaklarla uçuyor!
  • Kaç tan geriye saymaya başladı acaba. Bizde sayalım yanlışlık olmasın.
  • Adıyaman seferlerini tekrar açmalı çünkü Adıyaman halkı hem Ankara’dan hemde İstanbuldan yolculuk yapıyo
  • Konya izmir hattı istiyoruz
  • Kimlikle giris kalkinca herkes ankara'dan kiev'e yuklendi. Makul fiyatlarla ankara-lviv acsa hat full ceker. Ancak uia hat acinca arkasindan takip ederler..
  • Muş_Adana hattı açılmalı
  • Muş_Adana hattı açılmalı
  • 6 şubat çarşamba gidiş---13 şubat çarşamba dönüş THY Ist-Minsk bilet fiyatı 1627 try. Ucus 2 saat 20 dk sürüyor. Aynı tarihlerde 6-13 şubat arası git gel Thy ist-amsterdam bilet fiyatı 765 try. Ucus süresi 3 saat 40 dk. Minsk uçuşuna göre 1 saat 20 dakika daha uzun bir uçuş. Pegasus amsterdam'a uçmasa idi bu bilet fiyatı da aynı Minsk gibi uçuk bir fiyata satılırdı. Pegasus bu ülke için bir nimet. Koruyun kollayın. Not:Bilet fiyatları uçuşabilir.com'dan alınmıştır.
  • adriyatik ve akdeniz tatil beldeleri yakın çoğrafya olmasına rağmen pegasus çok uçmuyor. dubrovnik, malta, catania uçsa da fiyatlar uygun seviyeye inse
  • Tekirdag Corluyu daha cok kullanin.

Pegasus, her geçen gün uçuş noktalarının sayısını artırmaya devam ediyor. Gaziantep Havalimanı’ndan Erbil Havalimanı’na haftanın iki günü düzenlenecek seferlerin ilki 14 Şubat 2018, Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Basra Havalimanı’na haftanın iki günü düzenlenecek seferlerin ilki ise 2 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek.

Yeni Gaziantep-Erbil hattının biletleri 99,99 USD’den, Sabiha Gökçen-Basra hattının biletleri ise 149,99 USD’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Pegasus’un Gaziantep-Erbil uçuşları, Gaziantep Havalimanı’ndan Erbil Havalimanı’na Salı ve Perşembe günleri 09:10’da; Erbil Havalimanı’ndan Gaziantep Havalimanı’na ise aynı günler saat 11:35’te düzenlenecek.

Sabiha Gökçen-Basra uçuşları ise Sabiha Gökçen’den Basra Havalimanı’na Çarşamba günleri 21:55’te ve Cumartesi günleri 23:00’te; Basra Havalimanı’ndan Sabiha Gökçen’e ise Perşembe günleri 02:30’da ve Pazar günleri 03:10’da düzenlenecek.

Pegasus yeni hatlar için geri sayıma geçti

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

D.Bilgin ~ 5 yıl önce
Pegasus’un iniş ve kalkış sırasında uçuş modunda tablet ve telefonu hala serbest bırakmamasının sebebi nedir? THY, AnadoluJet de aynı uçaklarla uçuyor!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yaaa ~ 5 yıl önce
Kaç tan geriye saymaya başladı acaba. Bizde sayalım yanlışlık olmasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adıyaman ~ 5 yıl önce
Adıyaman seferlerini tekrar açmalı çünkü Adıyaman halkı hem Ankara’dan hemde İstanbuldan yolculuk yapıyo

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Izmir ~ 5 yıl önce
Konya izmir hattı istiyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lviv ~ 5 yıl önce
Kimlikle giris kalkinca herkes ankara'dan kiev'e yuklendi. Makul fiyatlarla ankara-lviv acsa hat full ceker. Ancak uia hat acinca arkasindan takip ederler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mehmet ~ 5 yıl önce
Muş_Adana hattı açılmalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mehmet ~ 5 yıl önce
Muş_Adana hattı açılmalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Son-goku ~ 5 yıl önce
6 şubat çarşamba gidiş---13 şubat çarşamba dönüş THY Ist-Minsk bilet fiyatı 1627 try. Ucus 2 saat 20 dk sürüyor. Aynı tarihlerde 6-13 şubat arası git gel Thy ist-amsterdam bilet fiyatı 765 try. Ucus süresi 3 saat 40 dk. Minsk uçuşuna göre 1 saat 20 dakika daha uzun bir uçuş. Pegasus amsterdam'a uçmasa idi bu bilet fiyatı da aynı Minsk gibi uçuk bir fiyata satılırdı. Pegasus bu ülke için bir nimet. Koruyun kollayın. Not:Bilet fiyatları uçuşabilir.com'dan alınmıştır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pegasus uçsun ~ 5 yıl önce
adriyatik ve akdeniz tatil beldeleri yakın çoğrafya olmasına rağmen pegasus çok uçmuyor. dubrovnik, malta, catania uçsa da fiyatlar uygun seviyeye inse

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tekirdag ~ 5 yıl önce
Tekirdag Corluyu daha cok kullanin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000