04 Kasım 2018, Pazar 10:05:56

Pegasus uçağında olay çıktı!

Pegasus Havayolları'na ait yolcu uçağında seyahat eden Bursaspor taraftarları olay çıkardı. Uçak, Ankara'ya acil iniş yapmak zorunda kaldı.
  • bursalılar trabzona giderken neyi tartışıyorlardı ? rizeye nasıl güzellik yaparız diyemi acaba ?!!!
  • İstanbula gidene kadar Trabzona varırdı,
  • İçki şişede durduğu gibi durmuyor
  • Amerikada bu tip olaylarda polisin müdahalesi çok sert olur. İkna ederek indirilmiş bile olabilirler bu adamları. Burada polisler yerde sürüyerek çıkarırlar. Federal bir suç olduğu için 5 yıl uçaktan men, 1 yıl ya da 40bin dolar para cezası ile cezalandırılırlar. Keşke Türkiye’de de böyle olsa da insanlar arsızlık, çamurluk yapamasalar.
  • Niye ülkemizde uygulanmıyor 5 sene uçağa binmeme cezası 7 kişiymiş ya 150 kişi olsaydı uçağı düşürürlerdi bu piskopatlar bundan sonra damperli kamyona binsinler
  • Keşke merzifona inip göz altına alınsalarmış. Aileleri gelip oradan cıkarsaymış bunları. Bide uçuş cezası daya 5 sene bunlara. Birsürü insanın hakkına huzuruna göz dikmiş soytarılar.
  • Bursaspor taraftarı hususen teksas vandaldır. Bunların ilacı Beşiktaş Çarşı'dır.! En ağır ceza verilmeli bu torbacılara
  • Neden Merzifon değil?
  • Ağabey bune yav hep olan bizim pegaya oluyor neymiş bu yav
  • bi gün anons geçicem uçağı divert etmek yerine: "oturun yerinize iki saat rahat duramıyosunuz beynini sevdiklerim, valla bırakırım direksiyonu bak aha bırakıyorum hop bıraktım bak bıraktım hadi bakalııım"

Pegasus Havayolları'na ait yolcu uçağında seyahat eden Bursaspor taraftarları olay çıkardı. Uçak, Ankara'ya acil iniş yapmak zorunda kaldı.

İstanbul-Trabzon seferini gerçekleştirmek üzere Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan havalanan TC-CPZ kuyruk tescilli yolcu uçağında Bursasporlu taraflar arasında tartışma yaşandığı öğrenildi. Taraftarlar arasında yaşanan tartışmanın büyümesi üzerine kabin memurları durumu kokpit ekibine bildirdirdi.

PC2816 sefer sayılı uçağın pilotları Ankara'ya acil iniş yapma kararı aldı. Uçakta olay çıkardığı tespit edilen 7 yolcu Ankara Esenboğa Havalimanı'na gerçekleştirilen iniş sonrasında güvenlik güçleri tarafından uçaktan indirildi.

Dün öğle saatlerinde yaşandığı öğrenilen olay sonrasında söz konusu 7 kişinin Ankara'da indirilmesiyle uçak yeniden havalanarak Trabzon'a hareket etti.

Pegasus uçağında olay çıktı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (41)

trabzon bursa rize ~ 5 yıl önce
bursalılar trabzona giderken neyi tartışıyorlardı ? rizeye nasıl güzellik yaparız diyemi acaba ?!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gökhan ~ 5 yıl önce
İstanbula gidene kadar Trabzona varırdı,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Konyaspor ~ 5 yıl önce
İçki şişede durduğu gibi durmuyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Amerikalı ~ 5 yıl önce
Amerikada bu tip olaylarda polisin müdahalesi çok sert olur. İkna ederek indirilmiş bile olabilirler bu adamları. Burada polisler yerde sürüyerek çıkarırlar. Federal bir suç olduğu için 5 yıl uçaktan men, 1 yıl ya da 40bin dolar para cezası ile cezalandırılırlar. Keşke Türkiye’de de böyle olsa da insanlar arsızlık, çamurluk yapamasalar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tamer ~ 5 yıl önce
Bu ülkede islam kuralları olduğu sürece her şey olabilir
~ 5 yıl önce
Niye ülkemizde uygulanmıyor 5 sene uçağa binmeme cezası 7 kişiymiş ya 150 kişi olsaydı uçağı düşürürlerdi bu piskopatlar bundan sonra damperli kamyona binsinler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Merzifon ~ 5 yıl önce
Keşke merzifona inip göz altına alınsalarmış. Aileleri gelip oradan cıkarsaymış bunları. Bide uçuş cezası daya 5 sene bunlara. Birsürü insanın hakkına huzuruna göz dikmiş soytarılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kartal Bakışı ~ 5 yıl önce
Bursaspor taraftarı hususen teksas vandaldır. Bunların ilacı Beşiktaş Çarşı'dır.! En ağır ceza verilmeli bu torbacılara

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pgs ~ 5 yıl önce
Neden Merzifon değil?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mikdat ~ 5 yıl önce
Sapa kalıyor biraz, anayol üstü değil. bir de uçuştan sonra uçuş kontrolörleri elma hasadına gidiyorlar
Yusuf eren kaya ~ 5 yıl önce
Ağabey bune yav hep olan bizim pegaya oluyor neymiş bu yav

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kaptan pilot ~ 5 yıl önce
bi gün anons geçicem uçağı divert etmek yerine: "oturun yerinize iki saat rahat duramıyosunuz beynini sevdiklerim, valla bırakırım direksiyonu bak aha bırakıyorum hop bıraktım bak bıraktım hadi bakalııım"

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000