14 Mayıs 2015, Perşembe 23:23:17

PEGASUS UÇAĞI YOLCU RAHATSIZLANINCA ANKARA'YA İNDİ

Pegasus Havayolları'nın İstanbul-Kuveyt seferini gerçekleştiren uçağında bir yolcunun rahatsızlanması nedeniyle Ankara'ya iniş yapıyor.
  • Pegasus yolcu teminat formu uygulamasına geçtiğinden beri yolcu rahatsizlanmasi vakalari attti. Sen ameliyat olan yolcudan doktor raporu almaz yolcu beyani ve sorumluluğu üzerinden atma amaçli yolcu teminat formu doldurtursan ucamiyacak yolcu uçağa biner sonrada uçak divert eder acik ve net. pegasusun şirket politikası yüzünden sıklasti. Yazik diğer yolculara durduk yere panik yasiyorlar ve bilinçsiz yolcularda canindan olma riski ile karsi karsiya kaliyor.
  • rezalet diyen e gelsin "rezalet çıkarasım var"
  • Rezalet diyen medeniyetsiz arkadaş ne alakası var rezaletle hasta yolcu adı üzerinde sende olabilirsin birgün bunu unutma!
  • Sağolsun, alakalı alakasız her habere okumadan, sadece Pegasus'u kötülemeye çalışan, yorum yapanlar sayesinde, kuyruk acılı insanların ne kadar çok olduğunu görüyoruz. Pegasus çalışanıysanız lütfen yemek yediğiniz kaba pislemeyin. Yok değilseniz de nefretinizi her habere kusmayın, komik oluyor. Bizim de zaman zaman problemlerimiz oluyor ama öyle veya böyle ekmeğimizi Pegasus sayesinde kazanıyoruz. Pegasus yüzünden mi rahatsızlanmış da saçma sapan yorum yazıyorsunuz? Size şöyle cevap vereyim: :))))))))))
  • yine rezalet
  • Artık bu tarz boş haberleri vermeyin, haber olsun diye veriyorsunuz. Hastaya geçmiş olsun.

Pegasus Havayolları'nın PC858 sefer sayılı İstanbul-Kuveyt seferini yapan uçağında bir yolcu rahatsızlandı.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan saat 22.00'da Kuveyt'e gitmek üzere havalanan Pegasus'un TC-AIS tescilli Boeing B737-800 tipi uçağı, Ankara üzerindeyken yolculardan biri rahatsızlandı.

PC858 sefer sayılı Pegasus uçağında rahatsızlanan yolcuya, yolcular arasındaki bir doktor ilk müdahaleyi yaptı. Uçak Ankara Esenboğa Havalimanı'na az önce iniş gerçekleştirdi.

©AirportHaber

PEGASUS UÇAĞI YOLCU RAHATSIZLANINCA ANKARA'YA İNDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Pegasus yolcu teminat formu uygulamasına geçtiğinden beri yolcu rahatsizlanmasi vakalari attti. Sen ameliyat olan yolcudan doktor raporu almaz yolcu beyani ve sorumluluğu üzerinden atma amaçli yolcu teminat formu doldurtursan ucamiyacak yolcu uçağa biner sonrada uçak divert eder acik ve net. pegasusun şirket politikası yüzünden sıklasti. Yazik diğer yolculara durduk yere panik yasiyorlar ve bilinçsiz yolcularda canindan olma riski ile karsi karsiya kaliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aynen öyle ~ 9 yıl önce
Pegasus neye dikkat ediyor ki? Uçağına binerken biraz dua okumak lazım. Hiç iyi dğeil şirketin durumu. Bu kadar sevilmeyen kaç tane havayolu var? EN ufak zarar etmemek için yaptıgı o güvensiz ve yasal olmayan uçuşlar nolcak o inişler?
as ~ 9 yıl önce
rezalet diyen e gelsin "rezalet çıkarasım var"

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Rezalet diyen medeniyetsiz arkadaş ne alakası var rezaletle hasta yolcu adı üzerinde sende olabilirsin birgün bunu unutma!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Sağolsun, alakalı alakasız her habere okumadan, sadece Pegasus'u kötülemeye çalışan, yorum yapanlar sayesinde, kuyruk acılı insanların ne kadar çok olduğunu görüyoruz. Pegasus çalışanıysanız lütfen yemek yediğiniz kaba pislemeyin. Yok değilseniz de nefretinizi her habere kusmayın, komik oluyor. Bizim de zaman zaman problemlerimiz oluyor ama öyle veya böyle ekmeğimizi Pegasus sayesinde kazanıyoruz. Pegasus yüzünden mi rahatsızlanmış da saçma sapan yorum yazıyorsunuz? Size şöyle cevap vereyim: :))))))))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yine pegasus ~ 9 yıl önce
yine rezalet

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Artık bu tarz boş haberleri vermeyin, haber olsun diye veriyorsunuz. Hastaya geçmiş olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000