07 Ocak 2020, Salı 09:38:46

Pegasus uçağı pistten çıktı!

Pegasus Havayolları'na ait yolcu uçağı Sabiha Gökçen Havalimanı'na inişi sırasında pistten çıktı.
  • Flight radar sadece kalkış ve iniş saatlerine entegre bir similasyondur ve gerçek zamanlı değil.Rüzgardan Erken inip yolcusunu aldığım uçak flight radarda hala havada görünüyordu.
  • 8 aylık eğitimle pilot olunabiliyor. Bu durumda tecrübe çok önemli
  • En güzeli daire pist. Istedigin yerden in, istedigin yerden kalk. O bi de yukselecek söyle sisli havada bulut ustu olacak kadar. Ne kedisi? Kedi medi lazim olmaz.
  • OHA dedim sana. Biraz alçaktan at şampiyona...
  • Gecmis olsun,acaba pilot Atpl sorularini ezberleyip,parayida basip ucus lisansi alanlardanmi,hani su New generation pilotlari.
  • Flight radarda uçuşun son anlarını izlerseniz, pistten çıkmasına çok az kala. ki pistin üçte ikisine doğru yaklaşırke, ground speed hala 128 knots gibi görünüyor. Bu normal midir?, bana çok hızlı gibi geldi,rüzgar kuyruktan mı geliyordu veya bir frenleme sorunu mu yaşandı acaba
  • Her fırsatta laf atıp çok para alıyor dediğiniz kaptanların yaptığı yada yapamadığı bir şeyin nelere maal olduğunu gördünüz mü? Sayın seyirciler...
  • Millete bi kap suyu bile parayla sattınız, olacağı buydu sonunda!
  • Her yeri beton kaplasalar olmayacak işte böyle pistten çıkma falan :))))) Çiz çizgileri çıkan girsin içine. Yada zorlandı o seferde biraz verevine hız kessin. Amma kastırılıyor bu konu yıllardır.
  • Kaptan emekli olunca haber yapıyorsunuz ya kazayı yapan kaptanin da kim olduğunu yazsaniza

Pegasus Havayolları'na ait yolcu uçağı Sabiha Gökçen Havalimanı'na inişi sırasında pistten çıktı.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; Şarika-İstanbul seferini gerçekleştiren Pegasus Havayolları'na ait Boeing 737-800 tipi yolcu uçağı iniş yaptığı sırada pistte tutunamadı. 

Şiddetli rüzgarın etkili olduğu İstanbul'da PC747 sefer sayılı uçağın yolcuları slide patlatılarak tahliye edildi.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda uçuş trafiğinin 11:20'ye kadar kapatıldığı öğrenildi.

TC-CCK kuyruk tescilli uçağın bulunduğu alandan çekildikten sonra hava trafiğinin normale dönmesi bekleniyor.

VALİLİK: 164 YOLCU TAHLİYE EDİLDİ

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, Birleşik Arap Emirlikleri Sharjah-İstanbul seferini yapan özel bir hava yolu şirketine ait yolcu uçağının, bugün 09.43'te Sabiha Gökçen Havalimanı'na iniş yaptıktan kısa süre sonra kötü hava şartları nedeniyle pist dışına çıktığı belirtildi.

Açıklamada, "Uçakta bulunan 164 yolcu güvenli bir şekilde tahliye edilmiş olup, herhangi bir can kaybı ve yaralanma söz konusu değildir. Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki uçuşlar geçici bir süre durdurulmuştur" ifadeleri kullanıldı.





Pegasus uçağı pistten çıktı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (203)

Th ~ 4 yıl önce
Flight radar sadece kalkış ve iniş saatlerine entegre bir similasyondur ve gerçek zamanlı değil.Rüzgardan Erken inip yolcusunu aldığım uçak flight radarda hala havada görünüyordu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Özlem ~ 4 yıl önce
8 aylık eğitimle pilot olunabiliyor. Bu durumda tecrübe çok önemli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yuvarlak pist ~ 4 yıl önce
En güzeli daire pist. Istedigin yerden in, istedigin yerden kalk. O bi de yukselecek söyle sisli havada bulut ustu olacak kadar. Ne kedisi? Kedi medi lazim olmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aviation ~ 4 yıl önce
OHA dedim sana. Biraz alçaktan at şampiyona...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haranli ~ 4 yıl önce
Gecmis olsun,acaba pilot Atpl sorularini ezberleyip,parayida basip ucus lisansi alanlardanmi,hani su New generation pilotlari.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yigit ~ 4 yıl önce
Flight radarda uçuşun son anlarını izlerseniz, pistten çıkmasına çok az kala. ki pistin üçte ikisine doğru yaklaşırke, ground speed hala 128 knots gibi görünüyor. Bu normal midir?, bana çok hızlı gibi geldi,rüzgar kuyruktan mı geliyordu veya bir frenleme sorunu mu yaşandı acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatandaş ~ 4 yıl önce
Her fırsatta laf atıp çok para alıyor dediğiniz kaptanların yaptığı yada yapamadığı bir şeyin nelere maal olduğunu gördünüz mü? Sayın seyirciler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kevser ~ 4 yıl önce
Millete bi kap suyu bile parayla sattınız, olacağı buydu sonunda!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
NEA ~ 4 yıl önce
Neeeayyyyyyyy???? Neyle vereceklerdi, armut karsiligi mi? Amma da belescilige acsiniy be kardesim ya. Kevser olcak bi de.
Kevsemez ~ 4 yıl önce
aklını başına al Kevser..insanlar can savaşı veriyor senin 3 gr aklın bir şişe suyun peşinde mi..babanın uçağı mı da sana bedava bişiler vercekler..bakkala ne veriyorsun acaba bir şişe su almak için..aslında o uçakta senin olman gerekiyordu..altına sıçarken temizlemek için acaba kaç şişe su alırdın
beton ~ 4 yıl önce
Her yeri beton kaplasalar olmayacak işte böyle pistten çıkma falan :))))) Çiz çizgileri çıkan girsin içine. Yada zorlandı o seferde biraz verevine hız kessin. Amma kastırılıyor bu konu yıllardır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sarp ~ 4 yıl önce
Kaptan emekli olunca haber yapıyorsunuz ya kazayı yapan kaptanin da kim olduğunu yazsaniza

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000