09 Haziran 2023, Cuma 14:20:09

Pegasus Türkiye-İngiltere arası çıkarma yapacak

Pegasus Hava Yolları, Londra'dan Türkiye'ye tarihinin en büyük uçuş planlamasını yaptı.
  • Yes no ok ok ekipler hep böyle bide İngiltere uçuşu artıyor torpillerle şirketin İngilizce sınavlarını geçenleri uçaklarda görüyoruz Türkçe karışık İngilizce çeviri yapıyorlar önce İngilizce öğrensin ekipler bence torpille soru ezberlesinler sınavları geçip 3 yıl rahat uçsunlar sonra uçak içi kavga ve müdahale edemeyen ekipler reklamın iyisi kötüsü olmaz üst yönetimin haberi var mı ekiplerin bu durumlarından acaba
  • Adana’yıda ilave etselerdi iyi olurdu
  • Önce yeni hat açar biletleri satar parayı kullanır sonra hiç haberiniz olmadan uçuşları iptal eder
  • Keşke bu seferleri arttıracağınıza kabin memurlarının maaşlarını da arttırsanız diğer hava yolları 3 kazanırken biz biri zar zor kazanıyoruz ve kendimizi değersiz hissediyoruz sayeniz de.
  • San Francisco - Stansted , Stansted - Dalaman. Ucak bileti alacagim. Iste budur. Cok tesekkur ederim Pegasus Airlines. Thy Amerika dan ucanlara kazik atiyor. I love Pegasus.
  • Ingiliz Ankara yi napsin?
  • Geçin onu. Tav yönetimi fos o yüzden yolcular bıktılar kaçıyorlar

Türkiye merkezli bütçeli hava yolu Pegasus Hava Yolları, Londra-Stansted'den İstanbul, Antalya, Dalaman, Ankara ve İzmir'e tarihinin en büyük uçuş programını hazırladı. Yapılan plana göre şirket, Stansted'den Türkiye'deki bu 5 şehre haftada 55 sefer düzenleyecek.

Turizmgüncel'de yer alan habere göre; Pegasus Hava Yolları Finans Müdürü Barbaros Kubatoğlu "2007 yılından bu yana Londra-Stansted'den taşıdığımız 6 milyonu aşkın yolcu tarihimizde bir kilometre taşıdır." dedi.

Pegasus Hava Yolları, hem hem kapasiteyi hem de sefer sayısını artırarak Türkiye'ye seyahat etmek isteyen İngilizlere daha fazla seçenek ve esneklik sunuyor.

Pegasus Türkiye-İngiltere arası çıkarma yapacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Ekipler İngilizce biliyor mu acaba ~ 10 ay önce
Yes no ok ok ekipler hep böyle bide İngiltere uçuşu artıyor torpillerle şirketin İngilizce sınavlarını geçenleri uçaklarda görüyoruz Türkçe karışık İngilizce çeviri yapıyorlar önce İngilizce öğrensin ekipler bence torpille soru ezberlesinler sınavları geçip 3 yıl rahat uçsunlar sonra uçak içi kavga ve müdahale edemeyen ekipler reklamın iyisi kötüsü olmaz üst yönetimin haberi var mı ekiplerin bu durumlarından acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ned ~ 10 ay önce
Adana’yıda ilave etselerdi iyi olurdu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçuşları iptal eder ~ 10 ay önce
Önce yeni hat açar biletleri satar parayı kullanır sonra hiç haberiniz olmadan uçuşları iptal eder

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pegasusdanbiri ~ 10 ay önce
Keşke bu seferleri arttıracağınıza kabin memurlarının maaşlarını da arttırsanız diğer hava yolları 3 kazanırken biz biri zar zor kazanıyoruz ve kendimizi değersiz hissediyoruz sayeniz de.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tesekkurler Pegasus ~ 10 ay önce
San Francisco - Stansted , Stansted - Dalaman. Ucak bileti alacagim. Iste budur. Cok tesekkur ederim Pegasus Airlines. Thy Amerika dan ucanlara kazik atiyor. I love Pegasus.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ankara? ~ 10 ay önce
Ingiliz Ankara yi napsin?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Başkent olması yeter ~ 10 ay önce
Ama havaalanının izbe halini görünce fikri değişir
Ankara mı? ~ 10 ay önce
Geçin onu. Tav yönetimi fos o yüzden yolcular bıktılar kaçıyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şikayetçi ~ 10 ay önce
Pegasus, pandemide rezervasyonu iptal ettiğimde bilet ücretini iade etmedi normalde iade etmesi gerekiyor, nekadar aradiysam yardımcı olmadilar
Sadece yolcularmı? ~ 10 ay önce
Çalışanlarda bıktı.Olumsuz tutumlarından dolayı işten ayrılanlar bile olmuştu

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000